Jump to content

mrdaellis2

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About mrdaellis2

Other Info

  • Car Type
    Touran

Recent Profile Visitors

4,310 profile views

mrdaellis2's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια οποιος θελει να μαθει ας παρει ενα βιβλιο manual λνης και δενεις αρκη να εχεις και κανενα σοβαρο εργαλειο
  2. ok ευχαριστώ πολύ.
  3. http://www.auteltech.com/vag405.htm εγω πήρα αυτο απλα για να ξέρεις τι έπαθες κατα 99% τωρα manual (βιβλίο βλαβών) πήρα απο τον Παπασωτηριου για το golf 1.6 fsi ετι και αλλιώς έχουν τον ιδιο κινητήρα αν βρω για το turan θα πάρω.
  4. τωρα μετα πο τοσο καιρο θα θελα να ξερω τι επιδοσης εχει το αυτοκινητο σου. και αν εχεις καποιο προβλημα ετσι αν μου πεις τωρα μετα τοσο καιρο οτι ολα ειναι οκ θα βαλω και εγω.
  5. μη νομιζετε οτι το ελυσα το θεμα εδω http://www.ygraeriokinisi.gr/system-54th-generations-fsi.html θλουν 2.700 να τα βρω και να τα δωσω μια και κανω πολλα χιλ καθε χρονο ειμαι σε συνχιση ομως αυτο ειναι για fsi τωρα οτι αφορα το fsi αφορα και το tsi. το θεμα ειναι μη μπλεξω. να και αυτο http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=46947 πλήρης συνχιση.
  6. εντάξει τι να κάνουμε ρε παιδιά δεν γίνετε οκ ούτε στα fsi ούτε στα tsi βενζίνη ok.
  7. Μίλησα με τον προϊστάμενο της tartarini τον Κυριο Αβαγιανο Στρατο μου ειπε οτι δεν ειναι σωστό να βαλω συσκευή δυστυχώς.
  8. και η tartarinι μου είπε οχι δεν είναι σωστό.
  9. θα περιμένω οταν θα εχεις κάτι.
  10. ενδιαφέρομε πραγματικά το θεσσαλονικη με χαλάει λιγο παρότι μου αρέσει σαν πόλη. μπας και ξέρει και στην αθηνα καποιον δεν μπορει με καποιον θα συνεργαζετε. βασικό ομως ειναι να γινετε χωρις προβλήματα βεβαια στο αμαξι. και αυτο θα θελα να το τσεκάρω κάπως. σε ευχαριστώ και πάλι
  11. σε ευχαριστώ πολυ ποιος κάνει την τοποθέτηση ξέρεις και πόσα θέλει. τωρα βλέπω οτι ο κινητήρας ειναι ιδιος με το δικο μου 1.6 fsi και για αυτον τον κινητήρα ο κ Παγωνας μου είπε οτι αποκλειόταν ενας που έβαλε του αλλάξανε τον κινιτηρα ετσι οπω ς καταλαβαίνεις οταν σου το λεει η καρεντα εισαι λιγο επιφυλακτικός. εγω θελω να το ψαξω και η ταρταρινι ειναι πολυ καλη εταιρια με πυρα στο υγραέριο ολα τα ταξι του 80-90 ταρταρινι φόραγαν. αν ξερεις κατι αλλο θα με υποχρέωσης σε ευχαριστώ.
  12. ο κ.Παγωνας στην καρεντα μετα απο τηλεφώνημα μου. και εχω ενοχληθεί τοσο που αν ειχα τώρα την δυνατότητα θα το άλλαζα.
  13. Είναι δυνατόν ρε παιδιά το μονό αυτοκίνητο που δεν περνάει υγραέριο είναι το δικό μου.
  14. αναψε το λαμακι και λεει NOX το εσβισα αλλα δεν νομιζω οτι θα μου την χαριση οποτε πρεπει να ξερω που ειναι αυτος ο NOX ξερει κανεις να μου πει. ευχαριστω.
  15. κάτι θα βρούμε ρε παΐδια πιτσιρικάδες αλλάζαμε κάρτες παιχνίδια,κατι θα βρούμε!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.