Jump to content

Lunatic Salonika

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Lunatic Salonika

  • Birthday 09/19/1982

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    ευρω,δολλαριο,χρυσο,διαμαντια καιιιιι Golf!!!!

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Lunatic Salonika's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. τι να κανω;προσπαθω να εχω γνωση με τα προβληματα που μπορουν να σας απασχολησουν στον δρομο πριν απο εσας ετσι ωστε να δεινω λυσεις!!! (καλα καμουφλαριζω την λαλακιες που εχω κανει στην ζωη μου ε; )
  2. χρειαζομαι αιτιολογια;;;;;; στην ελλαδα ζεις και οοοοοοοοοπου και να πας θα βρεις τρυπα που να σε βγαζει στην ιαπωνια!!!!! Ειχα και ξερω, οτι ταξιδι και να εκανα δεν μπορεσα ποτε να το ολοκληρωσω και με τις τεσσερις ανεπαφες....
  3. τι εκανες ρε μεγαλεεεεεε!!!!! εισαι βασιλιας!!!!! ΜΠΡΑΒΟ
  4. λαστιχας εδω!!!! ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ 19ΑΡΑ........... εαν βαλεις θα καταλαβεις γιατι σου ειπα να μην βαλεις
  5. ααααααααχχχχχχχχχ!!!! τι ομορφο αμαξι το 4αρι.....σημερα εβλεπα ολη μερα MK4 R32 BITURBO μακαρι να το φτιαξει ετσι ωστε καθε φορα που θα το βλεπουμε να τραβαμε...... καψουρα
  6. ζυγισμα??? δηλαδη;;; πηγα καποια στιγμη στις αρχες γιατι οταν εστρηβα το τιμονι εκανε εναν θορηβο ντουκ-ντουκ απο τα αμορτισερ και του το ειπα πηγα απο εκει ειπε δεν ακουω τιποτα ειναι η ιδεα σου και εφυγα....ωραια συζητηση καναμε!!!!!!!!
  7. Καλησπερα σε ολους! εχω και εγω καποια θεματα προς συζητηση!!! εβαλα στο gti mk5 μου αναρτησεις απο τον κυρλαγκιτση χειροποιητες μαλιστα.... αλλα ρε παιδια δεν μπορω να πω οτι εχω παθει την πλακα μου με την καλη ενοια! δεν μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι ειναι καλητερες απο τις μαμα και επισεις με τις μαμα το αμαξι μου αρεσε περισσοτερο στις στροφες εμπενα και πατουσα γκαζι και το αμαξι εβαζε μουρι μεσα,τωρα φοβαμε να το κανω αυτο δεν αισθανομαι οπως τοτε, φοβαμε να μπω δεν περνω την πληροφοριση στο τιμονι μου οπως με τις μανισιες...οταν του ελεγα τι ηθελα του ειπα θελω να μην κανω φραπε μεσα αλλα να μπαινω τρενο στις στροφες! ο ξαδελφος μου με golf mk4 1.4 εχει blistein κιτρινες με h&r και ειναι κατσε καλα και εγω με ρυθμιζομενες σε ανθρωπο που κατασκευαζει-επισκευαζει blistein να αισθανομαι οτι δεν μπορω να μπω;;;; γνωμες;;;;;;
  8. πολυ λιγα πραγματα;;;;; μα.....αφου ηρθα!!!! αυτο ειναι το παν
  9. ακριβως μετα το τιταν περνεις την εξοδο για χαλκιδικη και εκει που τελειωνει η περιφεριακη δεν βγαινεις για χαλκιδικη αλλα πας λιγο πιο κατω και στρηβεις δεξια πισω απο το νοσοκομειο (βεβαια ετσι οπως τα λεω πρεπει να γνωριζεις λιγο για να καταλαβεις) εαν χαθεις ρωτας και λιγο!!!!
  10. χαχαχαχαχαχαχα εγω ξερω λιγα αραμαικα αλλα δεν ξερω εαν μπορω να βοηθισω!!!! Λοιπον παιδια μαλλον 90% θα ερθω και εγω για πρωτη φορα στην ζωη μου!!!! μακαρι να ειναι καποιος εκει που να ξερει ολες τις απαντησεις που θελω να κανω γιατι θα κατσω 1 ωρα και θα την κανω (μην φαω και παντοφλα) οποτε πρεπει να μαζεψω τις γνωσεις σας και τις εμπειριες σας!!!!!!
  11. ok!!!! εαν δεν γινει τιποτα το εξαλο θα ερθω
  12. παιδια καλησπερα!!! Γιαννης απο θεσσαλονικη,θελω τα φωτα σας λοιπον εχω ενα golf 5 gti μαυρο καιιιιιιιιιι: θελω να του αλλαξω τα φωτα και οχι μονο σαν αρχη θελω να βαλω πισω φωτα απο r32 εκεινα τα ομορφα καπνιστα φωτακιαααα ναι εκεινα!!!! οχι βαψιματα κτλ κτλ αλλα hella ή oem,θελω να βαλω στην πινακιδα led αλλα μου αναψε τσεκ και τα βγαλαμε,και τελος θελω να βαλω και κατι μπροστα στα φωτα ομιχλης (εχει τυπου Led για εκει αυτα απο τα φωτα θα περασω στα υπολοιπα οταν εχω την εικονα που θα μου δωσετε.... :crazy:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.