Jump to content

yannisjetta

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yannisjetta

  1. Και εγώ από τον περασμένο Ιούλιο έχω ένα ασημί Jetta TSi 140 2007 μοντέλο. Αγοράστηκε με 51000 χιλιόμετρα. Και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι, όντως δεν κυκλοφορούν πολλά και αυτό εμένα μου αρέσει!
  2. Κοίτα λίγο μέσα στο φόρουμ (στην κατηγορία του Golf) σχετικά με την βαλβίδα Ν75 και την σκάστρα. Το πιθανότερο είναι να τις αλλάξεις (με ένα κόστος γύρω στα 100 ευρώ) και το αυτοκίνητο να επανέλθει στα κανονικά του.
  3. Το πρόβλημα αυτό έχει το Peugeot 307 του πατέρα μου που έχει την οθόνη πληροφοριών στην κεντρική κονσόλα, εκτεθειμένη στον ήλιο και είναι σχεδιαστικό σφάλμα για χώρες όπως η Ελλάδα με τόση ηλιοφάνεια. Χρειάζονται ποιοτικά ηλεκτρονικά components με αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία κάτι που φυσικά δεν περίμενα απο την συγκεκριμένη γαλλική εταιρία. Στα Golf όμως εκεί που βρίσκεται η οθόνη πληροφοριών δεν θα έπρεπε να αναπτύσσονται τόσο υψηλές θερμοκρασίες....η μήπως όχι? Εξάλλου θα περίμενα καλύτερη ποιότητα ηλεκτρονικών από την VW (σε αυτό τον τομέα βγάζω το καπέλο στους Ιάπωνες!)
  4. Συγχωρείστε την "ασχετοσύνη" μου αλλά είμαι νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου 2007 Jetta TSI 140 με 50.000 χιλιόμετρα. Πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο αλλά έχω παρατηρήσει αυτό το κόμπιασμα που αναφέρεται εδώ, κυρίως σε προσπεράσεις και σε ανηφορικά κομμάτια. Κυριολεκτικά "βυθίζεται" η μούρη του αυτοκινήτου εκεί που επιταχύνει και γενικά δεν έχει γραμμική απόδοση. Αυτό οφείλεται στο Ν75? Εχμ.... τι είναι ρε παιδιά το Ν75, τι πρέπει να πώ να κοιτάξουν στο σέρβις και για τι κόστος μιλάμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Γεια χαρά σε όλους, Είμαι ο Γιάννης και από την Παρασκευή είμαι και εγώ κάτοχος ενός 2007 Jetta 1.4 TSi 140PS και ως εκ τούτου νέο μέλος στην παρέα σας Πολύ καλή δουλειά βλέπω στο forum! Μένω Θεσσαλονίκη και είμαι 32 χρονών. Απέκτησα το οικογενειακό αυτοκίνητο με τον κρυφό διάολο κινητήρα και τώρα ετοιμάζω και την οικογένεια
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.