Jump to content

meco

Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

About meco

 • Birthday 12/01/1975

Contact Methods

 • MSN
  meco758@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  26023828

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Δεν έχει οριστεί
 • Νομός
  Ηρακλείου

Other Info

 • Car Type
  Not a VW car

meco's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

 1. Το 195/60/15 έχει μικρότερη διάμετρο από τη μαμά διάσταση και έτσι βλέπεις περισσότερα χιλιόμετρα στο κοντέρ από τα πραγματικά όπως και στα διανυθέντα. Κατά συνέπεια βλέπεις και χαμηλότερες καταναλώσεις στον υπολογιστή ταξιδίου. Αυτή η μεταβολή όμως δεν είναι πάνω από 4-5% για τα δεδομένα νούμερα. Οπότε ίσως και να συμβαίνει κάτι άλλο εκτός και αν υπερβαλεις στο μέγεθος της απόκλισης.
 2. Πού ακριβώς εννοείς? Στο πάρκινγκ του "Marina"?
 3. Θα έρθω και εγώ. 99% θα μπορέσω... Από τους παλιούς που είχαμε συναντηθεί κάποτε δεν βλέπω κανένα όμως...
 4. meco

  Audi Q5

  Τη X3 την έχει και το tiguan, χαλαρά χαλαρά...
 5. Αξίζει αλλά θα χάσεις πολλά χρήματα στην πώληση του FSi οπότε καλύτερα να μην το επιχειρήσεις. Η κίνηση της VW με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες μπορεί να απογείωσε τις πωλήσεις του Golf, αλλά δυστυχώς οδήγησε σε κάθετη πτώση των τιμών των μτχ 1.6 και 2.0 FSi.
 6. Εντάξει το παραδέχομαι ότι ακούγεται κάπως, απλά ήθελα να σας δώσω ένα δεδομένο. Δεν με ξέρεις και από χθες για να δεχθείς αυτό που λέω, αλλά σε διαβεβαιώ ότι έτσι είχαν τα πράγματα τότε. Έχω καλό φίλο που δουλεύει σε υψηλή θέση στη kosmocar και το Gti τότε το πήρε με 3000Ευρώ έκπτωση, όσο ακριβώς ήταν το σύνολο της προμήθειας της kosmocar και του αντιπροσώπου. Αυτό τώρα μπορεί να έχει αλλάξει για αυτό και σας ανάφερα τη χρονική περίοδο. Από εκεί και μετά υπάρχει προμήθεια και από τα εξτρά που μπαίνουν στο αυτοκίνητο για τον αντιπρόσωπο. Τώρα για το αν μπήκε μέσα ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος δεν το γνωρίζω. Μπορεί να ήρθε σε συννενόηση με τον εισαγωγέα. Μπορεί το αυτοκίνητο να τράκαρε υπάλληλος του εισαγωγέα και όχι του αντιπροσώπου. Και ένα-δυο σχόλια για το θέμα προς τον φίλο kapten7. Το γεγονός ότι ο αντιπρόσωπος σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε ότι το αυτοκίνητο τράκαρε είναι πολύ καλό.Οι περισσότερες θα το έφτιαχναν και δεν θα σου έλεγαν τίποτα. Από εκεί και μετά οι φωτογραφίες που παρέθεσες δείχνουν επιφανειακή ζημιά στο αυτοκίνητο. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει "πάρει" το πλαίσιο, στάθηκες από μία άποψη τυχερός γιατί σου ερχόταν 3000¤ έκπτωση από το πουθενά. Οπότε αν ξεπερνούσες το ψυχολογικό ζήτημα, ότι το καινούριο σου αμάξι ήρθε τρακαρισμένο, στην τελική ήσουν κερδισμένος. Αν θέλεις πες μου έστω και με P.M το όνομα του αντιπροσώπου, γιατί μάλλον πολλοί θέλουν να αγοράσουν το αυτοκίνητο που προοριζόταν για σένα. edit Mόλις διάβασα σε ένα φόρουμ το παρακάτω, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ αν και κατά πόσο είναι σωστό: "Επειδή εργάζομαι σε πολύ γνωστή ασφαλιστική εταιρία, σας ενημερώνω οτι κάθε αντιπροσωπεία (προφανώς εννοεί τον εισαγωγέα-στην περίπτωσή μας την kosmocar) έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά υποστεί το αυτοκίνητο, από την ώρα που θα πατήσει Ελλάδα μέχρι τη στιγμη της παράδοσης στον έμπορο. Εκεί να δείτε ζημιές (και δεν μιλάμε για προφυλακτήρα/φανάρι, αλλά για χοντρά "πακέτα") στο ατρακάριστο καινούριο "τουτού" σας!!!" Με βάση τα παραπάνω, μάλλον τις ζημιές τις πλήρωσε η ασφαλιστική και όχι ο έμπορος, ή ο εισαγωγέας.
 7. Από πληροφορία που έχω μέσα από την kosmocar, όταν πρωτοήρθε το Gti στην Ελλάδα, για κάθε αυτοκίνητο που πουλιόταν το κέρδος για την kosmocar ήταν 1500Ευρώ και για τον αντιπρόσωπο άλλα 1500.
 8. Έχουν γραφτεί μερικά πράγματα σε αυτό το topic τα οποία αν τα χαρακτηρίσει κάποιος, απλά λάθος θα είναι πολύ επιεικής. Το λυπηρό είναι ότι κάποιοι μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν τα σωστά και οι υπόλοιποι συνεχίζουν να επιμένουν. Παίδες χάρα στην υπομονή σας. Τέσπα. Ορίστε για την ώρα αυτό το link για να σας βοηθήσει με τις "πράξεις"!!!¨ http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp
 9. Χαιρετώ παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αγνωρίζει κανένας από εσάς κάποιο συνεργείο στην Αθήνα φτηνό και με πείρα στα καρμπυρατερ. Είναι για τον πατέρα ενός φίλου μου. Προτιμούνται συνεργεία προς τα Β.Π. Πατησια-Μεταμορφωση κλπ. Ευχαριστώ πολύ.
 10. Γίνεται καλύτερη εξαιτείας του μεγαλύτερου βαθμού σκληρότητας των silent blocks.Έτσι το "διάβασμα" του δρόμου από τους μπροστινούς τροχούς περνάει με λιγότερο φιλτράρισμα στα χέρια σου. Χάνεις βέβαια σε ποιόητα κύλισης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου...
 11. Είναι απαίσιο και καγκούρικο!!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.