Jump to content

msdx

Members
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by msdx

  1. Δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα η αλλαγή από 5-30 σε 5-40 δεν έβαλαν 10-40 να πεις ότι είναι μεγάλη η διάφορα. Όσο για την τιμή δεν ξέρω τι γίνετε σε μας έχω πάρει τα ιδία λάδια 22 ε, 17ε,14ε από τους ίδιους δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπήρχε αυτή η διάφορα.
  2. Το θέμα είναι ότι τώρα που κοίταξα στο μαχ και όχι παραπάνω.
  3. θα σου πω εντυπώσεις σε λίγο καιρό με τα 5-40.
  4. Δηλαδή όταν αλλάζουμε φίλτρο λάδια βάζουμε παραπάνω λαδί όπως μου το είπαν ;
  5. Πόσο λάδι παίρνει ρε παιδιά το gti γιατί σήμερα στην αλλαγή με το φίλτρο μου έβαλαν 4λιτρα και όταν τους ρώτησα μου είπαν όταν κάνουμε αλλαγή και φίλτρου παίρνει 4 αλλά το βιβλιαράκι λέει αλλά .
  6. Κάτι παρόμοιο με την όπισθεν κάνει και μένα όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει αυτό είναι φυσιολογικό. Λάδια τώρα δεν ξέρω κάπου 400 χρειαζόταν ανά 5000 τώρα παρατήρησα αύξηση στα 1300 έβαλα 200 μλ αλλά μπορεί να έχω μετρήσει λάθος. Μετά το σέρβις θα το δω αλλά θα έχω και 5-40 λαδί.
  7. Έχω την εντύπωση ότι αν πάει στις 3.500 ανεβάζει και μετά θα το δοκιμάσω και σήμερα να δω .Δηλαδή αν κάνω αλλαγή και η 6η ξεκινήσεις μετά τις 3.500 ανεβάζει αλλά πρέπει να το δοκιμάσω για σιγουριά .
  8. Μου παρουσιάζετε το εξής πρόβλημα αυτές τις μέρες .Όταν πάω με D χαλαρά και βάλει 6 κάπου 1900- 2000 ρπμ το αμάξι ανεβάζει όταν πατάς το γκάζι όταν φτάσει κάπου 2800-2900 πάει σταματήσει να ανεβάζει αυτό το έχω παρατηρήσει σε μέχρι τώρα μόνο στην 6η .Αν οδηγήσω με μανουαλ με τον ίδιο τρόπο που οπός στο D θα το κάνει και έτσι. Δεν το έχω πάει ακόμα για σερβις όταν πάω θα το ρωτήσω αλλά επειδή δεν βγάζει σφάλμα δεν βλέπω να ασχολούνται .Ξέρει κάνεις τι μπορεί να είναι ;
  9. Κάτι τελευταίο συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός τα TORCO SR-1 5W40 αξίζουν η τσάμπα το παραπάνω που κοστίζουν .
  10. Αυτό που με προβληματίζει είναι με πιες προδιαγραφές πρέπει να είναι 5.40 ώστε να μην έχω πρόβλημα με την εταιρία . VW 502 00/505 00 η VW 502.00/505.00 505.01.
  11. Επειδή πάω για το σέρβις και τελικά θα βάλω τα λάδια που λένε στην skoda 5.40 Πια τηρούν τις προδιαγραφές για να πάρω . Αυτά που έχω δει ως τώρα είναι CASTROL MAGNATEC 5W40 VW 502 00/505 00 και τα ARAL HIGH TRONIC 5W40 VW 502.00/505.00 505.01.
  12. Έμενα το vrs μετά από 9000κμ έχει κάψει το πολύ 500μλ .Πριν λίγες μέρες πήγα να κάνω service με τα λαδάκια μου mobil formula 5-30 και από την εταιρία μου παν ότι από δω και πέρα θα βάζουν σε όλα τα tsi turbo βασικά μου πε 5-40 λαδί έχει έρθει ενημέρωση από την εταιρία αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλω 5-30. Έχετε ανάλογη ενημέρωση και εσείς από την αντιπροσωπεία σας ;
  13. Ευχαριστώ. Ελπίζω να τελειώσαμε με το πρόβλημα να ευχαριστηθούμε το αυτοκίνητο.
  14. Και μένα μετά από 3000κμ φαίνεται να είναι οκ .θα δούμε στην συνέχεια πώς θα πάει.
  15. 10 χρόνια κορεάτη οδηγούσα απροβλημάτιστα περά της στιβαρότητας που μου δίνει το skoda .Τα άλλα 2 ηταν πιο αξιόπιστα και τι να την κάνω την στιβαρότητα το ωραίο ποιοτικό σαλόνι αν κάθε 3 και λίγο είμαι στα συνεργία. Στα προηγούμενα μόνο όταν πήγαινα για σέρβις έτρεχα άντε και όταν έβαζα νερό για του υαλοκαθαριστήρες να ταν ο έλεγχος που έκανα. Και παλιότερα ειχα μεγάλη διάφορα ένα γερμανικό με τα υπόλοιπα τώρα πια έχουν ανέβει όλα .Φαντάζομαι κάποιον πως θα νιώθει που έδωσε 26 χιλιάρικα να πάρει audi α1 το 185αρι για την ποιότητα του την στιβαρότητα του την αξιοπιστία του και να αλλάζει κινητήρες. Αυτό που λες ναι όλα κάπου εχουν πρόβλημα αλλά ούτε lada δεν έκανε τις αλλαγές κινητήρα που έχει κάνει η vw. 2-3 χρόνια και ακόμα η vw δεν έχει βρει λύσει συγγνώμη αυτό δεν λέγετε αξιοπιστία αλλά δεν ξέρω να φτιάχνω κινητήρες λέγετε.
  16. Όσο και κακώς να ακουστό θα πω την γνώμη μου .Απορώ πως υπάρχουν άτομα που μετά από όσα έχουν περάσει, διαβάσει επιμένουν να θέλουν να παίρνουν αμάξι του ομίλου. Να ξα αναφέρω όταν είχα πάει να πάρω το αυτοκίνητο από την εταιρεία είχαν 4-5 αμάξια για αλλαγή κινητήρα για λάδια-και κάποιο καδένα όχι με τον ίδιο κινητήρα τον 180.Και την προηγουμένη εβδομάδα που πήγα για ελέγχω είχαν ένα Octavia.
  17. Εγώ που μίλησα με δικηγόρο για να κινηθώ δικαστικά και να κερδίσω το δικαστήριο αυτό θα γίνει σε διάστημα 2-3 χρόνων.
  18. mail έστειλα στο info@efpolis.gr. Να στείλεις mail και να αναφέρεις, αν θες, ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο στο group για τον cave κινιτήρα.
  19. Εγώ όπως είχα γράψει ποιο πριν είχα κάνει καταγγελία στην γενική γραμματεία του καταναλωτή όπου αυτοί έστειλαν στην βιαμρ και στο υπουργείο αναπτύξεις , ανταγωνιστικότητας ,υποδομών ,μεταφορών και δικτυων την καταγγελία και ζητούσαν εξηγήσεις. Τι κέρδισα εγώ πρώτων μου έδωσαν άλλα 2 χρόνια εγγύηση δεύτερων γνωρίζει και το υπουργείο και το καλύτερο μου έστειλαν mail χθες να με ενημερώσουν ότι το υπουργείο ζηταει από την βιαμαρ εντός 30 ημερών 1.Αποψεις σχετικά με την καταγγελία αν υπάρχει διορθωτική ενεργεία η εσωτερική ενημέρωση στο δίκτυο απο την κατασκευάστρια εταιρεία παρακολούθησης του συγκεκριμένου τύπου οχήματος σχετικά με την απώλεια λαδιων.2 τα περιεχόμενα της διάγνωσης 3 Αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σε άλλα οχήματα του ίδιου τύπου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 4 Αν το όχημα είναι ασφαλές. . Θα μου πείτε ωραία τι σε νεάζει εσένα που το ξέρει το υπέργειο. Με νεάζει γιατί αν ξανά έχω πρόβλημα θα κάνω καταγγελία ξανά στις πόσες αλλαγές αν δεν λυθεί το πρόβλημα από το νόμο δικαιούσαι τα λεφτά σου πίσω η αντικατάσταση του οχήματος. Και κάτι ακόμα αν στείλουν και άλλη καταγγελία για αυτό το θέμα για το ίδιο αμάξι κάτι μπορεί να γίνει . http://www.efpolis.gr/
  20. Από τα 5000κμ μέχρι τα 5400 σου έκαψε 800μλ μου φαίνονται παρά πολύ τόσα δεν έκαιγε ο προηγούμενος κινητήρας που είχα όπου έβγαζε και καπνό από την εξάτμιση . Είσαι σίγουρος;
  21. Να ενημερώσω ότι σε όσους λένε όταν αλλάζουν ελατήρια η κινητήρα η οτιδήποτε να ξέρουν ότι αυτό που λένε ότι δεν έχει εγγύηση κτλ. Ότι έχουν εγώ είχα κάνει καταγγελία στην γραμματεία του καταναλωτή και σήμερα μου ήρθε χαρτί και αναφέρει ότι ο κινητήρας που αλλάχτηκε έχει 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση .
  22. Ναι ο μηχανικός μου λέει ιμάντα χρονισμού τώρα μπορεί να θελε να μου πει καδένα....Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό στο yeti η έκανε λάθος ο μηχανικός.
  23. Χθες παρέλαβα το αυτοκίνητο μου 27 του μήνα από τις 25 Ιανουαρίου το είχα μέσα. Δεν θα ξεχάσω αυτό που μου πε ένας μηχανικός <<εμείς θα φέρνουμε κινητήρες με τα καράβια 5 αμάξια έχουμε για αλλαγή κινητήρα >> και το ένα από αυτά γιατί δεν ήταν ιδία μοντέλα ήταν ένα yeti 1.2 με κομμένο ιμάντα χρονισμού.
  24. Καλά κάνεις και ενημερώνεις και δεν γίνεσαι κουραστικός τουλάχιστον για μένα.Πολύ καλά τα δικάσουν νέα .Εγώ το έχω μέσα δεν τους έχω πάρει τηλέφωνο να δω πόσο καιρώ θα κάνουν να το ετοιμάσουν. Αλλά πήγα και μίλησα με τον πωλητή που το πηρά και έκανε κάποια τηλεφωνήματα να τους πιέσει λέει. Επίσης έκανα καταγγελία στο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ και έστειλε ειδοποιήσει στον πωλητή που το πηρά, στην βιαμαρ και το έστειλε και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.