Jump to content

soundcrash

Members
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by soundcrash

  1. Tις φοραω εγω και ειναι replica.. ειναι λιγο ελαφρυτερες απο τις μαμα 18αρες.. μπορω να πω οτι του παει.. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=33625 Στην 2η σελιδα ειναι με τις rs4.. οτι χρειαστεις πμ.
  2. Γνωριζει κανεις να μου πει ποσο καμπερ και καστερ εχει το 5αρι gti..? ευχαριστω..
  3. Υσχυουν τα αλογα που δινουν! δεν παιρνας gti με προγραμμα, ειχα τρεξει πολλες φορες οταν ειχα το s (που δεν ηταν και μαμα)... αν ειναι οντως μοντελο του 09 και οχι πρωτη αδεια το 09 φοραει το bwa (καλυτερα). Απο καταναλωση δεν χρειαζεται να φοβασαι κατι απλα οσο το πατας θα τρωει αν δεν πατας δεν τρωει! δεν ειναι ατμοσφαιρικο! εγω εχω απλο gti οχι e30.. αν εχεις καποια απορια για το καλυτερο προγραμμα κτλ στειλε μου ενα πμ (δεν θελω να κανω διαφημιση)!
  4. Αυτο τωρα που κολλαει?? εχεις κατι με τα 5αρια??!!!
  5. Kοιταξε εγω ειμαι φιλτρο εισαγωγη σκαστρα (ακομη δν εβαλα το προγραμμα) και απο ρεπριζ καθαριζω το s. με ενα καλο προγραμμα stage 2 εξατμιση και εισαγωγη θα εισαι πανω απο 260 και δεν θα πλησιαζει s.. απο εκει κ περα πας και σε αντλια υψηλης (βγαζει περισσοτερα bar) κ με συνδιασμο με καλο προγραμμα αγγιζεις τα 280 και τελειωνει το παραμυθι!!! στο συγκρινω με το s γιατι το εχεις και καταλαβαινεις την διαφορα.. επιλογες εχεις αφθονες. απλα το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι απο 06 κ μετα για να φοραει μοτερ bwa και οχι axx που φορουσαν τα προηγουμενα. οσο για το e30 μπορεις να κανεις και εσυ κατι παρομοιο to s3 setup που λεμε που αποτελειτε απο τουρμπινοπολλαπλη μπεκ κτλ και παιζεις και εσυ πανω απο 350 αλογα. πιο συγκεκριμενα με τα parts numbers.
  6. Σαν πρωην κατοχος S2000 και εγω θα σου πω οτι απο καταναλωση θα δεις σιγουρα περισσοτερη απο to s.. σε ΝΟΡΜΑΛ πλαισια 10 με 11 τα εκατο. Λοιπον στο edition 30 σε σχεση με το απλο αλλαζει σχεδον ολο το μοτερ (φοραει μοτερ s3) δηλαδη μεγαλυτερη τουρμπινα κ04 αντι κ03s (σχεδον 100 αλογα παροχη παραπανω), μεγαλυτερα μπεκ, αλλη αντλια, αλλο εκεντροφορο εξαγωγης κτλ. οσον αφορα την εισαγωγη σιγουρα αξιζει να βαλεις μια after market θα αναπνευσει το αμαξι ειδικα σε συνδιασμο με προγραμμα και εξατμιση.. απο σκαστρα δεν εχεις και πολλες επιλογες η πιο συνηθες που δουλευει στο συγκεκριμενο μοτερ ειναι της forge με κωδικο FMFSITVR.. Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που θα επρεπε να προσεξεις εκτος απο τα service στην ωρα του, να ελενχεις τα λαδια του (αν το σκιζεις) και οταν πλακωνεις να μην το σβινεις αμεσως..
  7. Eχω βρει το κομματι απλα θελω να δω και για τελικο η cat back f70 καλυτερα (gti εχω) για να δω ποσο βγαινουν συνολο και μετα κανω την αγορα.
  8. Ναι σωστα απο Ροδο ειμαι.. δεν μπορουν να μου την στειλουν?
  9. Ψηνομαι κ εγω για καζανι r32 για δωσε πληροφοριες!!
  10. Ωραιος. καλα και απροβλιματιστα χιλιομετρα φιλαρακι!
  11. Καλο ακουγεται!! αλλα στις ποσες φουσκωνει η τουρμπινα ρε συ? ποσες κατεβαζεις???!! πιστονια?
  12. Λιγο αντιγραφη απο ferrari!!!!
  13. Kαλοταξιδο φιλαρακι! με τι τουρμπινα?
  14. Niko ενοειτε οτι θελεις μεγαλυτερο downpipe. κ διαφορα αλλα.. θα σου πω απο κοντα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.