Jump to content

vastil

Members
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by vastil

  1. Εμένα δεν μου καίει και αλλαγές ανά 15.000 με λάδι 0-20w. Στο group του Troc μόνο ένας γκρίνιαξε για κατανάλωση λαδιού, 2-3 άτομα που γίναμε φίλοι και μιλάμε δεν έχουν αυτά τα προβλήματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω μάλλον κάτι θα κάνω λάθος και εγώ.
  2. Εγώ αντιπροσωπεία πηγαίνω. Αλλάζουν λάδια φίλτρο λαδιού και ότι άλλο χρειάζεται. Διαμαντάκι ο κινητήρας. Φαντάσου ότι το 1.0 λανσαρίστηκε σαν mpi με το vw up. Αρκετά τίμιο και οικονομικό. Τώρα με το turbo, έχουν μπει και σφυρήλατα κτλ.
  3. Το golf με 1.2 ήταν με προβλήματα με την καδένα. Μπες και σε φόρουμ με τον 1.0 δεν έχει ακουστεί τίποτα από προβλήματα. Αρκετοί έχουν ξεπεράσει και τα 150.000 χιλιόμετρα. Τέλος πάντων εγώ σου ειπα την εμπειρία μου με το 1.0 Troc από εκεί και πέρα κάνε ότι καταλαβαίνεις. Σίγουρα πάντως αν είσαι ψημένος να δεις έχει 6 ταχύτητες και όχι 5. Ο αδερφός μου που πήρε το Α1 είναι απόλυτα ικανοποιημένος δεν καίει τίποτα Αλλα την 6η την αναζητάει σε ταξίδια.
  4. Πόσοι από το εν λόγω φόρουμ παραπονέθηκαν με τον 1.0 για προβλήματα? Πόσοι παραπονέθηκαν για προβλήματα στα φορουμ του facebook?
  5. Καθόλου πιεσμένο στα 110 άλογα. Στο ford 1.0 βγάζει 150 άλογα. Αυτό τι το θεωρείς?
  6. Δεν βγάζει κανένα πρόβλημα. Όλα είναι σφυρήλατα μέσα και έχει τριπλό σύστημα ψύξης. Μπορείς να ψάξεις και σε ξένα φορουμ. Θα παρατηρήσεις οτι δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα και βρίσκεται στην κυκλοφορία από το 2017-2018. Εάν υπήρχαν προβλήματα όπως με το 1.4 tsi θα το ανέφεραν.
  7. Αύριο αν δεν σε πειράζει γιατί χθες και σήμερα μου έδωσα άδεια να μείνω μέσα με την μικρη.
  8. Τα έχουν χαμένα. Εμένα μου είπαν σέρβις ανά 30.000 ή διετία ο πωλητής ενώ στο service τους μου είπανε ανά 15.000 ή έτος. Επειδή έχω το up και όλα τα σέρβις έχουν γίνει αντιπροσωπεία και αισίως φτάνω τα 230.000 χωρίς να καίει λάδι, ζήτησα να μου το αλλάξουν στο T-roc σε μονοετές και ανά 15.000 με όποιο λάδι προτείνουν. Έτσι ο υπολογιστής πλέον με δείχνει ανά έτος ή 15.000
  9. Καλησπέρα. Εγώ φοράω τον 1.0 και βάζω μαμα αντιπροσωπεία το λάδι που προτείνουν και αυτό είναι η αλήθεια πως είναι το 0-20. Νομίζω και να τους ζητήσεις στην αντιπροσωπεία να σου βάλουν 5-30 θα σου πουν οτι η οδηγία είναι για 0-20. Το 20 δεν σχετίζεται απόλυτα με τη θερμοκρασία και τους καλοκαιρινούς μήνες. Εγώ προσωπικά ακόμα και στο μικρό μου vw up που και εκεί τα service τα κάνω αντιπροσωπεία και καίει 0 σταγόνα λάδι, μπαίνω στο site της castrol, liqui moly βλέπω τι προτείνουν που συνήθως και στις δυο εταιρίες υπάρχει ταύτιση και μου φεύγει η κάψα. Να σου πω την αλήθεια και εγώ είχα άγχος με το λάδι 0-20, αλλά θεωρώ πως η αντιπροσωπεία συγκριτικά με ένα συνεργείο της γειτονιάς έχουν και βιβλιογραφία για το αντίστοιχο αμάξι.
  10. Βιβλιογραφία σημαίνει οτι το αμάξι το ξέρουν το εν λόγω από έξω και ανακατωτά. Σημαίνει οτι εγώ με το ταπεινό μου vw up! όλα τα σερβις τα έκανα εκεί με αποτέλεσμα στα 220.000 να μην καίει σταγόνα λάδι. Σημαίνει οτι στα 30.000 χιλιόμετρα με πήρανε τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία οτι ενώ φοράει 10-40 λάδια τους ήρθε ενημέρωση από το εργοστάσιο να αλλάξουμε λάδια σε 5-30. Σιγά μην το ήξερε ο κυρ Μπάμπης της γειτονιάς που έχει συνεργείο. Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε το αμάξι σας και δεν επιθυμείτε να το μετατρέψετε σε ένα άψυχο κουφάρι που ο ένας τεχνικός θα λέει άλλαξε την καδένα, ο άλλος θα λέει άλλαξε την πεταλούδα γκαζιού και ο τρίτος θα λέει μάλλον είναι κάποια φύσα, μονόδρομος είναι η αντιπροσωπεία να πάτε και να σας το συμμαζέψει. Εάν δείχνει την βλάβη της πεταλούδας του γκαζιού, κάντε εκεί την αλλαγή και μην ταλαιπωρείστε άδικα και εσείς και το παραδάκι σας.
  11. Λοιπόν πήγαινε το αμάξι σου αντιπροσωπεία. Έχουν εκτενή βιβλιογραφία και θα το αναλάβουν πλήρως. Μήπως είναι καμία καδένα. Όπου αλλού και να το πας θα κάνετε πειράματα και στο αμάξι και στην τσέπη σου. Το φθηνό πάντα βγαίνει ακριβά. Πήγαινε το εκεί και θα στο φτιάξουν.
  12. Δεν το πας στην αντιπροσωπεία? Αυτοί έχουν μεγάλη βιβλιογραφία για το εν λόγω αμάξι. Και ειδικά επειδή είναι μαμά αέριο εγώ θα το πήγαινα μόνο εκεί. Εγώ έχω το vw up 1.0 mpi και όλα έχουν γίνει αντιπροσωπεία πλην των φρένων. Έχω 220.000 και 0 προβλήματα.
  13. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε το navigation για mib3 δίχως να δώσουμε τα 700 ευρώ που ζητάει η vw?
  14. Παλιά έβαζαν ένα σύστημα ολλανδικό. Είχα ρωτήσει για του πατέρα μου το Tiguan 5N 2.0 tsi και έβαζαν το σύστημα της vialle που μετατρέπει το αέριο από αέριο σε υγρό. Δεν κάνει κάνει εναλλαγή ανά 5-6 ψεκασμούς σε 1 βενζίνης. Από ότι είχα ψάξει το μετέτρεπε σε υγρή μορφή. Η τιμή ήταν ιδιαίτερα αλμυρή. Πάνω από 2.800 όταν είχα ρωτήσει. Εν κατακλείδι το αμάξι πουλήθηκε λόγω άπειρων προβλημάτων καδένας, βεντιλαντερ κτλ(όλα αλλάχθηκαν αντιπροσωπεία) και εν τέλη πήρε ένα 1.6 Tdi Troc και σώθηκε ο άνθρωπος. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ούτε θα έμπαινα στη διαδικασία να βάλω αέριο σε τουρμπατο κινητήρα. Εάν θέλετε να δείτε εξοικονόμηση καυσίμου θα πρέπει να δείτε ένα δεύτερο για μέσα στην πόλη δεν υπάρχει άλλη λύση
  15. Θέλω να πιστεύω άλλο δεν θα ανεβεί. Η αλήθεια είναι ότι ο πόλεμος μας πήγε πίσω όλους. Υπάρχει ένα ράλι τιμών το οποίο και δεν σταματάει.
  16. Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο. Εμένα αν μου έλεγαν να πάω ξανά σε τρίθυρο θα έκανα ηλεκτροσόκ στον εαυτό μου. Απαίσια συμβίωση απίστευτα κουραστικό.
  17. Έτσι είπανε στο group του Facebook για το ελληνικό Troc. Εάν γίνει επίθεση της Κίνας στην Ταιβάν τέλος τα μικροτσίπ με ότι αυτό συνεπάγεται.
  18. Νομίζω με ιμάντα χρονισμού. Έχουν σταματήσει οι καδένες γιατί είχανε θέματα.
  19. Να πας επιτέλους στην αντιπροσωπεία. Δεν σου φταίει κανένας που ενώ υπάρχει ο επίσημος και ξέρει τι πρέπει να κάνει, εσυ επιλέγεις να πηγαίνεις στον κάθε άσχετο.
  20. Μετά την 1/11 θα πάρουν αύξηση 9% όλα τα μοντέλα του ομίλου επί της τωρινής τιμής.
  21. Εντάξει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα όλα καλά.
  22. vastil

    Android auto

    Δείτε πρώτα με κάποιο άλλο κινητό. Θα σας πρότεινα να δείτε με ios για αρχή. Εγώ προσωπικά με carplay και ios δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα
  23. Το αμάξι δεν έχει cruise control. Έχει acc Πέρα από το τιμόνι σας λείπουν κι άλλα πράγματα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.