Jump to content

asfatn

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by asfatn

  1. Παιδια οκ το βρηκα! εχει και στην Θεσσαλονικη αντιπροσωπεια η Rieger http://www.sportcenter.gr/
  2. Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μαθω ενδεικτικη τιμη για το συγκεκριμενο body kit αλλα δεν βρισκω τιποτα.. και στην σελιδα τους (Rieger) δεν βρηκα κατι.. μπορει να μου διεφυγε ( δεν ξερω γερμανικα και τα αγγλικα μου ειναι λιγο περιορισμενα ) Σας δειχνω το αυτοκινητο πως ειναι http://fancytuning.com/2010/04/rieger-vw-polo/ Ελπιζω να βρε8ει καποιος που να ξερει κατι σχετικο! Ευχαριστω προκαταβολικα !
  3. asfatn

    Polo project

    Peripou to idio tha kanw sto polaki an ola pane kala !
  4. asfatn

    hmmm

    From the album: Polo project

    Sigoura oti toso megales zantes... na min ephreazetai h apodosh... 16ares kai poly einai... ( mallon 15ares tha balw )

    © © Hellenic VWClub - Members

  5. From the album: Polo project

    © © Hellenic VWClub - Members

  6. From the album: Polo project

    © © Hellenic VWClub - Members

  7. Καλημερα! Ενδεχεται να ερθω και εγω.. Αν και δεν ειμαι κατοχος VW ειμαι ηδη σε ερευνα αγορας για το Polo 1.2 TSI .
  8. Ωραια.. γιατι δεν σκοπευω να το τελικιαζω τοσο στην εθνικη ( δεν κανω και πολλα ταξιδια στην εθνικη που και που ομως παω θεσ/κη - Σερρες και Θεσ/κη - Χαλκιδικη ) Κατα κυριο λογο το αυτοκινητο το χρειαζομαι λογω μετακινησης στην πολη μιας κ απεχω απο το πανεπιστημιο 10 χιλιομετρα ( κατοικος πανοραματος ) Ευχαριστω παντως!
  9. Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουριος σε αυτο το φορουμ και βλεπω οτι τα DSG εχουν ψιλοπροβληματακια.. εκτος κ αν κανω λαθος. Εγω σκεφτομαι να παρω το 1.2 TSI 5d με μηχανικο κιβωτιο γιατι θελω να καταλαβαινω τον κινητηρα.. Ειμαι ακομα στο ψαχιμο αλλα σε 1 μηνα περιπου θα το εχω παρει. Μακαρι να παρω το polo γιατι μου εχει κανει εντυπωση μεγαλη λογω σχεδιασμου και φυσικα επιδοσεων! ( με 1.2 κινητηρα 105 αλογα και 17.4 ροπη δεν βρισκεις ευκολα αν κ ακουσα για το καινουριο clio με ιδιες επιδοσεις σχεδον, το οποιο δεν μου αρεσει σχεδιαστικα μεσα-εξω ) Οσον αφορα για το στρωσιμο του κινητηρα λετε να μην το πατησω αρκετα μεχρι να κανει πχ 2000 χιλιομετρα η μπορω με μικρη επιφυλαξη απο την αρχη να το γκαζωνω λιγο? Επισης ειχα ακουσει απο εναν γνωστο οτι φιλος του πηρε το TSI και μετα απο 1 μηνα του εβγαλε προβλημα η turbina ( η αντιπροσωπεια ειπε ελλατωματικη turbina αλλα δεν τον καλυψαν στην εγγυηση και πληρωσε ! ) Υπαχει καποιος που να ειχε προβλημα με turbina? Αυτα προς το παρον! Αν σκεφτω κατι αλλο και εχω αποριες θα ενημερωσω παλι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.