Jump to content

ottotekn

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ottotekn

  1. ottotekn

    2nd Golf

  2. Το παραπάνω άρθρο πρέπει να είναι από αυτόματο μεταφραστή γιατί αλλιώς......
  3. ottotekn

    Golf 7

    Επιτέλους ύστερα από αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες το νέο Golf 7 είναι γεγονός! Το πόσο νέο είναι και πόσο αρέσει, μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης σε αυτό το topic...
  4. Καλημέρα, Και στο δικό μου βγάζει την ένδειξη αυτή κάποιες φορές όταν πατήσω το πεντάλ του φρένου και με πατημένο φρένο βάλω σε λειτουργία τον κινητήρα. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στην απόδοση των φρένων.
  5. Οι πρώτες εντυπώσεις από τα Pirelli P7 Cinturato είναι πολύ καλές. Έχω κάνει 400km μόνο σε στεγνό δρόμο. Περιμένω και εγώ να δω τη συμπεριφορά στη βροχή. Τελείως αθόρυβο και πολύ άνετο στον δρόμο. Καλή απόσβεση ανωμαλιών οδοστρώματος. Πολύ καλό τράβιγμα και εκκίνηση χωρίς μικροσπινιαρίσματα. Εμπνέει σιγουριά σε στροφές και στο φρενάρισμα. Παρατήρησα και μία μικρή μείωση στην μέση κατανάλωση στο trip computer, αλλά περιμένω να δω πραγματικά χλμ με ένα-δυό γεμίσματα για να πω με σιγουριά.
  6. Σήμερα, αγορά Pirelli P7 Cinturato σε 205/55/16 91V, ημερομηνία παραγωγής 10 εβδομάδα 2012!, τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση...335€. Πιστεύω πολύ καλή τιμή!
  7. Καλημέρα από Θεσσαλονίκη. Θα έδειχνε ωραία η 17" Salamanca σε λευκό Golf 6? Ασημί ή μαύρο?
  8. ottotekn

    Tiguan 2011

    Επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Tiguan είναι γεγονός! 'Οχι photoshop, από το επίσημο site της VW. Παρουσίαση τον Μάρτιο στην Γενεύη.
  9. ottotekn

    Tiguan 4X2

    To Tiguan κυκλοφορεί πλέον και σε προσθοκίνητες εκδόσεις Freestyle & Sportstyle 4Χ2. Αυτές συνδυάζονται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.4 TSI 122PS με BlueMotion Technology,με τη λειτουργία Start - Stop (απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση), καθώς και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση. Το Freestyle 4X2 έχει ενδεικτική τιμή 23.800. Το Sportstyle 4X2 έχει ενδεικτική τιμή 24.750.
  10. ottotekn

    Vw Eos 2011

    Σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου EOS. Έντονη η ομοιότητα με Golf και Passat 2011.
  11. Και δεν έμειναν εκεί... Το Rallycar είναι έτοιμο...
  12. Η Audi παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το concept αναβίωσης του θρυλικού Audi Quattro. Tα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πεντακύλινδρο κινητήρα προερχόμενο από το ΤΤ RS που θα αποδίδει 408 ίππους! Eνδεικτικό των δυνατοτήτων του,τα 0-100Km θα έρχονται σε μόλις 3,9sec...
  13. Σήμερα παρουσιάστηκε στην Έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι το ανανεωμένο Passat Sedan και Variant.
  14. Απόλυτα ευχαριστημένος κάτοχος Golf VI 1.4TSI 122 DSG7 Highline σε Candy White, από Αύγουστο 2009. Εxtra: paddles για το DSG στο τιμόνι, RCD 510, Park-assist, Park-pilot. Καλοτάξιδα σε όλους!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.