Jump to content

redo

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About redo

User Information

  • Gender
    Not Telling | Απροσδιόριστο
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πόσα λίτρα είναι το ντεπόζιτο του πασσατ;; Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
  2. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενα golf vi 1400 122hp με περιπου 98.000klm. Πρόρφατα πήγα για να κανω τα λαστιχα μπρος πισω στο βουλκανιζατερ. Ο μαστορας μου ειπε οτι το μπροστινο αριστερο αμορτισερ εχει δακρυσει και θέλει αλαγη. Αυτο δεν αλλαζει μονο του και εφοσον μιλαμε για 100.000χλμ καλο ειναι να αλαχτουν και τα 4. Ο λαστιχας μου ειπε οτι μπορει να μου βαλει τα bilstein τα μαυρα με 280 ολα μαζι. Πηρα τηλ την αντιπροσωπεια και μου ειπαν τις παρακατω τιμες: αμορτισερ μπροστα 146euro /το κοματι (αρα 2χ146) βασεις για μπροστα αμορτισερ 38 euro το κοματι (χ2) ρουλεμαν για μπροστα αμορτισερ 22euro το κοματι (χ2) αμορτισερ πισω 133ευρω το κοματι εργασια για τα μπροστα μονο, 160ευρω Δυσκολα τα πραγματα....οπως βλεπετε... Πρωτα απ ολα στην καρεντα μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θελουν ολα μπορω να αλλαξω μονο τα μπροστα αν χρειαζεται(παντα ζευγαρι) επισκευη δεν παιρνουν... θα πρεπει να τα μετρησουν γιατι το γεγονος οτι δακρυσε μπορει να σημαινει οτι τα τερματισα και οχι απαραιτητα οτι τα εχουν φτυσει. Οπως και να εχει νομιζω οτι ειμαι στην αλλαγη γιατι εχουν αυξηθει οι θορυβοι στο αμαξι, και ακουω και κατι μεταλικα να τριζουν. το abs δουλευει πιο ευκολα...κτλ... Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο τα εργοστασιακα. Θα ηθελα να ξαναβαλω τα ιδια, αλλα αν γινεται να μην τα πληρωσω τοσο ακριβα στην αντιπροσωπεια.. Ξερετε ποια αμορτισερ φοραει το 1400 122 (golf 6)? Απ οτι ξερω ειναι sachs δεν ξερω ποιο μοντελο και που μπορω να τα βρω. Δεν θα ηθελα να βαλω πιο σκληρα αμορτισερ λογω οικογενοιας και γενικοτερα τροπου οδηγησης. Επισης δεν θα ηθελα να χαμηλωσει το προφιλ γιατι παταω αρκετα συχντα χωμα. Σας ευχαριστω πολυ!
  3. Καλησπερα παιδια, golf vi 2010 το ιδιο προβλημα και εγω. Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιον στην Αθηνα? Ευχαριστω!
  4. Πηγα στην vw για να επιβεβεωσω αυτο που μου ειπαν στο συνεργειο(ρουλεμαν σασμαν). Στην vw μου ειπαν οτι ειναι γνωστο προβλημα στα ρουλεμαν του συμπλεκτη ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.....και δεν χρειαζεται να κανω τιποτα αμεσα!!!!!!!!!!
  5. golf 6 εγω εχω με το προβλημα του κροταλισμαστος(σαν diesel) στο ρελαντι...
  6. Οταν λες τρεμουλο εννοεις το ιδιο παλι, με κροταλισμα η κατι καινουριο? Ο συνεργειας τι σου ειχε αλλαξει τοτε, στα 80.000 χιλ. μονο 1 ρουλεμαν? Γιατι εφοσον αυτα ειναι ελλατωματικα αν ειναι να το ανοιξεις μηπως συμφερει να τα αλλαξεις ολα? Δεν ξερω λεω εγω. 350 σου ειχε παρει για ρουλεμαν σασμαν?
  7. Καλησπερα και απο εμενα, εχω ενα golf 6 του 2010 και αρχισε να ακουγεται αυτος ο "γνωστος" θορυβος οταν το εχω σε νεκρα απο το σασμαν (?). Αυτο το κροταλισμα λες και ειναι diesel το αμαξι. τα χιλιομετρα μου ειναι 77000 και συμφωνα με το συνεργειο που το πηγα ειναι ρουλεμαν σασμαν. Το κοστος ειναι γυρω στα 650ευρω και αν αλλαξω μαζι και δισκο πλατω παει στα 880 ολα μαζι. Τελικα προκειται για στανταρ προβλημα του συγκεκριμενου κινητηρα (1.4 122hp golf vi)? Επειδη εγω διαβασει διαφορα στα φορουμ, οταν ο ηχος σταματαει οταν πατας τον συμπλεκτη, μου ειπαν απο 2 συνεργεια οτι ειναι το προβλημα ειναι στα ρουλεμαν του σασμαν, οποτε θελει κατεβασμα ανοιγμα και αλλαγμα... τραγικο τι να πω! Επισης μου ειπαν οτι αν το αφησεις ετσι υπαρχει περιπτωση εκτεταμενης βλαβης ολου του σασμαν με αποτελεσμα μετα να θες αλλαγη σασμαν και οχι επισκευη!
  8. Τα ίδια και σε εμένα, golf 6 του 2010 ακριβώς στα 5 χρόνια!!!
  9. Μόλις το παρατήρησα και εγώ σε ένα golf 6 του 8/2010 στην πλαφονιέρα των γυαλιών και κάτω απο τα σκίαστρα....
  10. Καλησπερα και απο εμενα παιδια, Κατοχος ενος golf 6 tsi 122 Συμπληρωνω 45.000χλμ (3χρονια) σε λιγες μερες, η εγγυηση μου εχει τελειωσει οποτε δεν ειμαι υποχρεωμενος να το παω σε αντιπροσωπεια. Σκεφτομαι να αγορασω λαδια εγω τα 5-30 longlife, και φιλτρο λαδιου και να το παω σε ενα μηχανικο για τοποθετηση. Η ερωτηση μου ειναι ποιο φιλτρο λαδιου θέλει το W712/90 η το W712/91, για το μεν πρωτο λενε οτι ειναι για παραγωγη έως 6/2010 και το δευτερο απο 7/2010 και μετα, το αμαξι το αγορασα τον 8/2010 οποτε πιστευω οτι μαλλον θα ειναι το πρωτο (/90) πως μπορω να το επιβεβεωσω? Επισησης εχετε κανενα συνεργειο να μου προτεινετε?(μενω ζωγραφου, εκει ενας μηχανικος μου είπε οτι θα μου τα αλλαξει με πολυ μικρο κοστος, δικα μου τα υλικα). Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.