Jump to content

ThanasisPali

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About ThanasisPali

  • Birthday 05/07/1987

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Αιτωλοακαρνανίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

5,194 profile views

ThanasisPali's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. γκρι gti 5αρη διπορτο στο μεσολογγι παρκαρισμενο απεναντι απο δικαστηρια..ποιος??
  2. ετσι ετσι...ASSIMAKIS SERVISE!! ναι το τελειωσαμε ολα μια χαρα! ευχαριστω ρε φιλε..ο καιρος θα δειξει..
  3. Σαραντη συγχαρητηρια για το rocco σου και για τα αποτελεσματα ιπποδυναμης!!!πραγματικα οι Ε-TUNERS κανουν εκπληκτικα πραγματα!!η εξατμισουλα κουκλα επεσε ετσι???
  4. εγω δεν ξερω εαν ειναι πατατα η οχι..το μονο που μπορω να πω ειναι πως το αμαξι του χρηστου ειναι οπλο και απο ηχο μαμαει και πως οταν θα υπαρξει αλλο GTI 6 που θα γινει Κ04 και το οποιο θα παρουσιαστει τοτε να βγειτε και να λετε.. Χρηστο συνεχισε ετσι και αστους να λενε...Κριτωνα τι να πω?!!
  5. Νικο για πες μας πληροφοριες..ενδιαφερομαι και εγω για gti v.
  6. φιλε να το χαιρεσαι και καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι!!!σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις οσο πιο πολυ γινεται...και να το βελτιωσεις οσο μπορεις...πολυ καλη επιλογη!!
  7. και απο εμενα RBF600!!!
  8. και εγω με axx μοτερ τυχαινει να εχω τους Β εκκεντροφορους...
  9. παιδια τι γνωμη εχετε για αυτη τη ζαντα σε golf 5αρι GTI...??μηπως ξερετε βαρος??και κατι ακομα,υπαρχει συγκεκριμενη μαρκα για replica?το αυτοκινητο τωρα φοραει τις μαμα 18αρες και λογο αλλαγης setup φρενων σε 6πιστονο δε χωρανε στις μαμα.
  10. χρηστακο πολυ καλο ρε φιλε!!ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για τον προγραμματισμο σε τετοιο setup.για αλλη μια φορα τα εβγαλαν περα και μαλιστα με πολυ καλα αποτελεσματα!!!αντε και καλα !!!!
  11. φιλε χρηστο καλα αποτελεσματα να εχεις!!!αν και τελευταια που μιλησαμε δεν μου ειπες τπτ για το φτιαξιμο.. .ανεμενουμε νεα σου.
  12. συγχαρητηρια κωστα σε εσενα και στην καταπληκτικη δουλεια που σου εκαναν τα παιδια...(E-TUNERS)!!!!!!!!ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα σου ευχομαι να εχεις....
  13. την κυριακη στη θεσσαλονικη αραγμενο gti μαυρο με πινακιδες ΝΗΗ-.... στην παραλιακη που παει προς λευκο πυργο.μαυρες oz ζαντες και r32 πισω.δεν θυμαμαι εαν ειχε αυτοκολλητο.ποιος??
  14. 1.2 φιλε μου λες μεχρι τον κοφτη...αυτο κρατησα εγω..τσεκαρε το και πες μου και σιγουρα θα παιζεις κατω απο 1bar.
  15. 1.2 over στον κοφτη?????δεν γινεται αυτο φιλε μου.για τσεκαρισε το...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.