Jump to content

Βασίλης

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Βασίλης

  1. Καλωσόρισες στο club.Εγω έχω το comfortline fsi 2006 και για οικογενειακό αυτοκίνητο είναι μια χαρά. Μεγάλους χώρους και άνετο . Όπως είπε και ο Γιώργος ο κινητήρας δεν εχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αυτό πιστεύω εξαρτάται και απο τον προηγούμενο οδηγό του. Πρέπει σίγουρα να γίνει έλεγχος του αυτοκινήτου για να είσαι σίγουρος.
  2. Άντε και αυτός δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή του οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο δρόμο, οδηγοί και πεζοί, τη φταίνε να πληρώσουν με τη ζωή τους την μα@@@@@ ενός………
  3. Και εγώ αύριο θα είμαι Θεσ/νικη αλλα μετά το μεσημέρι.
  4. Να ευχαριστήσω και εγω τον Νίκο για τις επεμβάσεις του με το vag com και τον Γιώργο για τις λάμπες. (Οι οποίες μπήκαν, με άψογα αποτελέσματα )
  5. Μπράβο Γιώργο πολύ ωραία μασκούλα σε ένα μαυρο passat θα παει γάντι Αντε Νίκο μη είναι και στο χρώμα σου.
  6. Σήμερα που ρώτησα μου τα ειπαν 580
  7. Τα Michelin Primacy HP 215/55/16 V τα έβαλα 560 τον Σεπ 2009.
  8. Γιώργο με τα Michelin στο passat δεν έχω κανένα πρόβλημα , το λάστιχο «πιάνει» στο δρόμο από τα πρώτα μέτρα που κάνεις χωρίς να χρειάζεται «ζέσταμα». Τα φοράω από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο , στην πόλη και σε ταξίδι σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο το λάστιχο είναι τέλειο, αθόρυβο δεν γλιστράει πουθενά. Μέσα στην πόλη είναι άνετο , τα χτυπήματα από τις εγκάρσιες τομές στους δρόμους είναι πιο ομαλά , δεν γλιστράει στην πρωινή υγρασία που έχουν οι δρόμοι μας. Ακόμη με αυτό το λάστιχο βγάζω περισσότερα χιλιόμετρα(όχι τελικές αλλά σε απόσταση) σε σχέση με τα αυτά που έχεις στο δικό σου( τα ίδια είχα και εγώ). Για το Continental έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια αλλά και στο λαστιχά που έβαλα τα Michelin μου είπε ότι καλύτερη επιλογή για την κατηγορία μας και τους δρόμους της χώρας μας είναι τα Michelin.
  9. Μπράβο Νίκο πολύ ωραίο το αποτέλεσμα τι έχει σειρά τώρα?
  10. Καταρχήν μπράβο στους διοργανωτές Σε όλους που γιορτάζανε χθες. Πέρασα πολύ καλά και χάρηκα που γνώρισα και νέα άτομα Δεν ειναι κακη η ιδέα του Νίκου να βρισκόμαστε 1 φορά τον μήνα για καφεδάκι.
  11. Speedy θα έρθω και εγώ, αν δεν προκύψει κάτι με την δουλεία μου.
  12. Καλησπέρα πασατάδες χάρηκα που βρέθηκα μαζί σας χθές, αν και δεν εμεινα πολύ λόγω των μικρών. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε απο κοντά και θα ξεκινήσω και εγώ σιγα σιγά κάποιες μικροαλλαγές στο FSI!!! Γίωργο πολύ ωραίο το σύνολο με τα νέα φώτα και τα φώτα ημέρας.(Οταν κατέβω θα μπορέσουμε να τα ανάψουμε και στο δικό μου??)
  13. Συμμετοχές 1. 2. 3. 4. 5. 6. Basilis FSI 7. 8. 9. 10. 11.
  14. Καλησπέρα στα passat αν μπορέσω θα ερθω απο Γιαννιτσα. Αναλογα πως θα πανε οι επομενες μερες λογω μιας ιωσης που μας τριγυρναει αυτες τις μερες.Ειμαι νεος στο club και θα ηθελα πολυ να ερθω για να τα πουμε απο κοντα.
  15. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες.
  16. Οχι δέν έχω κάποια σχέση με συνεργεία.
  17. Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Λέγομαι Βασίλης ειμαι 33 ετών(ενα γιο 4χρ και μια κόρη 20 μηνών)κατάγομαι απο Σέρρες και μένω Γιαννιτσά λόγω δουλείας Εχω ενα Passat 1,6 FSI COMF απο τον Απρ του 2006,προσφατα μπήκα στο club και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι'αυτο, αφου βρήκα παρα πολλα πράγματα που μπορώ να κάνω μόνος μου, καθώς και πολλές λύσεις για διάφορα προβλήματα που βγάζουν τα vw μας.Για να μην μας δουλεύουν στα συνεργεία της vw. Ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.