Jump to content

ventettasGTI

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About ventettasGTI

  • Birthday 03/13/1989

Contact Methods

  • MSN
    diavolitsis1989@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    Miss Λευκή

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ventettasGTI's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είχα αρκετό καιρο να γράψω για τα λάδια διότι τώρα συμπλήρωσα τα 2100km και ΝΑΙ έχει κάψει και σε μένα περίπου 400ml. Με το νέο μοτέρ πάντα. Επισεις άλλαξα και τους πολυποθετους πολυδισκους.
  2. Μια χαρά σε βρίσκω. Για πηγή εάν ενδιαφερεσε έχω την RCD310 που δεν την χρησιμοποιώ οπότε στήλε μου pm. Επισεις μου αρέσουν οι διακόπτες για τους καθρέφτες.…
  3. Ωραίος!!! Τα φανάρια είναι πετυχημένα, το τιμονάκι είναι αγωνιάρικο και τα κουμπιά στο climatic είναι πολυ ελεγκάντ.…???????????? Πολυ όμορφο φτού σκόρδα. "off topic" Τα καινούργια Polo GTi έρχονται με αυτόν τον κλιματισμό(climatic) ενώ εμένα είναι αυτός με την οθόνη(climatronic). Ξέρετε τίποτα για αυτο; Συγνώμη για το off topic.
  4. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας απο ότι κατάλαβα καλύτερα να αφήσω τη διάσταση που έχω. Αλλα το θέμα με τις λακκούβες είναι πολυ σοβαρό, μου έχει κοπεί ήδη ένα λάστιχο απο λακκούβες και γενικότερα πονάει η ραχοκοκαλιά σου όταν πέσεις μέσα.
  5. Επειδή βλέπω ότι το θέμα τον ελαστικών είναι πολυ σοβαρό θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι με τη σειρά μου, εγω αυτή τη στιγμή στο Polo που έχω φοράει τα εργοστασιακά ελαστικά με διάσταση 215-40-17 και επειδή το θέμα με τις λακκούβες είναι πολυ κουραστικό σκεφτόμουν να αλλάξω λάστιχα με μεγαλύτερο προφίλ πχ 215-45-17. Τι λέτε; Θέλω την γνώμη σας…
  6. Η βραδινή φωτογραφία απο τα φανάρια τα σπάει. Τελικά φαίνονται καλα τα στοπ. Άντε να δούμε πως θα είναι και μετα το φινιρισμα.
  7. Πολυ ωραίος BECKMAN. Τα φανάρια θα τα ήθελα ένα τόνο πιο φωτεινά, αλλα και έτσι είναι πολυ κακία Polo. Οι ζαντες είναι υπερτουμπανες και του παει πολυ το μαύρο ματ.
  8. Άντε για να βλέπουμε τα καινούργια σου καλούδια να περνούμε ιδέες. ????????????
  9. 305 2008 Δ´ ΕΣΣΟ Υγειονομικό ΚΕΥΓ Αρτα 401 ΓΣΝΑ (εκπεδευση Ν/Τ) 98 ΤΥΕΘ Λεσβο (Παγανή) 264 Μ/Κ ΤΕ Λεσβο (Πολυχνιτο, ΛΥΒ) 414 ΣΝΕΝ Πεντέλη
  10. Και εγω με τη σειρά μου θέλω να δηλώσω λάτρης του αθλήματος και αν έχουν περάσει πολλά τηλεκατευθυνόμενα απο τα χέρια μου τώρα αυτόν τον καιρό έχω ένα θερμικό Kyosho FW-06 με εξατμιση Kyosho racing. Άμα θέλετε να κανονισουμε να τα βγάλουμε βόλτα να τα ξεκαπνήσουμε. Λίγο δυχρονίλα ρε αδερφέ!!!
  11. Τούμπανο η σίτα μπροστά απο το GTI και έξυπνο που έβαλες το σήμα του GTI και έβαλες του TSI. Οι καθρέφτες είναι πολυ ωραίοι αν και θα τους προτιμούσα μαυρο γιαλιστερο. Επίσης στο χαμογελάκι μπροστά πιστεύω ότι πρέπει να βγάλεις το νίκελ και να το αφήσεις μαυρο γιατί τώρα με τη σίτα του GTI είναι πολυ φλύαρο μπροστά. Αλλα τώρα περιμένουμε να δούμε και εσωτερικές αλλαγές. ????
  12. Σήμερα πήγα για να αλλάξω το φανάρι. Τελικά αντικαταστάθηκε αλλα τώρα κάηκε ο μετασχιματιστης του BiXenon του αριστερού φαναριου. Είμαι πολυ γκαντεμης τελικά. Πάλι καλα που έγινε μές στο συνεργειο και θα το αλαξανουνε και αυτο μέσα στην εγγύηση. Βέβαια το ανταλακτικο θα ερθει αύριο οπότε το αμάξι έμεινε μέσα σήμερα.
  13. Λοιπόν, αποτέλεσμα της σημερινής επίσκεψης απο την αντιπροσωπεία για το θέμα της υγρασίας στο δεξι μπροστά φανάρι είναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Αν έχει ξαναγίνει. Καλα τους λέω όταν το έφερα την πρώτη φορά που μου έκαψε τον εγκέφαλο για τα BiXenon και την λάμπα δεν το είδαν τότε, αφού τους το είχα τονίσει για την υγρασια. Ευτυχώς είναι μέσα στην "εγγύηση".
  14. Αυτή η υγρασια δεν λέει να φύγει μετα και απο τις βροχές τις εβδομάδας που μας πέρασε ξαναθολωσε. Τι να κάνω πείτε καμία συμβουλή. Πάντως εγω αύριο πρωί πρωί θα παω στην αντιπροσωπεία.
  15. Απο ότι κατάλαβες οι περισσότεροι κατοχή του Polo GTi με αυτο που προβληματίζονται είναι με την κατανάλωση λαδιού και όχι της βενζίνης. Απο προσωπική μου επαφή με το δικό μου θα σου πω ότι: Εντός πόλεως με κίνηση γραφή 8,5-9,8 (δεν γράφω 10+ για ψυχολογικους λόγους) Εθνικη με ελαφρύ πόδι και ταχύτητα περίπου τα 120-130 γραφή 6,7-7,5 Τώρα άμα το λιονεις μπορείς να δεις το δικτακι της βενζίνης να κατεβαίνει προς τα κάτω εκείνη την ώρα που πατάς γκάζι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.