Jump to content

charisz

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by charisz

  1. Sorry για την παρεμβαση αλλα εγω το εδωσα το Polaki την Παρασκευη για να βρω την υγεια μου γιατι 8 μηνες κατοχη ειχα παει 10 φορες συνεργειο. Το αμαξι φοραει σημα Gti αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη μαλλον δεν ειναι. Λιγο νευρικο στο στριψιμο, με καπως αδυναμα φρενα και ψηλο στησιμο. Προς Θεου οχι οτι δεν ειναι καλο, αλλα προσωπικα περιμενα ενα πακετο με πιο σπορτιφ χροια. Ευχομαι ειλικρινα σε ολους τους πρωην συνιδιοκτητες πολλα και ασφαλη χιλιομετρα. Αλλωστε δεν εφυγα απο το γκρουπ.
  2. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι εξυπνοι σαν και σενα. Να χαιρεσαι που ο Θεος σου εστειλε ολη την εξυπναδα και μπορεις να κρινεις τους αλλους.
  3. Αν γυρισεις λιγο στις πισω σελιδες θα βρεις τις απαντησεις που ψαχνεις.
  4. Προγραμμα της Revo 1st stage ρυθμισμενο για 100αρα.
  5. Αν εχεις λιγο χρονο κοιτα στο Polo Gti να δεις τι σχολιασα πριν μιση ωρα για λαδια και αλλαγη ελατηριων πιστονιων απο Γρατσια.
  6. Καλησπερα σε ολους τους PoloGtiκηδες. Σημερα μεσημερακι 3η επισκεψη στον Γρατσια και συμπληρωση σχεδον 1 λιτρο λαδακι στα 5,090 χλμ. Μεχρι στιγμης εχω καψει 3 λιτρα και απο οτι μου ειπε ο αρχιμηχανικος εχουν αλλο ενα αντιστοιχο κρουσμα και υστερα απο συννενοηση με την μαμα VW παρηγγειλαν ηδη για να αλλαχτουν τα ελατηρια. Το αμαξι αγορασθηκε 3/9/2010 και τα πιο πολλα χλμ ειναι εκτος πολης. Ελπιζω να σταματησουν τα " προβληματα " αλλιως θα το δωσω οσο καλο - χρυσο κι αν ειναι.
  7. Το προγραμμα της ΑΒΤ μου το εκαναν προσφορα 1,100 συν τα 260 με γραπτη εγγυηση για το σασμαν που δινει 29 κιλα αν θυμαμαι καλα.
  8. Η ΑΒΤ με κοστος 260 ευρω.
  9. Πριν αποφασισω για το προγραμμα μιλησα με τον αρχιμηχανικο του Φιλοσιδη. Φοραει το προγραμμα της Revo στο δικο του Audi A4 turbo κανενα προβλημα. Ειδα αλλο αυτοκινητο. Το ειπα και πριν λες και του εβαλα νεφτι. Δυναμομετρηση δεν κανω γιατι δεν θελω απλα να ταλαιπωρησω το μοτερ + η - 5 αλογα ειναι ανουσιο η ροπαρα ειναι απιστευτη.
  10. Εβαλα σκετο προγραμμα. κοστισε 750 και καταναλωση μετα το σκισιμο του τεστ ειδα λιγο πανω απο 10 λιτρα. Οταν πηγαινα με 200 δεν ηταν δυνατον να το κοιταξω. Απο εγγυηση οτι και οι λοιποι ανταγωνιστες. Την 4ετη εγγυηση που εχω δεν θα την φτασω γιατι στην 3ετια αλλαζω αμαξια. Αν εννοεις λογω προγραμματος ολες οι εταιρειες με καποιον συνεργαζονται, ο Γρατσιας ΑΒΤ, ο Ρωρρης ΜΤΜ, ο Φιλοσιδης REVO κλπ. Τωρα για σκληροπυρηνικες αλλαγες στο μοτερ δεν εχω ιδεα και δεν με ενδιαφερει
  11. καλησπερα σε ολους. Την περασμενη Πεμπτη εβαλα προγραμμα της Revo 1st stage, φρεσκο απο Αγγλια, στο Polaki. Το ρυθμισαμε με 100αρα βενζινη, τετοια βαζω, και στο τεστ που καναμε το αμαξι εδειξε 32 κιλα ροπη, καποιες στιγμες αγγιξε και τα 33, και ειναι πραγματικα βολιδα. Σημερα μαλιστα παλι το ανοιξα και εχει μεταμορφωθει. Ενω το χαρακτηριζα ζωηρο αλλαξε τελειως χαρακτηρα. Με το S με την πεμπτη 200αρισε για πλακα, πηρε απιστευτη ροπη λες και ξυπνησε. Θεωρω αν δεν βγαλει προβληματα στην πορεια εξαιρετικο value for money το προγραμμα της Revo. Aν και αρχικα γλυκοκοιταζα την ΑΒΤ, και προσφορα 1,100 μου εκαναν για το προγραμμα τους, ο ανθρωπος τους ειναι περισσοτερο πωλητης.
  12. Ναι αλλα οι κονσερβες στυλ ΑΒΤ μαλλον ειναι πιο αξιοπιστες απο τα custom προγραμματα, σαν τη φετα, θελv 1 κιλο ειναι 1,2 να στ΄αφησω? Ισως ειναι θεμα marketing αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι διπλα σε αντιπροσωπειες της VAG υπαρχουν αντιπροσωποι της ΑΒΤ. H κριση ειναι δικια σας.
  13. Καλησπερα. Εχεις δικιο, ολα λιγο πολυ τα προγραμματα ειναι τα ιδια, απλα αν διαβασεις σχολια για ρεβο του στυλ ναι μεν ειναι επιθετικο, αλλα το καλοκαιρι το μοτερ κρεμαει λογω ζεστης και ψηνεις κοντοσουβλι και θες μεγαλυτερο intercooler γιατι υπαρχει περιπτωση το μοτερ - turbo να παραδωσει πνευμα. Ετσι δεν εχω διαθεση να τρεχω βαζοντας ενα προγραμμα 500 ευρω φθηνοτερο. Οπως ειπα ομως ολα ειναι υποκειμενικα.
  14. καλημερα παιδες. Σκεφτομαι την Πεμπτη να πεταχτω μια βολτα στην ΑΒΤ να δω τι γινεται. Με ενδιαφερει περισσοτερο να δω την εγγυηση για το προγραμμα και τις πραγματικες του δυνατοτητες. Μιας και ουσιαστικα ειναι οι πλεον αξιοπιστοι βελτιωτες, αν και λιγοτερο " επιθετικοι" σκεφτομαι να τοποθετησω το προγραμμα χωρις περαιτερω ανησυχια για μελλοντικα προβληματα μιας και ακουγονται διαφορα. Η επομενη κινηση ειναι τα φρενα. Σταδιακα ομως. Το Πολακι για να μην μακρυγορω ειναι ζωηρο και καλα στημενο. Υστερα απο διαβιωση 4+ μηνων και σχεδον 4,000χλμ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με ενα ερωτηματικο αν πραγματικα ειναι Gti η ενα γρηγορο hatchback. Στα 1,800 χλμ μου εβγαλε ενδειξη σταθμης λαδιου οποτε συμπληρωσα 1 λιτρο. Εκτοτε ολα πανε καλα. Βεβαια οι κρισεις ειναι υποκειμενικες γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει η αξιοπιστια, η ποιοτητα κατασκευης, ο εξοπλισμος και η καθημερινη ανεση και λιγοτερο οι "γκαζοκαταστασεις". Τα συμπερασματα δικα σας. Συνολικα θεωρω οτι η σχεση αξιας / τιμης του κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα.
  15. Το υποβραχιονιο υπαρχει διαθεσιμο στον εξτρα εξοπλισμο. 400 ευρω συν τοποθετηση. Δεν νομιζω να το ψωνισω οταν σαν παραγγελιακοστιζει 110ευρω.
  16. Καλημερα ριξε μια ματια στον Γρατσια και ζητησε τον Γιωργο Καλογριδη. Εν συνεχεια συγκρινε και ψωνισε οπου σε συμφερει.
  17. Καλημερα καλο μηνα σε ολους. Καλοριζικο οποιος πηρε χθες το εκθεσιακο λευκο Gti απο τον Gratsia. Χθες ξοδεψα ενα 3ωρακι και για να μου πουν τελικα οτι το προβλημα οφειλεται στον διακοπτη του αεροσακου του συνοδηγου ο οποιος δεν υπαρχει stock και θα παραγγελθει απο Γερμανια. Το καλο ειναι οτι ο υπευθυνος του συνεργειου με φωναξε και ημουν παρων στον ελεγχο του εγκεφαλου. Επαναλαμβανω οτι το Gti ειναι μια χαρα οταν το οδηγησετε θα καταλαβετε. Ποιοτικα, συναρμογη καμπινας, ηχομονωση, ανεση, οικονομια. Για στησιμο και γκαζι θα μιλησω οταν ελθει η ωρα, δεν βιαζομαι. Παντως ποιοτικα ειναι ενα κλικ πανω απο την κατηγορια του. Για ποιο σκληρογκαζακηδες θα προτεινα κατι ποιο wild. Ισως το OPC η το RC η το Cupra αναλογως με το προφιλ και την τσεπη του καθενος.
  18. Καλημερα και παλι. Αυτο ειναι μαλλον ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι τον ηχο τον κανει οταν ειμαι στον διαδρομο πριν την γκαραζοπορτα χωρις σκαλοπατακια η μουσικη μια μικρη ευθεια με το που ξεκιναω σιγα.
  19. Φιλε καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αυριο πρωι εχω αδεια και θα παω το Gti στον Gratsia να ελεγχθει στον εγκεφαλο και να φτιαχτει σωστα οτι βγαλει. Ασφαλως θα ζητησω χαρτια και ασφαλως θα το φτιαξουν και θα πουν κι ενα τραγουδι. Μαλιστα καθε πρωι ξεκινωντας απο το παρκινγκ αριστερα στην κονσολα με ταχυτητα μου κανει ενα ντακ. Και αυτο θα ελεγχθει. Εμενα σε μικτο κυκλο μου καιει 6.8 με 7 λιτρα. Καλοριζικο το Gti και καλοταξιδο. Θα το παραλαβεις σε 3 -4 εργασιμες.
  20. Πριν λιγο μιλησα με τον υπευθυνο στην Chiptronic, αρκετα αξιοσεβαστος βελτιωτικος οικος απο Αγγλια, και μου ειπε οτι προγραμμα ετοιμο για το Gti δεν υπαρχει ακομη. Ομως υπολογιζει γυρω στα 500 Ευρω με 2 ωρες για τοποθετηση (αφου το προγραμμα φορτωνεται απο Αγγλια) και αποτελεσμα το αναμενομενο +30 αλογα και 4 κιλα ροπη. Το Dsg το σηκωνει μιας και ηδη εχουν αναβαθμισει Scirocco και απλα φροντιζουν το να ερχεται ομαλα και οχι αποτομα. Μαλιστα μου συστησε να κανω την αναβαθμιση μετα τις 5,000χλμ ωστε να εχει λειτουργησει ομαλα το turbo. Παντως θα κανω μια βολτα απο το μαγαζι να τους δω και απο κοντα. Αρα μιας και το EVO δινει παραπανω αλογα και ροπη απο τα εργοστασιακα, παντα υπαρχει αποκλιση, νομιζω τα νουμερα που δινουν ολοι δεν προβληματιζουν το μοτερ σε πρωτο σταδιο τουλαχιστον. Οσο αφορα το θεμα παραδοσης επαναλαμβανω εγω παρηγγειλα το Gti 5/8 και το παρελαβα 2/9 με αναχωρηση 30/7.
  21. Καλημερα σε ολους. Το στανταρ ηχοσυστημα για μενα ειναι μια χαρα. Για περισσοτερες απαιτησεις υπαρχει το rcd αφης και το navi. Παντως οτι εξτρα θελετε να ψωνισετε καλο ειναι να μπουν στο εργοστασιο γιατι οι τιμες εκτος τσουζουν. Το υποβραχιονιο 110 ευρω στην λιστα, 400 ευρω συν εργασια μετα κλπ. Την Πεμπτη θα παει στον εγκεφαλο (2η φορα) να δουμε τελικα η ενδειξη του αεροσακου τι κρυβει. Οσο αφορα το προγραμμα δεν βιαζομαι. Η Revo θα ειναι ετοιμη τον Δεκεμβριο, η MTM ζηταει 1,060 ευρω, η ABT 1,500, η APR 800 και οι ιπποδυναμεις και ροπες ειναι παρεμφερεις. To μονο μου ερωτηματικο ειναι γιατι το DSG διαχειριζεται μεχρι και 25 κιλα ροπης. Θα μαθω λεπτομερειες οταν ελθει η ωρα.
  22. Eυχαριστω να ειστε καλα. Απο ηχο να σου πω την μαυρη αληθεια δεν εχω ασχοληθει γιατι περιμενω να κανω τα πρωτα 1,000χλμ και εν συνεχεια να το ανοιξω σταδιακα και εχοντας σαν συνοδηγο την 3χρονη κορη μου παω χαλαρα, μουσικουλα, ηχομονωση κλπ θα πρεπει να εχω διαθεση να βρεθω σε καμια Πεντελη για να σου πω εντυπωσεις. Παντως θα γινει συντομα. Ελπιζω καποια στιγμη να εχω λιγο χρονο για να βρεθουμε και σε καποια συναντηση του club για να τα πουμε και απο κοντα.
  23. Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους. Σημερα εκλεισα 25 μερες παρεα με το Gti και η αισθηση μου ειναι οτι και εχω ηδη προαναφερει και δεν νομιζω να αλλαξει. Μονο μελανο σημειο οτι σημερα ανοιξε παλι η ενδειξη για τον αεροσακο. Λεω παλι γιατι ειχε ξαναγινει πριν 10 μερες. Πηγα στην autonet στη Νεα Μακρη το εβαλαν στον εγκεφαλο set up ενα misfault ηταν ολα οκ. Τωρα βεβαια θα ξαναπαω για να διορθωθει οτι κι αν ειναι μια και καλη. Παντως οσοι το ψωνισετε κανετε υπομονη και θα μεινετε ικανοποιημενοι (οδηγουσα το S3 πριν). Ειναι πολυ - πολυ ευχρηστο, καλοφτιαγμενο, καλοστημενο και ζωηρο. Επισης μην τρελαθουμε γιατι μας εχουν κακοσυνηθισει η τιμη του σχεδον 20,000 δεν ειναι και τζαμπα.
  24. Καλημερα σας. Το Polo κατασκευαζεται στην Ισπανια και η επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης κοστιζει, εφοσον γινει τον πρωτο μηνα, 290 euro. Καλυπτει οτι και η βασικη εγγυηση και ειναι προσφορα της karenta με την Allianz η διαρκεια της ειναι διετης. Για οσους παρηγγειλαν το Gti καντε υπομονη κλειστε τα αυτια σας σε στυλ ραδιο αρβυλα νεα και οταν το οδηγησετε θα ενθουσιαστειτε. Παντως υπολογιστε οτι παραλαβη γινεται περιπου σε 4 εβδομαδες αφου φορτωθει.
  25. Καλημερα Pologtiκηδες. Υστερα απο σχεδον διαβιωση 3 εβδομαδων με το Gti θα σου προτεινα να κανεις υπομονη και να μην ακυρωσεις την παραγγελια. Και εγω θαθελα καποια αξεσουαρ αλλα επειδη το βιαζομουνα πηρα την βασικη εκδοση. Το παρηγγειλα 5/8 και το παρελαβα 2/9. Γρηγηροτερα και απο οτι μου ειχαν πει. Ηταν μια παρτιδα λιγων Gti μαζι με τα δημοσιογραφικα. Παντως και η βασικη του εκδοση ειναι πλουσια χωρις ελλειψεις. Ποιοτητα κατασκευης, ησυχια, ανεση, οικονομια και στησιμο ειναι τα υπερ του αφηνοντας εξω την τιμη. Οταν στρωθει θα αναφερθω και στο γκαζι. Τα δε σχολια του autotriti για το gti ειναι παρεμφερη με εκεινα του automoto.co.uk στο κλιπακι που καταληγει αν οντως πρεπει να λεγεται gti.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.