Jump to content

gktsi26

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About gktsi26

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

gktsi26's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. gktsi26

    G17

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΛΥΘΗΚΕ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΒΛΑΒΗ G17 SENSOR. ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΘΜΙΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΙΛΑΤΕΡ. ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 5 ΦΙΣΣΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙς ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ;
  2. gktsi26

    G17

    αν μπορεις να βοηθησεις;
  3. gktsi26

    G17

    για δωστε μου τα φωτα σας αδελφια. Εχω ενα gt 170ps golf v μοντελο 2006, φυσικα ειναι εκτος εγγυησης, εχει 45,000 χλμ επανω. Απο το πασχα μεχρι σημερα εχω αλλαξει 5 αισθητηρες εξωτερικης θερμοκρασιας g17, γιατι ανοιγουν αυτοματα τα βιντιλατερια!!! στο διαγνωστικο βγαινει αυτη η βλαβη συνεχως. Εχετε καποια ιδεα για τι προκειται να συμβαινει; πως μπορει να λυθει αυτο το θεμα;
  4. Και γω το ιδιο προβλημα, αλλαγη αυλων εισαγωγης-κλαπετων- κοστος εκτος αντιπροσωπειας 500 ευρω με φιλικη τιμη και εργατικα.Αυτο ειναι το προβλημα σου και οχι το μαραθετι που κανει 50.
  5. Φιλε το θεμα εχει ως εξης: Συμφωνα με μια εργασια που εγινε στην Ελλαδα απο μεγαλη αντιπροσωπια το να βαλεις 100αρα δεν ωφελει αντιθετως δημιουργει προβλημα, και για να στο αποδειξω κανε το εξης πειραμα: Βαλε στη μια παλαμη σου 95αρα και στην αλλη 100αρα.Θα δεις οτι η 100αρα εξατμιζεται πιο γρηγορα απο την 95αρα,επισης θα δεις οτι στην 95αρα εχει λιγο λαδακι μεσα ενω η 100αρα τιποτα.Αυτο μπορει να σου δημιουργησει προβλημα στα ελατηρια, γιαυτο λοιπον 95αρα.
  6. Φιλαρακο το ιδιο εκανε και σε μενα, αναβε, το εσβηνα, ξανααναβε. Επισης δεν τραβαγε με πρωτη, δευτερα, κολλαγε.Αλλαξα το ποντεσιομετρο,τιποτα,αλλαξα μια φισσα που εδινε εντολη τιποτα. Τελικα ηταν οι αυλοι εισαγωγης μιγματος κοινως κλαπετα. Στοιχισαν 500 ευρω και να αλλαξεις και φλαντζα, ιμαντα δυναμο αφου θα σου ανοιξει το καπακι να κανει δουλεια μεσα εκει.Τουλαχιστον 2 ημερες μεσα.
  7. gktsi26

    Golf 5 Gt 170Hp

    πως μπαινω στο κρυφο μενου;
  8. Θα αλλαξεις και αυλους εισαγωγης, γιατι και εγω το ιδιο επαθα. δεν φταιει το ποντεσιομετρο, κοστιζουν 500 ευρω με εργασια εκτος αντιπροσωπειας.
  9. Αντε να αλλαξεις και τον μαγνητικο συμπλεκτη υπερπληρωτη αν εισαι μεσα στην εγγυηση, αν οχι θα σοτ κοστθισει γυρω στα 600 ευρω.
  10. Πολυ καλος και εξειδικευμενος τεχνιτης ειναι και ο Νικος Γαντζοπουλος στη Δαφνη-Ανδ.Ψυχογιου η διευθυνση.
  11. Μαγκες και εγω εχω ενα gt 175ps , μεσα με 3 χρονια και 30.000χλμ εχω αλλαξει μεσω εγγυησης πρωτα την Ν75. Με το που τελειωσε η εγγυηση αλλαξα: μαγνητικο συμπλεκτη υπερπληρωτη, αυλους εισαγωγης-κλαπετα. Και να φανταστειτε οτι δεν το πιεζα το αυτοκινητο,και το κρυωνα για ενα δεκαλεπτο και το ζεστενα για ενα δεκαλεπτο. Αυτη ειναι η VW και η Καρεντα Αργυρουπολης, μακρια απο αυτους ειναι ασχετοι τελειως. Συνολο επισκευων; 1500 ευρω και τα δυο.!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.