Jump to content

Vasilis Sig

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Vasilis Sig

  • Birthday 01/30/1989

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    Atelier

Vasilis Sig's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημερα Κουμπαρε Θυμισε μου που βρισκεσαι να περασω μια βολτουλα να σου κανω και καποιες αλλες ερωτησεις. Πρεπει να ειμαστε γειτονες μου φαινεται.
  2. Καλησπερα και απο εμενα παιδια, ειχα καιρο να μπω διοτι εσκασαν πολλες δουλειες. Καλες γιορτες κιολας. Στο θεμα μας Σκοπευω να αλλαξω ελαστικα απο Μαρτη διοτι εχω κανει την αλλαγη μπροστα-πισω και δεν με βλεπω να κρατανε για πολυ ακομη. Φοραω απο τοτε που το πηρα 44.580 χλμ πισω τα Dunlop SP Sport 01. Τους εκανα νορμαλ χρηση αλλα ερχεται η ωρα τους.Μιας και ψαχνω γενικα (κατι για 350 ακουσα χωρις να μου πουν μαρκα) διαβασα τα μηνυματα σας και ειδα οτι μιλησατε για το τη σειρα BLURESPONSE, την οποία και κοιτουσα, μονο που οι δικες μου διαστασεις ειναι 185/60/15 84H με τις μαμα ζαντες. Μπορειτε να προτεινετε καποιο "λαστιχο" γυρω στα 350 γιουροπουλα;;(και πιο κατω δεν θα ελεγα οχι) . υ.γ. σορρυ αν γραφω σε λαθος μερος, υ.γ. συμφαιρει να αλλαξω και ζαντα;; (ελεγα να βάλω 16ρα) και αν ναι ποσο θα παει μαζι με το ελαστικο. Ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν εγραψα σε λαθος μερος.
  3. Στο επομενο σερβις θα το κοιταξω και εγω παντως...ευχαριστουμε φιλε emanon...!!!
  4. Φίλε aggelos21 τελικά το έψαξα λίγο καλύτερα το θέμα μόνος μου (σε συνεργείο γνωστού) και βρήκα οτι είναι η βάση του κινητήρα, γιατί απο ότι κατάλαβα έιναι πιο μαλακή για να μην φέρνει και καλά τον θόρυβο του κινητήρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου..!!!(βασικά έτσι μου είπε και το παιδί απο εκεί)..για παράδειγμα εγώ ημουν μέσα και το παιδί μου κούνησε τον κινητήρα απο έξω και ακουσα τον ίδιο ήχο...ένα αλλο χτύπημα απο μπροστά απο οτι κατάλαβα είναι απο τον συμπλέκτη...τίποτα δεν ειναι ανησυχητικό απο ότι μου είπε...!!! κοιτάχτε το και εσεις μπας και όντως είναι αυτό...!!!!
  5. Παιδια πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο....αλλαγη ολα τα φιλτρα, αλλαγη λαδιων, και ανανεωσης της καρτας καυσαεριων= 230 ευρω (μαζι με κατι "σερβις πολο" το οποιο κοστιζε 50 ευρω...!!! (αυτα στις αποδειξεις) γιατι στο μηλιτο μου ζητησαν 280!!! και οταν ρωτησα γτ τετοια διαφορα δεν ηξεραν να μου απαντησουν....εν τω μεταξυ τους ειχα πει να κανουν και ελεγχο γτ ειδα λαδακια δεξια οπως βλεπουμε τον κινητηρα (λογικα καποιο λαστιχακι θα εχανε) και το μονο που μου ειπαν ηταν οτι "ηταν απο τις αναθυμιασεις" ?? :phew: ...τι να πω...με τα πολλα τους πληρωσα τα 230 και εφυγα....τελος μου ειπαν οτι σε 3000χλμ θελω αλλαγη σε ολους τουσ τροχους τα τακακια των φρενων...τιμη 230 ευρω..!!! Τα σχολια δικα σας..!!! για το σερβις των 30.000 πηγα και εγω..!!!!
  6. Καλησπέρα και από εμένα....ειμαι στα 29.000km και ερχεται η στιγμη που θα το παω στο συνεργειο....για το cold start ακουω ακριβως αυτο το θορυβο (εχω πολο 1.2 tsi) Βασικα εδω και μια εβδομαδα οταν βαζω οπισθεν ακουω και κατι σαν χτυπημα κατω αριστερα...(off topic βεβαια)
  7. http://www.youtube.com/watch?v=vMW3Q7TQars....ετσι εκανε κοντρες ο Μεγιστος...!!!
  8. Εγώ εχω 20.440 και εχω κανει και το πρωτο σερβις τι να πω;.... Το θεμα ειναι οτι δεν τους βλεπω και πολυ ενημερωμενους τους αντιπροσωπους επι του θεματος....αναμενουμε λοιπον βοηθεια...γιατι απο οτι βλεπω...με τα συνεργεια δεν θα βγαλουμε ακρη...!!!
  9. Εγώ δεν ρώτησα για ζαμφόρ(μια βοήθεια για το τι είναι ακριβώς θα με κατατόπιζε..)..αλλα θα ρωτήσω την απόμενη φορά που θα το πάω...η οποία δεν θα αργήσει να έρθει....!!!
  10. Καλημέρα και από εμένα παιδιά...αυτό το θόρυβο τον ακούω και εγώ αρκετό καιρό...το πήγα στο συνεργείο...μιας και είμαι μέσα στην εγγύηση....και παρόλο που μου άλλαξαν και βάση σαζμάν και βάσεις αμορτισέρ...ο θόρυβος παραμένει....την τελευταία φορά τους είπα να μου κάνουν έλεγχο σε όλο το αμάξι (από κάτω φυσικά)...και ενώ το εχουν κάνει και δεν βρίσκουν τίποτα το περίεργο δεν έχει σταματήσει...όποιος μπορεί να βοηθήσει με τις παραπάνω γνώσεις του επι του θέματος θα μας έσωζε από άσκοπες βόλτες στα συνεργεία....!!! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων...!!!
  11. Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου...!!!Ονομάζομαι Βασίλης, τον Ιανουάριο κλείνω τα 23(!!) καιρός ήταν...!!! Επ.Οπ. στο επάγγελμα και κάτοχος ενος Polo 1.2 Tsi (Αύγουστος 2010) μαμά ακόμη...!!!
  12. Καλησπέρα σας παιδιά...καινούργιος στο forum αν και παρακολουθώ τα ποστ σας αρκετό καιρό...πολυ καλή δουλεία με την εξάτμιση...και σκεφτόμουν (εκτός από τα πολλά άλλα) να κανω και εγώ κάτι παρόμοιο...αλλα δεν το πέρνω απόφαση (οικονομικοί λόγοι κυρίως)... ..Μετά απο το αποτέλεσμα του katsaleb ομως το έχω πάρει ζεστά...!!! Καλώς σας βρήκα Παίδες...!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.