Jump to content

dimitris211

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About dimitris211

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

978 profile views

dimitris211's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Στην Karenta Αργυρούπολης. Μου είπαν ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση. Καλά πηγαίνει για την ώρα... Για το service στο κιβώτιο θα ρωτήσω.
  2. Το φαινόμενο αυτό το παρατήρησα και εγώ λίγο πριν το mechatronic χαλάσει και με αφήσει ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Δεν υπήρξε καμμία ένδειξη στον πίνακα των οργάνων για να με προειδοποιήσει... Ίσως είναι σύμπτωση , κάτι που στο εύχομαι, αν αναλογιστεί κανείς το ποσό που πλήρωσα! Κάνε έναν έλεγχο αν είναι δυνατόν.
  3. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Θα είμαι σε επαφή.
  4. Καμία εξήγηση. Απλά χάλασε...
  5. Είναι δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες... Απογοητεύει το γεγονός ότι η εταιρεία δεν επωμίζεται τα έξοδα ενός εξαρτήματος που αποδείχθηκε ελαττωματικό!
  6. Είναι μοντέλο 8/2013 με τον κινητήρα των 140 hp ACT. Μετά από διαμαρτυρίες θα πληρώσω 900 ευρώ αντί για 1600!
  7. Δυστυχώς μετά από 65000 km με εξαιρετικά ήρεμους ρυθμούς, το mechatronic αχρηστεύθηκε χωρίς καμμία προειδοποίηση. Κόστος 1600 ευρώ. Τα service γίνονται πάντα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και καμμία ένδειξη δεν εμφανίστηκε για να με προειδοποιήσει. Η αντιπροσωπεία επαναλαμβάνει ότι το αυτοκίνητο είναι εκτός εγγύησης... Αυτοκίνητο: Polo BlueGt με Dsg
  8. Δυστυχώς μετά από 65000 km με εξαιρετικά ήρεμους ρυθμούς, το mechatronic αχρηστεύθηκε χωρίς καμμία προειδοποίηση. Κόστος 1600 ευρώ. Τα service γίνονται πάντα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και καμμία ένδειξη δεν εμφανίστηκε για να με προειδοποιήσει. Η αντιπροσωπεία επαναλαμβάνει ότι το αυτοκίνητο είναι εκτός εγγύησης...
  9. Το έχω για 4 μήνες. Μέχρι στιγμής (6000km) όλα λειτουργούν άψογα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!
  10. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=53576 Και εγω σκέφτομαι να κάνω το ίδιο. Δεν βλέπω να βρίσκεται άλλη λύση. Ενημέρωσε μας όταν μπορείς.
  11. Δεν άργησε περισσότερο από μισή ώρα η αλλαγή. Άλλαξαν την εισαγωγή αέρα δεξιά κάτω από το πλαστικό καπάκι του κινητήρα μαζί με ένα μικρότερο σωληνάκι από κάτω. Στο χαρτί δεν υπήρχε κωδικός. Περιμένω τη νέα μέτρηση στα 1000 χλμ.
  12. <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="frnty" data-cid="520477" data-time="1357804578"><p> Τι σωληνάκια αλλάξανε τη 2η φορά? πόση ώρα πήρε η αλλαγή? έχεις κάποιο χαρτί Part number η κάποιο στοιχείο?</p></blockquote>
  13. Καλησπέρα. Γράφω για πρώτη φορά στο forum αλλά το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Αναφέρω συνοπτικά το τι έγινε ως τώρα: απο 7000 χλμ μέχρι 11000 χλμ συμπλήρωσα γύρω στα 2 λίτρα λάδι. Έγινε η αλλαγή στα σωληνάκια χωρις αποτέλεσμα. Αλλάχτηκε ο κινητήρας στα 13000. Συνέχισε να καταναλώνει 0.5 λίτρα στα 1000 χλμ. Στα 14000 άλλαξα για δεύτερη φορά κάτι άλλα σωληνάκια (μάλλον σχετικά με τις αναθυμιάσεις) έπειτα απο νεα υπόδειξη που ήρθε απο το εργοστάσιο. Τώρα περιμένω την επόμενη μέτρηση σε 1000 χλμ. Φαίνεται οτι οι πειραματισμοί συνεχίζονται με αμφίβολα αποτελέσματα. Τι επιλογές έχουμε για αναστροφή πώλησης; Υπάρχει προθεσμία δυο ετών για να κινήσουμε τις διαδικασίες;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.