Καλησπέρα φίλε, μου το εκανε και μένα προχθές ακριβώς το ίδιο και μπήκε σε safe mode. Μετα την επανεκκίνηση κινητήρα έσβησαν.δεν ειναι θεμα μπαταρίας πάντως γιατί εμενα είναι 6 μηνων. Πρέπει να το βάλουμε σε διαγνωστικό να δουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Αν εχεις κανένα νεότερο ενημέρωσε εδω. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φίλε μου ενημέρωσε απο πού και πόσο τα έβαλες γιατι ψάχνω άμεσα να τα αλλάξω και εγώ με sachs μαύρα.
εαν τα εχεις βρει σε ηλεκτρονικο καταστημα σε παρακαλω στειλε το link.
περιμένουμε εντυπώσεις.
Καλησπέρα ,
Πρίν λίγες μέρες αντιλήφθηκα οτι προφανώς κάποια γάτα είχε μπεί στο χώρο του κινητήρα με αποτέλεσμα να μου σκίσει με τα νύχια της ένα μεγάλο μέρος απο το θερμομονωτικό του καπό.
Στην αντιπροσωπεία καινούριο στοιχίζει 80 ευρώ και έχω ρωτήσει και σε μεταχειρισμένα αλλά σχεδόν όλοι μου λένε οτι το δίνουν μαζί με το καπό συνήθως και δεν το έχουν σκέτο.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να ψάξω κάπου που δέν έχω σκεφτεί ώστε να γλιτώσω το 80 άρι?
Το κενό που υπάρχει κάτω απο τον κινητήρα είναι απαράδεκτο γιατι επιτρέπει σε γάτες κλπ να μπαίνουν για πλάκα μέσα στο χώρο του κινητήρα. Τί κανουμε γι αυτο????
σας ευχαριστώ.
Καλημερα παιδες.
Χτες τυχαια ειδα οτι το σωληνακι αναθυμιασεων εχει κοπει στο σημειο που ενωνει με τη μηχανη δηλαδη σε μια λαστιχενια βαση που εχει.
Ειδα γυρω γυρω λαδια και το τοποθετησα ξανα προχειρα αλλα θελω τη βοηθεια σας για τον κωδικο ανταλλακτικου και εαν πηγαινει ολο το σωληνακι μαζι ή ξεχωριστα η βαση του που ενωνει με τη μηχανη.
το αμαξι ενιαι polo tsi 1.2 2011.
εαν εχει και κανεις καποια φωτογραφια απο το ανταλλακτικο θα με βοηθουσε ιδιαιτερα!!!
Φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο θεμα και ηταν λιγο στραβη η δεξια δισκοπλακα και μονο σε τορνο φαινοταν...την ισιωσα κ απο τοτε ολα οκ...αν στο κανει μονο στο φρεναρισμα τοτε σιγουρα ειναι μια απο τις 2 δισκοπλακες αρπαγμεμη...
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.