Jump to content

mnsaddict

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About mnsaddict

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

607 profile views

mnsaddict's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα. ειμαι κι εγω εν αναμονη να ερθει ο νεος κινητηρας στο συνεργειο και να παω να το αφησω. Εχω τον εξης ενδιασμο ομως. Το μοτερ θα εχει 0 χλμ. Το αμαξι μου εχει 24000. Σας αλλαξανε κοντερ? Σας γραψανε στο book service οτι στα τοσα χλμ αλλαχτηκε κινητηρας? Σας μηδενισαν την ενδειξη του service απλως στο κοντερ? Ο ενδιασμος μου εχει δημιουργηθει για τον εξης λογο. Εστω πως ο νεος κινητηρας εχει 0 χλμ και μου λενε να παω για πρωτο service μετα απο 30000 (μιας και ειναι κινητηρας με 0 χιλιομετρα κτλ) και τους λεω οκ. Τα υπολοιπα μερη του αυτοκινητου μου που εχουν 24000 δεν θα θελουν service ή εστω καποιο τυπικο ελενχο σε 6000 (δηλαδη στα 30000 απο τοτε ποθ αγορασα το αμαξι???) πχ τουρμπινα/φρενα/τυπικα σφυξιματα που μπορει να κανουν/βαλβολινες ή οτι αλλο εχει μεσα το dsg κτλ κτλ???????????? Αυτα πως θα προγραμματιζονται? Θα λεω εγω καθε λιγο και λιγακι (ποσα χλμ εχω? Τοσα μειον τα χλμ που ειχα πριν την αλλαγη μοτερ ωστε να παω για λαδια και γενικο? Και για το υπολοιπο αμαξι? Τοσα μειον τα χλμ που εκανα αφοτου αλλαξα μοτερ???????) Επισης μια ακομα ερωτηση. Απο τοτε που εκανα το update μαζι με το σωληνακι κτλ, οποτε ξεκιναω το αμαξι (πχ το πρωι) αν παω να ανοιξω τον κλιματισμο, παει μονο του στους 22 βαθμους μαζι με A/C. Αν αλλαξω θερμοκρασια ενω εχω αναμενη τη μηχανη και σβησω και ξαναναψω τον κλιματισμο ειναι οκ και θυμαται την θερμοκρασια που του εδωσα (πχ 25C χωρις A/C). Αν την ιδια στιγμη ομως σβησω και ξαναναψω τον κινητηρα και δοκιμασω να ανοιξω τον κλιματισμο ξαναπαει στους 22C με A/C. Αυτο δεν το εκανε πριν το update αλλα δεν εχω παει ακομα συνεργειο να τους το πω. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Μηπως σας ξαναεκαναν update οταν σας αλλαξανε μοτερ?
  2. Συμπληρωσα κι εγω τα 1000 μετα την αλλαγη στα σωληνακια και πηγα σημερα το πρωι και μετρησανε. 600 λεει εχει καψει (αν και εγω το ειδα παρακατω). Εστειλαν mail Kosmocar και περιμενουν απαντηση μες τη μερα. Κλαφτα δηλαδη...
  3. Τωρα μου αλλαζουν κι εμενα στην Καρεντα Αργυρουπολης τα σωληνακια. Ειδομεν. Καλημερα
  4. καλημερα σε ολους. και εγω λοιπον κατοχος gti. για την ιστορια απλα στα 2500χλμ αναψε λαμπακι. Δυστυχως πηγα στον Bourma στην Αλιμου και συμπληρωσαν λαδι (πηρε 1lt αυτη τη φορα) το οποιο και πληρωσα. Τον ρωτησα αν ειναι κουλο που ηθελε συμπληρωμα σε τοσο λιγα χιλιομετρα και μου πε οτι μπορει να ξεχασαν να συμπληρωσουν οταν ηρθε απο το εργοστασιο αλλα αν το ξαναβγαλει συντομα να παω να κανουμε καταγραφη συμβαντος. Εφτασα καποια στιγμη στα 4500χλμ και για να μου φυγει εμενα η ιδεα πηγα παλι στον ιδιο και εκανα αλλαγη λαδιων επειδη στρωθηκε (αυτος μου ειπε πως δεν χρειαζεται αλλα εγω ηθελα) και μαζι περασε ενα update (δεν ξερω αν ηταν για κινητηρα ή για το dsg, μαλον κινητηρα). Στα 9400 ξαφνικα αναβει παλι ενδειξη λαδιου. Παλι παω στον ιδιο με νευρα και πηρε 1.5lt τα οποια ξαναπληρωσα και αρχισα να οριομαι... Η απαντηση του ηταν να ανοιξω το Manual το οποιο αναγραφεται πως δικαιολογειται συμπληρωμα λαδιου καθε 1000χλμ, ενω την πρωτη φορα που πηγα μου ελεγε να το καταγραψουμε. Αν ειναι δυνατον. Τεσπα Το ερωτημα μου λοιπον ειναι το εξης. Υπαρχει καποιος τροπος που βλεπουνε στην Καρεντα βαση αριθμου πλαισιου/κινητηρα τις ανακλησεις και ενδεχωμενος το προβλημα του κινητηρα για αλλαγη κινητηρα ειτε εμβολων??? Λετε να κανω μια επισκεψη στην Καρεντα τωρα που δεν εχει αναψει ακομα λαμπακι ή να το αφησω μολις και αν αναψει???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.