Jump to content

mhtsotakis

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mhtsotakis

  1. Ετσι θα πάει η δουλειά απο οτι φαινεται....
  2. Για καταλύτη ειναι φίλε.. η τουρμπίνα ειναι πιο φτηνη απο οτι μου ειπαν. Ακομα και στο χαρτι που μου εδωσαν με τον κωδικο του ανταλλακτικου καταλύτης γραφει.
  3. Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια, θα ψάξω για HJS
  4. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα Polo 1,2 TSi τετραετίας και την παρασκευή μου μπουκωνε στην επιτάχυνση... Το πάω στην αντιπροσωπεία και μου λένε ( το είδα κιολας) οτι έχει κόψει ο σωλήνας που πάει απο τον καταλύτη στην τουρμπίνα? Δέν φτάνουν μέχρι εκέι οι γνώσεις μου άλλα ειναι εκέι που δέιχνει το βελάκι στη φωτογραφία. Μέσα στο λαμαρινένιο κουτί. Όταν ρώτησα τιμή για επισκευή μου είπαν 1070€ για ανακατασκευασμένο καταλύτη 1800€ για καινούργιο. Επι της ουσίας, επειδή δεν εχω τα χρήματα, θέλω να βάλω έναν after market αν το λέω σωστα, ο οποίος να αντέχει το πρόγραμμα και τα ζόρια γενικοτερα. (Το αμάξι είναι 130φεύγα άλογα) Έχει κάποιος πρόταση?
  5. 210+ γραφει το κοντέρ με πρόγραμμα (και σε κατηφόρα). χωρίς πρόγραμμα 195 με κόφτη
  6. Το οτι εχω λιγες επιλογες το ξερω, ποια ειναι η καλυτερη ειναι το θεμα.. παω παλι μαμα? βαζω αλλους?
  7. Καλησπερα σε ολους, Εχω το Polo 6R και φοραω 15ρες ζαντες (μαμα). Εχουν φαγωθει αρκετά οι δίσκοι μου και συντομα θα πρεπει να τους αλλαξω. Το θέμα ειναι οτι επειδη το πατάω λιγο παραπανω θα ήθελα να βαλω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτους που φοραω! Με ασορτι δαγκάνες φυσικά.. Το θέμα ειναι τι? Εχω δει κατι brembo απλές και αεριζομενες, αλλα δεν ξέρω τι γινεται απο αποδοση.. help!
  8. Καλησπερα κατ'αρχας! Δεν νομιζω οτι υπαρχει λόγος ανησυχιας, πριν αλλαξω καδενα εκανε σαν τρενο η καδενα. μετα την αλλαγη (στα 57000 περιπου) κανει ενα μικρο θορυβο σαν αυτο που περιγραφεις. Ειμαι στα 116000 τωρα και δεν εχει παρουσιασει τιποτα φτου φτου! μαλλον τσάμπα ανησυχεις..
  9. Εκεί έβαλα τη δική μου! Πολυ καλό παιδί και καλός στη δουλεια του!
  10. Πλακα πλακα... το υγρο για το παρμπριζ εχει γαμω τα αρωματα..!
  11. Φιλε παρε στην αντιπροσωπεια και ρωτα τι λαδι χρησιμοποιουν! Τωρα που ειμαι εκτος εγγυησης προς το παρων βαζω τα Edge. Οσο για το service στις 15000, ειναι πολυ οντως... αλλα να το πηγαινεις πιο συχνα στην αντιπροσωπεια και να πληρωνεις τα μαλλια της κεφαλης σου? Η αλλη λυση ειναι καθε 7500 να τα αλλαζεις και μονος σου.. Αλλα και παλι ειναι πολυ συχνα πιστευω..
  12. Εξαρταται απο τον ανθρωπο... το μοτερ μουγκριζει πιο πολυ, ακουγεται αγριο... αυτο. Στις επιδοσεις δεν εχει τπτ... αισθητικο ειναι
  13. Ευχατιστω παιδια! με καλυψατε!
  14. ελα ρε.... σιγα! Φαντασου να πινεις καφε πανω σε ενα V8! να βαζεις τα κρασομπουκαλα στους κυλινδρους... Τωρα για το καθαρισμα, η ολη υποθεση ειναι να το κανω μονος μου.... να εχω κατι να ασχολουμαι! Ξέρετε κανενα μαντρά που να ειναι οικονομικος?
  15. Ο σιγαστηρας ειναι ετσι: και βρισκεται εκει (περιπου) :
  16. οι περισοτερεσ αντιπροσωπειες αναλαμβανουν αναβαθμιση! ( Οταν λεω αναλαμβανουν, εννοω τα στελνουν σε καποιον να τα αναβαθμισει, στον οποιο μπορεις να μπας μονος σου και να το κανεις στη μιση τιμη) Βεβαια δεν θα εχεις καλυψη στην εγγυηση αν δεν το κανεις μεσω αντιπροσωπειας! Πχ, πριν βαλω το προγραμμα ρωτησα στη VW στη χαλκιδα και μου ειπαν 700€. οταν ρωτησα ενα φιλαρακι μηχανικο απο μεσα μου ειπε οτι τα στελνουν στην overload στην Αθηνα! Οποτε περιμενα να βγω απο εγγυηση και πηγα κατευθειαν εκει στη μιση τιμη!
  17. Καλημερα παιδια, Μου εχει καρφωθει εδω και καιρο να παρω ενα μοτερ κατεστραμενο, να το σενιαρω να το κανω κουκλι και να το κανω τραπεζακι για το σαλονι! κατι τετοιο δλδ: Επειδη ομως δεν εχω ιδεα απο μοτερ, θελω ιδεες... Δεν θα μπει ποτε σε αμαξι οποτε δεν με νοιαζει αν επισκευαζεται η οχι.. Εμφανιση μονο! ιδεες για μοτερ και που θα βρω?
  18. επαρχια μενω οποτε καθε 10 καλα ειναι.. με καλυψατε παιδια! ευχαριστω πολυ!
  19. Τωρα πχ δεν εχει λαδι το φιλτρο... να βαλω δλδ? Στα ποσα χιλιομετρα το καθαριζω?
  20. Καλησπέρα σε όλους κατ'αρχας, πριν 5000km εβαλα ενα φιλτρο της pipecross στο αμαξι στη θεση που ειναι ο παππας. και αναρωτιεμαι, πως καθαριζεται και καθε ποτε? To φίλτρο ειναι αυτο: Αλλοι λενε με ζεστο νερο, αλλοι με κρυο.. Αλλοι οτι θελει λαδι μετα το πλυσιμο, αλλοι οχι.. Με τι σαπουνι το πλενω? Θέλει ειδικο ή βαζω Fairy για τα πιατα να κανω δουλεια με μια σταγονα? Εχω μπλεξει λιγο τα μπουτια μου...
  21. Με μεση ταχυτητα 140-150 μεση καταναλωση 5,5l δεν το κοβω σωστο.. Αν παλι μιλαμε για ταχυτητες της ταξης του 100-120 τοτε οντως τοσο ειναι Πριν κανα μηνα ειχα παει θεσσαλονικη και ειχα μεση 5,6l Τωρα τι να πω.. ουτε μηχανικος ουτε ηλεκτρολογος ειμαι... οτι βλεπω λεω..
  22. Δε νομιζω να εχει σχεση φιλε.. στις 60000 τα αλλαξα αν δεν κανω λαθος ... μαλλον το κιτ φταιει λιγο.. απ'οτι εχω ακουσει χανεις λιγο σε δυναμη..
  23. Φιλε beckman, Κατ'αρχάς το polo το έχεις κανει κτήνος, απλα τα σπάει!!!! Άλλα ρε φίλε δεν παίζουν οι καταναλώσεις που λες.... Μηπως με τις αλλαγες που εχεις κανει τον εχει παρει ο υπολογιστης ταξιδιου? Και εγώ φοράω προγραμμα φιλτρο, άλλα είμαι εδώ.. γύρω στα 6,9L/100km
  24. Και σε εμενα κανει το κροταλισμα για 2 δευτερολεπτα περιπου καποιες φορες απο τοτε που το πηρα. Αλλα δε νομιζω να ειναι κατι... εχω κανει 75500χλμ και δεν εχει παρουσιασει κατι το αμαξι... Να σημειωθει οτι δεν κανω χαλαρη οδηγηση, οποτε αν ηταν κατι σοβαρο, λογικα θα μου ειχε βγαλει κατι...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.