Jump to content

Polo_TSI

Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Polo_TSI

  1. Και πολύ καλά κάνεις φίλε μου.Εδώ υπάρχουν αντιπροσωπείες που βάζουν λάδια opel και τα παίρνει μετά ο κόσμος και λέει έκανα service.Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να βάζουν αυτά που πρέπει χωρίς να χρειάζεται το να είσαι από πάνω ή να έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις,αλλά τί ψάχνεις εδώ που ζούμε.. Έχει τύχει να δω μηχανικό να καθαρίζει εξωτερικά το φίλτρο λαδιού και να το ξαναβάζει ενώ η εντολή εργασίας έλεγε ότι θα αλλαχθεί και το φίλτρο.Οπότε κάποιος που εκείνη την ώρα έπινε καφέ ή έκανε τις δουλειές του είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα!
  2. Η αναβαθμισμένη καδένα είναι με διπλά δόντια.Σε όσους εμφανίζεται ξανά το πρόβλημα, το πιθανότερο είναι να παίρνουν το αυτοκίνητο και να το παραδίδουν όπως το δώσατε (π.χ Auto Club).Καθίστε από πάνω τους και μην τους αφήνετε να λένε ότι θέλουν και να παίζουν με την περιουσία του καθενός.Προσωπικά, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλαχθεί το οτιδήποτε στο αυτοκίνητο και να μην είμαι από πάνω
  3. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι θα το πάρεις όπως το άφησες!
  4. Στα ίδια άλογα παίξατε δηλαδή.Είναι δυνατό το 16αρι,το ξέρω από πρώτο χέρι!
  5. Επιβεβαιώνω για Σκριβάνο!Άψογος σε όλα του.
  6. Για να διατηρείται σε καλή κατάσταση το αυτοκίνητο θέλουμε ένα προιόν πρόπλυσης ώστε να φεύγουν οι χοντρές βρωμιές www.polishedbliss.co.uk/acatalog/auto-finesse-citrus-power-cat2.html, ένα καλό σαμπουάν που δεν περιέχει αλκάλια www.i4detailing.co.uk/acatalog/britemax_clean_max_1.html (μακριά από AVA,Fairy κτλ),ένα μαλλί προβάτου www.carpro-us.com/microfiber-madness-incredimitt/ 2 κουβάδες όπου ο ένας έχει μόνο νερό για να ξεπλένουμε το μαλλί προβάτου και ο άλλος έχει το σαπούνι ώστε να φεύγει η βρωμιά και να μην σέρνεται στο αυτοκίνητο και δημιουργεί αράχνιασμα,και μια μεγάλη πετσέτα στεγνώματος http://www.detailingshed.com/drying-towels/178-chemical-guys-fatty-orange-drying-towel.html.Τα προιόντα που αναφέρω είναι ενδεικτικά,υπάρχουν και από άλλες εταιρείες αλλά αναφέρω αυτά που έχω εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Εκτός του εξωτερικού,μπορούν να παραγγελθούν και από εδώ http://swell.gr/car/index.php Στο συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται ολική περιποίηση του αυτοκινήτου.Κάποια μέλη από εδώ σίγουρα το γνωρίζοθν. Παραθέτω 2 links με τη δουλειά που έγινε στα δικά μου αυτοκίνητα www.cardetailing.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=2420 www.cardetailing.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=2290&p=82158&hilit=focus+zaino#p82158
  7. λογικά θα ήταν το 1.6 t-vct.Πόσα άλογα είναι το δικό σου?
  8. Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου φίλε μου,αλλά είπα να προτείνω μια μέθοδο που αναμφισβήτητα δεν ζορίζει συγχρονιζέ. Γνωρίζουμε το ιξώδες που έχει από το εργοστάσιο στη βαλβολίνη?
  9. Με διπλοπεταλιά στον συμπλέκτη δεν μπορούμε να αποφύγουμε την γρήγορη φθορά των συγχρονιζέ;Εννοώ όπως έχουμε ας πούμε πρώτη,πατάμε συμπλέκτη βγάζουμε ταχύτητα,ξαναπατάμε και βάζουμε δευτέρα.Αυτή η διαδιακασία εννοείται να γίνεται γρήγορα όπως γίνεται στα φορτηγά ή τις νταλίκες
  10. Τέλος καλό λοιπόν!Να το χαίρεσαι!
  11. Φίλε πηγαίνεις για αλλαγή διχάλου changement.Το να γρασαριστεί δεν έχει νόημα, μιας και θα κατέβει όλο το κιβώτιο έτσι και αλλιώς.Επίσης μπορεί να ευθύνεται το τρομπάκι του συμπλέκτη.
  12. Ναι βέβαια.Τοποθέτησα στα 2 μπροστινά τζάμια μεμβράνη ίδιας σκουρότητας με τα πίσω. Η διαφορά ναι μεν υπάρχει αλλά είναι ελάχιστη.Σχεδόν δεν φαίνεται καν.
  13. Θα χάλασε κανα ηλεκτρικό μάλλον και δεν μπορούσε να πάει!!!
  14. Καλησπέρα παιδιά.Τελικά βρήκα λύση στο θέμα μου μετά από αρκετό ψάξιμο.Λόγω του ότι το forum έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, όποιος θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο, μπορώ να αναφέρω με pm το πού πήγα. Nikoskallithea και Le Poulet σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας!Να είστε καλά.
  15. Πολύ σωστά, αλλά τα μπροστινά δεν μπορώ να τα βρω κάπου μιας και δεν παράγονται λόγω του ότι απαγορεύεται να είναι σκούρα (ή έστω τόσο σκούρα όσο τα δικά μου). Διόρθωσέ με αν κάνω κάπου λάθος!
  16. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση.Το θέμα είναι ότι τα δύο πλαϊνά καθώς και το πίσω είναι αρκετά σκούρα, χωρίς να είναι όμως με μεμβράνη απ' ότι μου είπαν στη llumar. Άρα δεν έχω επιλογή στο να τα πειράξω. Κανονικά πρέπει να ναι λιγότερο σκούρα τα μπροστά όπως σωστά ανέφερες, αλλά εγώ γενικά έχω ένα θέμα με τις διαφορές στο αμάξι.Θέλω να ναι ομοιογενές δηλαδή. Υπάρχει κάποιος γνωστός, με τον οποίο να έχουν μείνει ευχαριστημένα τα μέλη του club; Παρακαλώ με pm για να μην θεωρηθεί διαφήμιση!
  17. Καλησπέρα παίδες.Μια ερώτηση θέλω να κάνω:Το αυτοκίνητό μου έχει από το εργοστάσιο φιμέ στα πίσω τζάμια και θέλω να τοποθετήσω και στα μπροστινά.Ρώτησα στη llumar και μου είπαν πως ό,τι και να κάνω θα χει διαφορά στην απόχρωση λόγω του ότι τα πίσω δεν είναι με μεμβράνη αλλά είναι σκούρα από το εργοστάσιο.Έχει κανείς καμιά ιδέα ή κάποιον επαγγελματία να μου προτείνει να πάρω και άλλες γνώμες; Εκ των προτέρων ευχαριστώ.
  18. 48.000 μου φαίνονται τρομερά λίγα χιλιόμετρα για αλλαγή δίσκου πλατώ. Άσε που το κόστος θα είναι αρκετά υψηλό λόγω του ότι θες και ρουλεμάν και βαλβολίνες
  19. Πόσα χιλιόμετρα έχεις και πας για δίσκο πλατώ και συγχρονιζέ 2ας? το συγχρονιζέ είναι καθαρά αστοχία υλικού γιατί έχει αλλαχτεί και σε αρκετά golf V TSI αλλά και Audi A4!
  20. Πανέμορφο και πολύ περιποιημένο Να το χαίρεσαι!
  21. Πόσο κολλημένοι είναι ορισμένοι άνθρωποι με την vw?Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το R32 με ένα ferrari??????Δεν πάει να γίνει και 1500 άλογα το R32 την αίσθηση,το design,τα γκάζια,τα κρατήματα,τον ήχο,τα φρένα,την αεροδυναμική κτλ μιας ferrari δεν θα την δει ποτέ.Έλεος ρε παιδιά,καλά αναφέρθηκε από πάνω,μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό!!!!!
  22. Ρε παιδιά γιατί πρέπει να πέσουμε να φάμε τον cj?Απ ότι καταλαβαίνω έχει ένα πολύ καλό και δυνατό αμάξι που κατά την άποψή μου συνδυάζει χώρους-άνεση-ποιότητα κατασκευής-γκάζια.Το αν έχασε από ένα TT δεν είναι δα και τόσο επιλήψιμο.OK η κόντρα κόντρα δεν λέω,αλλά σκεφτείτε το πόσα περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει το passat του cj έναντι ενός ΤΤ (πχ ταξίδι με πολλά άτομα και φορτωμένο)! Καλές γιορτές σε όλους!
  23. Πολύ δυνατό αμάξι παιδιά το εν λόγω golf!!!Και το S2000 δεν είναι κανένας μικρός αντίπαλος εδώ που τα λέμε,ειδικά αν είναι και φτιαγμένο και οδηγείται από σοβαρό άνθρωπο και όχι καμιά κουλοΜαρία
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.