Jump to content

konpap

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About konpap

  • Birthday 12/03/1983

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

konpap's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλεσπέρα! Έχω το 1.4 TSI 160Ps Dsg. Κάποια στιγμή είχα μιλήσει με την ABT και μου είχαν πει με το πρόγραμμα κάνουν και 'αναβάθμιση' στο Dsg ώστε να σηκώνει τα παραπανίσια κιλά ροπής και δίνουν και εγγύηση. Υπάρχει κάποιος που να έχει το ίδιο αυτοκίνητο με εμένα και να έχει βάλει οποιοδήποτε πρόγραμμα;;;! Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά με αγχώνει το θέμα του Dsg και δεν κάνω τίποτα, οπότε όποιος ήτο πιο θαραλέος θα ήθελα πολύ να μάθω για την εμπειρία του! Όσο αφορά το πρόγραμμα νομίζω ότι είμαι ανάμεσα σε ABT και REVO. Κάθε γνώμη δεκτή!
  2. Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά που επισυνάπτω: My Golf1.pdf
  3. Αυτοκίνητο: VW Golf VI 5-πορτο Χρώμα: Λευκό Κινητήρας: 1.4 Tsi 160 Ps Κιβώτιο: Αυτόματο Dsg Εχτρα: Ο στανταρ ο ηλεκτρολογικός(παραθ. καθρ. κτλ), Διζωνικός Κλιματισμός, Υπολογιστή ταξιδίου, RCD 310, Θερμαινόμενα καθίσματα, Αισθητήρες παρκαρίσματος(Parktronic), Μετρητή πίεσης ελαστικών, Sportpacket Atlanta -16' ζάντες αλουμινίου, χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 1.5 πόντο(αν δεν κάνω λάθος)φιμέ πίσω τζάμια κτλ-, 2 μνήμες θέσεως στον δεξιό καθρέπτη για το παρκάρισμα, προβολείς ομίχλης(ανάβουν ο καθένας ξεχωριστά όταν στρίβω δεξιά & αριστερά αντίστοιχα για επιπλέον φωτισμό) και έχει και πλυστηράκια στον προφυλακτήρα για τα φώτα. Τιμή 19.200 + εκτελωνισμό(τον Γενάρη) + πινακίδες. Τιμή καινούριου στην Γερμανία 28.565 My Golf1.pdf
  4. Λουκέτο δεν θα βάλουν από εμένα, από τις τράπεζες που έχουν από πίσω, ίσως...! Πίστεψέ με, δεν χρειάζεται ούτε ένα ευρώ, αφού τις πινακίδες μπορούν να τις παραδώσουν στην εφορία, και να τις πάρουν άμεσα πίσω κατά την μεταβίβαση της πώλησης και να πληρώσουν τότε τα τέλη. Όσο για τις τιμές...
  5. Υπάρχει κανένα νέο; Εμαθε κανείς τελικά την τιμή για τα r20 με led;
  6. ¶ν γνωριστούμε καλύτερα θα δείς ότι δεν ψάχνω με κανένα τρόπο λογομαχίες . Η ανάγνωση του γραπτού λόγου δυστυχώς έχει πολλές όψεις! Ίσως τον eliasj να τον παρεξήγησα και να του οφείλω μια συγνώμη καθυστερημένα βεβαια . Από την άλλη όμως ο DrYannisK σε 2 σχολιασμούς του που με αφορούσαν και με τον τρόπο που τους έκανε, δεν άφησε και πολλά περιθώρια ώστε να μην τον παρεξηγήσω, μιας και στην δεύτερη περίπτωση αναίρεσε δικές του απόψεις ώστε να ειρωνευτεί την δική μου τρέλα για τα θερμαινόμενα και όχι μόνο... Σε ευχαριστώ πολύ! Και αν δείχνω κάποια εχθρική στάση, αυτό δεν με χαρακτηρίζει καθόλου . Αντιθέτως η χαρά μου είναι μεγάλη που από την μία είμαι κάτοχος αυτού του υπέροχου αυτοκινήτου και αφετέρου που μπορώ να μοιραστώ αυτή τη χαρά με ανθρώπους που νιώθουν το ίδιο με εμένα! Γιατί χαρά που δεν μοιράζεται ...!
  7. Σου παραθέτω δική σου απάντηση από άλλο θέμα: "φυσικακ αι πρεπει να περιμενεις. στην τελικη αμαξι αγοραζεις και οχι σκουπα. δεν μπορω να καταλαβω αυτους που κοροιδευουν καποιον που περιμενει μερικους μηνες. που ειναι το προβλημα; περιμενεις λιγο αλλα αγοραζεις τα εξτρα που θελεις και θα τα εχεις για χρονια. ξερω πολλους που χτυπανε το κεφαλι τους 10 χρονια επειδη οταν αγορασαν, δεν ηθελαν να περιμενουν λιγους μηνες για να παρουν το εξτρα που ηθελαν. αλλα δυστυχως μετα δεν διορθωνεται το προβλημα της ελειψης του εξτρα που θελεις. οποτε ασε τους ζηλιαρηδες να σχολιαζουν. να δεις ποσα θα ακουσεις οταν σε δουνε με το νεο αμαξι και εκεινοι εχουν ιαπωνα η κορεατη η ιταλο. σε ζηλευουν και γιαυτο λενε αρλουμπες. εμενα το GTI εχει σπασει 30 φορες, εχει καταναλωση 25λιτρα στα 100χιλ, δεν εχει 210 αλογα αλλα 150 και απλα το μαρκετινγκ τα ανεβαζει, θελει 100αρα (ασχετα αν εγω βαζω απλη αμολυβδη), εχει ξεβαψει, παει συνεργιο καθημερινα για βολτα, δεν εχει κρατηματακ αι εχει βγει απο το δρομο 24 φορες κτλ κτλ κτλ " Τελικά τι από τα δύο πιστεύεις;; Μήπως είσαι ό,τι να 'ναι;;;
  8. konpap

    Km/Μερές

    23 ημέρες, 5.000 χλμ! Είναι πολλά...;;; :rolleyes:
  9. Ευχαριστώ και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο!!
  10. Ο λάκος της όλης ιστορίας είναι ο εξής αγαπητέ ΈΛΛΗΝΑ φίλε! Η VW στην Γερμανία έδωσε στα στελέχη της για δικούς της λόγους 4.000 καινούρια αυτοκίνητα να τα κυκλοφορήσουν, και τα έσπρωξε στην αγορά μεταχειρισμένα μετά από 6 μήνες! Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν από 4.000 χλμ μέχρι 27.000 χλμ και ο εξοπλισμός τους ποικίλει! Αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, τα μεταχειρισμένα Golf Vi απο ιδιώτες είναι ελάχιστα! Όλη η αγορά δουλεύει κυρίως με τα αυτοκίνητα αυτά, τα οποία αν ενδιαφερθείς να αγοράσεις με τον τρόπο που το έκανα εγώ, διαλέγεις από συγκεκριμένη λίστα της VW, η οποια δεν είναι διαθέσιμη σε όλους. Επίσης το αυτοκίνητο που θα διαλέξεις θα σου είναι διαθέσιμo, αφού πρώτα πληρώσεις μια προκαταβολή, τουλάχιστον μετά από 15 εργάσιμες ημέρες... Μήπως τελικά να το πετάξω στον λάκο που ανέφερες..;;; :rolleyes: Πλάκα κάνω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ! Όσο για το αυτοκίνητο πίστεψέ με είναι καινούριο..! :thumbsup:
  11. Σε ευχαριστώ! Όπως και να έχει την τελική τιμή θα την ξέρω τον Γενάρη. Μεταχειρισμένο στην Ελλάδα τον Νοέμβρη που το πήρα λίγο δύσκολο να το έβρισκα, άσε που και μόνο για τα θερμαινόμενα καθίσματα αν έβγαζα άκρη στην αντιπροσωπεία, θα έπρεπε να περιμένω 5 μήνες..! (στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν γίνεται να μπουν σε απλά καθίσματα :rolleyes: ) Υ.Σ.: Μετά από ψάξιμο στην Γερμανία, το αυτοκίνητο όπως είναι κοστίζει 27.289. Στην Ελλάδα, δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Όπως και να έχει να τα χαιρόμαστε όλοι αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα και καλά χιλιόμετρα!!!! :thumbsup:
  12. Την αγορα την συνδύασα με ταξίδι σε Αυστρια & Ιταλία οπότε να μεταφορικά δεν τα συνυπολογίζω. Μέχρι στιγμής μου έχει κοστίσει 19.200. Είχα γνωστό και το αυτοκίνητο αγοράστηκε από τα κεντρικά της VW.
  13. 1. Κι όμως γίνεται να είναι θερμαινόμενα-Γερμανία βλέπεις!- 2. Κι όμως γίνεται και αυτο! Ανεβάζω και 2 photo...
  14. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πιστεύετε ότι όντως υπάρχει διαφορά στις προδιαγραφές; To αυτοκίνητο νομίζω ότι είναι Comfortline(Δεν έχει alcantara). To parctronic είναι μπρος πίσω και με ένδειξη στο Rcd310. Όπως και να έχει δεν νομίζω να πέφτει κάτω απο 25.000 euro, τουλάχιστον ελπίζω. Μετά από λίγο ψάξιμο στο forum είδα ότι με μικρό κόστος μπορώ να βάλω χειριστήρια στο τιμόνι, ακόμη και τα Dsg paddles. Λέτε να υπάρχει κάτι προεγκατεστημένο και πως μπορώ να το διαπιστώσω;
  15. Συγνώμη, αλλά μήπως δουλεύεις σε αντιπροσωπεία ή απάντησες έτσι για να απαντήσεις... Όπως προανέφερα πήγα στην αντιπροσωπεία 2 φορές μεσημέρι(επειδή μόνο τότε μπορώ λόγω δουλειάς) και δεν έβγαλα άκρη, για αυτό άλλωστε δημιούργησα και το θέμα αυτό. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τον ανέφερα καθαρά για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Υ.Σ.: Θεωρώ ότι σε μια κοινότητα, τα μέλη προσπαθούν να παραθέσουν τις γνώσεις τους και όχι να χλευάζουν το ένα το άλλο. Ωραίος τρόπος υποδοχής! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.