Jump to content

kartmaniac

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About kartmaniac

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,502 profile views

kartmaniac's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα! Χθες πηγα το Golfaki μου (mkV Gti BWA) να το προγραμματισω (Οverload). Καταρχας το εχω παρει μεταχειρισμενο εδω και κανα χρονο και το αυτοκινητο ειναι του 2008. Εκει π πηγα λοιπον χθες, μου ειπαν οτι το αμαξι ειχε ηδη προγραμματιστει ειχε αφαιρεθει το προγραμμα που του ειχαν τοποθετησει (λογικο ενα DEMO revo) και λογω αυτου δεν μπορουν να το προγραμματισουν απλα με overwrite. Θα χρειαστει να γινει εξαγωγη του εγκεφαλου.. Ειναι κανεις γνωστης επι του θεματος?
  2. Έχω τοποθετήσει στο Golfακι μου αυτα εδω: http://www.ankoltd.com/fotaxenonautokinitou.html 9. Kit φώτων xenon περιγραφη: (ενιχυμένα κορυφαίων προδιαγραφών με slim γερμανικούς μετασχηματιστές για αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας FULL CAN-BUS με μονή σκάλα 55W. Μεγαλύτερη απόδοση.Ακόμα περισσότερο φως από τα 35W kit. 2 χρόνια εγγύση (Λιγότερο από 0,4% defective rate.2 χρόνια εγγύηση)) Λαμπες Η7 6000Κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος..τα εχω κοντα ενα χρονο τωρα.. οταν τα ειχα παραγγειλει μου ειχαν στειλει μια λαμπα που μου καηκε μετα απο 1 εβδομαδα..μου την αλλαξαν αμεσως.. σετακι και για τις δυο λαμπες δεν υπαρχει για το γκολφακι...θα χρειαστεις 4 μετασχηματιστες σε συνολο.. εκτος αν αγορασεις αφτερ μαρκετ φαναρια που σε μια λαμπα εχουν μικρη και μεγαλη σκαλα, που θα χρειαστεις 2.. βεβαια, αυτο που λεει ο gtse ισχυει..οταν ταξιδευω στην εθνικη και εχω τα φωτα μου τερμα πανω ολοι μου αναβουν τα φωτα... οποτε αναγκαστηκα τα βαζω στην μεση περιπου..αλλα δεν ειναι θεμα αυτο! καθως αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα δν μπορεις να πας στην αγορα φαναριων!
  3. τον καναμε 76 γιατι εχω σκοπο να το προγραμματισω και η συμβουλη που μου εδωσε ηταν να βαλω 76 κ οχι 70αρι.. τωρα για τον μαφ φτιαχτηκε ειδικη βαση απο μηχανοστασιο..για το αν ειναι στο ιδιο βαθος η οχι δν ξερω :/ υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει τπτ αλλο?? επειδη ισως να "τρελαθηκε" ο μαφ?
  4. Καλησπερα σε ολους!! Μόλις έβαλα στο Golfaki (MKV GTI) μου ενα "κιτακι" εισαγωγης..χειροποιητη inox σωληνα εισαγωγης 76mm και φιτρλοχωανη της Ramair. To αυτοκινητο τωρα μου κανει διακοπες...και οταν ειμαι σταματημενος καπου ανεβοκατεβαζει στροφες ολη την ωρα..! Λογικα τα εχει παιξει ο ΜΑΦ απο την ποσοτητα αερα που δεχεται και εχει τρελαθει λιγο το αμαξι..η μηπως κανω λαθος; Θελει ρυθμισμα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! Το θεμα ειναι οτι δεν εχω την δυνατοτητα να το ρυθμισω τωρα (αλλα σε μια εβδομαδα υπολογιζω περιπου)..και σκεφτομαι αν αυτες οι διακοπες και το ανεβοκατεβασμα των στροφων επιφερουν αλλου ειδους προβληματα στο αμαξι..! Καποιος γνωστης επι του θεματος?!!
  5. καλησπερα παιδια! γνωριζετε αν το DIFFUSER του r32 μπορω να το αντικαταστησω με το diffuser τou gti? εχουν τις ιδιες βασεις κτλ..?
  6. τα trim του gti μπορεις να μου τα βρεις? γτ τα googlara αλλα τπτ! σκεφτομαι να κανω κατι με την ασφαλεια για πισω απο την στιγμη που εχω μικτη και δικαιουμαι (3 ζημιες/ετος μ λεει ο φανοποιος και 1 ζημια/ετος μου λεει ο ασφαλιστης μου...το συμβολαιο το εχω αθηνα οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ακομα!!) οσο για το μπροστα του εχω βαψει το σποιλερακι (το πανω μισο) και εχει αλλαξει ολοκληρη η μουρη! προς το παρων το αφηνω ετσι οπως εχει μπροστα..!
  7. Καλησπερα!! Ρωτησα ενα φανοποιειο για να βαψω τον πισω προφυλακτηρα του Golf V Gti που εχω..καθως μιλαγα μαζι του η κουβεντα μας εφερε στην αλλαγη του προφυλακτηρα και τοποθετηση r32 σποιλερ πισω...και ισως αλλαγη ολοκληρου του προφυλακτηρα..το θεμα ομως ειναι, οτι του ζητησα να μου φερει τον γνησιο και οχι ιμιτασιον..υπαρχει καποιο σημα της VW καποιος κωδικος η οτιδηποτε ωστε να ειμαι και εγω σιγουρος οτι ειναι γνησιος?
  8. πωω ρε παιδια..σκεφτομουν αυτον τον καιρο, να παω να βαλω μια custom εξατμιση στο golf v gti που εχω και τωρα με βαζετε σε διλημματα!! μιλαω για downpipe, καταλυτη καζανακια και σωληνωσεις..εχω ρωτησει 2 συγκεκριμενα εναν στην αθηνα και αλλον εναν στην πατρα και μου ειπαν 850 και 880 αντιστοιχα...λετε να μην αξιζει..?
  9. δεν εχω θεμα με μεταφορικα ρε παιδια!! δεν τα υπολογιζω καθολου..σωστα τα κανατε..το βαψιμο υπολογιζω γυρω στο 80αρι γτ δν εχω καποιον γνωστο..τωρα ποιος σου ειπε 30 ευρω για το βαψιμο εσενα..?!
  10. Καλησπερα παιδια, εχω το golf mkv gti. Θελω να του αλλαξω πισω το σποιλερ και να του βαλω του r32. κατι τετοιο.. http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK5-GTI-TDI-GT-R32-FSI-REAR-BUMPER-WITH-2-EXHAUST-HOLES-AND-2-REFLECTOR-/380430438224?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AGolf%7CCars+Type%3A3.2+R32+4motion&hash=item58936bcf50 το εχω βρει οικονομικα απο το ebay..συνολο θα μου παει γυρω στα 180 euro μαζι με το βαψιμο.. στην αντιπροσωπεια που ρωτησα χρειαζομαι 420 ευρω + το βαψιμο δλδ γυρω στα 500 euro.. το θεμα ειναι ομως οτι αν τον παραγγειλω απο το ebay δν ειμαι σιγουρος οτι θα καθησει καλα και θα το μετανιωσω μετα.. εχει κανεις να δωσει καμια γνωμη? ευχαριστω
  11. καλησπερα, εχω το golf v GTI '08 περιπου σε 2 εβδομαδες θα το κανω look r32 πισω και θα του αλλαξω ολη την εξατμιση απο μπροστα.. οποτε θα μου μεινουν στα χερια σποιλερ πισω και ολη η εξατμιση..στειλε μου pm αμα ειναι να το συζητησουμε φιλε..
  12. Καλησπερα παιδια! Εχω ενα κιτακι xenon καινουργιο, το οποιο τοποθετησα στο golf ('08) μου πριν περιπου 3 εβδομαδες. Πριν περιπου μια εβδομαδα μου εβγαλε ενδειξη οτι καηκε η μπροστινη δεξια λαμπα της μεσαιας σκαλας. Οταν σταματησα το αυτοκινητο και το ξαναεβαλα μπροστα ολα ηταν κομπλε.. Χθες μου το ξαναεκανε αυτο. Σημερα παλι τα ιδια μονο που σημερα η λαμπα δν ξανααναψε ποτε! Υπαρχει περιπτωση να καηκε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ λαμπα τοσο γρηγορα? Η μηπως δν εχουν κανει καλη δουλεια εκεινη οι οποιοι τοποθετησαν το κιτακι και δεν εχει καλη επαφη? Ας με φωτισει καποιος
  13. Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω ενα μπαρομετρακι για το GTI μου..Εχει κανεις υποψιν του κανενα καλο και σε καλη τιμουλα? Ευχαριστς πολυ!
  14. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια..!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.