Jump to content

thodorix

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About thodorix

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thodorix's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

7

Reputation

  1. Τα είπες όπως πρέπει.. Και επέλεξα VW για να μην τρέχω για τέτοια θέματα σκέψου. Τι να κάνουμε, οτι πληρώνεις παίρνεις. Στις άλλες εταιρίες Θα το σκεφτώ να τα φτιάξω αλλά φοβάμαι να μου ξεκολλήσουν τα χερούλια και να τα κολλήσουν μετά πάλι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν χάρηκα που το έχετε πάθει και εσείς εκτός απο εμένα... Αλλά δεν πειράζει, να είμαστε καλά εμείς να τα φτιάχνουμε παιδιά! καλές γιορτές!
  2. Καλημέρα! Πέρυσι έφτιαξα τον ουρανό του Polo 1.2 TSI 2010 που ξαφνικά...κρέμασε σε σημείο που δεν έβλεπα πίσω απο τον καθρέπτη. ¨εβαλα πινέζες αρχικά,φυσικά το έφτιαξα σε ταπετσέρη άμεσα. Έπαθα αυτά που κορόιδευα σε γιαπωνέζικα κλπ, τα λούστηκα. Μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι που λένε. Η ιστορία συνεχίζεται, καθώς οι ταπετσαρίες ΚΑΙ απο τις πόρτες αρχίζουν και ξεκολλάνε απο το τοίχωμα, με αποτέλεσμα να φαίνεται μια αηδία. Συμβαίνει γενικά αυτό παιδιά? Το πόσο πέφτει η ποιότητα κατασκευής φαίνεται και απο το γεγονός πως το σύστημα χειρολαβή-τεμπέλης της πόρτας δεν είναι βιδωτό, ούτε καν κουμπωτό, αλλά απλά κολλημένο, με αποτέλεσμα να με απωθεί να πάω να μου το ξεκολλήσουν και να το κολλήσουν εξ αρχής και να τρίζει σαν παλιοκάροτσο στις λακούβες. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα?
  3. Εγινε καθαρισμός πεταλούδας καθώς το ερρορ ήταν στο σύστημα εισαγωγής, ολα οκ
  4. Καλησπέρα! 123.000 km με polo tsi 2010. Πριν απο 2 μέρες παρουσιάστηκε βλάβη με ταυτόχρονη ένδειξη esp και πίεση ελαστικών πριν σβήσω το αμάξι μετά απο 30λεπτη διαδρομή. Πήγα στον μηχανικό, παρατήρησε σπασμενο σωληνάκι αναθυμιασεων το οποίο αλλαχθηκε. Το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο. Σήμερα, η ένδειξη παρουσιάστηκε με το ξεκίνημα του κινητήρα και παρατήρησα πτώση απόδοσης, καθως δεν λειτουργεί το turbo. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?
  5. Τσεκαρε βαλβιδα αναθυμιασρεων.
  6. 1) Προσωπικα, κανε την αλλαγη να ησυχασεις. Κριμα να βαζεις μπρος και να εισαι με την ψυχη στο στομα. Προσοχη να ειναι η τελευταια εκδοση του σετ καδενας απο την vw. Και σε καλο μηχανικο για σωστο χρονισμο μετα απο την αλλαγη. 2) Κ εγω στα 100.000 τοσο καιω, ειδικα καλοκαιρινους μηνες πολλη προσοχη στην σταθμη! Ο μηχανικος μου λεει πως ειναι λογικο λογω της δομης του κινητηρα, το αναφερει και το manual για καποια δεκατα του λιτρου ανα 1000 km.
  7. Εχετε κανει αναβαθμιση? Εχω το RCD 210 μαμα και σκεφτομαι για συστημα με bluetooth mp3 κ τετοια κολπα. Ακουω προτασεις κ φωτος! Απο Κινα εχει κανεις εμπειρια? Βλεπω πολλα με android κτλ που παιρνουν χαρτες εφαρμογες κ τετοια ωραια!
  8. Το κολπο αυτο προτεινεται στο βιβλιο του polo ο κατασκευαστης προτεινει την αλλαγη ελαστικων μπρος-πισω ανα τακτα διαστηματα..!!
  9. Εχει αλλαξει κανεις προσφατα λαμπες στα φωτα ημερας? θα ηθελα να μαθω τι τυπο φοραμε, γιατι εβγαλα και τις 2 και τις εχασα
  10. Και εγω αναμεσα στα 2 ειμαι. Ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο, αλλα για καποιο λογο ολοι προτεινουν Dunlop
  11. Σε νιωθω, Πριν 3 χρονια ΟΛΗ η δεξια μερια απο φαναρι μεχρι πισω φαναρι μεχρι ΚΑΙ ντεποζιτο, ελεος. Προχτες, ολη η αριστερη πλευρα........
  12. Κανε και ενα καλο "ξεμπουκωμα", στο ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Αμα εχεις συνεργειο εμπιστοσυνης, πηγαινε να κανεις ενα τσεκ να μην σε αφησει οπως εμενα και τρεχεις με οδικη βοηθεια!
  13. Οταν μου το εκανε εμενα, μια μερα πηγα να βαλω μπρος και ηταν εντελως ξερυθμισμενο. Μια 500 μια 1500 στροφες, πεφταν τα φωτα κτλ. μπουζοκαλωδια
  14. http://www.parts.gr/Part/ΜΑΣΚΑ-ΓΙΑ-VW-POLO-09-14-AFTER-MARKET-I10011623358/eI10011623358 ΜΑΣΚΑ
  15. μετωπη http://www.parts.gr/Body/m867_a0387_c010401_rΜετώπη_pGG
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.