Jump to content

Dimitris kriti

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Dimitris kriti

User Information

  • Gender
    Female
  • Δήμος
    Κρήτης - Ηρακλείου
  • Νομός
    Ηρακλείου

Other Info

  • Car Type
    Jetta

Dimitris kriti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. φιλε μου θα ηθελα τα φωτα σου για εξατμιση...εχω ενα jetta 08 tsi 140 εχει προγραμμα ρεβο στα 205 αλογα και φοραει ενα τελικο χειροποιητο απο ποπαυ στα 63,5mm! εχω βρει απο τον ιδιο εξατμισα dp +μεσαιο καζανι και τα παρελκομενα(ανοξοιδωτα) στα 63.5mm  στα 380 ευρω!!η τιμη πως ακουγεται? τα 63,5 ειναι αρκετα η πρεπει να βαλω πιο μεγαλο ?εχω σκοπο να βαλω και ενα καταλυτη αγωνιστικο  αργοτερα(230 μου τον δινει). δεν εχω σκοπο να παω σε αλλη αναβαθμιση ...θελω να μου πεις την γνωμη σου!!!

  2. Αδερφια σας χαιρετω!! εχω ενα προβληματακι και θελω την βοηθεια σας....εχω ενα jetta tsi 140 και φοραει προγραμμα revo stage 1..θελω να βαλω εξατμιση αλλα δεν ξερω τι διαμμετρο...η εργοστασιακη τι διαμμετρο ειναι? μου εδωσαν μια προσφορα για 63,5mm downpipe+μεσαιο καζανι+σωληνα εως το τελικο(ειναι ηδη 63.5) στα 380ευρω με τοποθετηση..καλη τιμη?63.5 ειναι καλη διαμμετρο?
  3. aftermarket ?επειδη δεν ξερω και πολλα τι εννοεις?το καζανακι το εχω βρει 60 ευρω και ειναι αυτο...
  4. Αδερφια εχω μια απορια και θα ηθελα να με βοηθησεται...εχω βγαλει το τελικο καζανι και εχω βαλει ενα χειροποιητο ελευθερο..ο θορυβος στις χαμηλες στροφες εχει λιγο αυξηθει αλλα μεχρι εκει...αν βγαλω το μεσαιο και βαλω ενα ακομα χειροποιητο θα αυξηθει αρκετα ο θορυβος?αν το βγαλο εντελως θα κανει πολυ θορυβο?για αυξηση ιπποδυναμης ποιο ειναι το καλυτερο(φοραει προγραμμα)?χρειαζεται ρυθμιση για καμια απο τις παραπανω μετατροπες?
  5. θα συμφωνουσα φιλε μου αν πηγαινα σε διαφορετικο μηχανικο καθε φορα που ηθελε σερβις..σε καποιον που ξερεις αρκετα χρονια και του εχεις εμπιστοσυνη δεν σου λεει τριχες!!προφανως ο υπευθηνος της ρεβο η καθε βελτιωτικου οικου δεν θα σου πουν την αληθεια η ολοκληρη την αληθεια...
  6. σε οποιον περισσευουν να το βαλει αυτη ειναι η αποψη μου...εχω τον 140αρι bmy και εβαλα το προγραμμα της revo 400 ευρω μαζι με φιλτρο pipercross..το αυτοκινητο παει σφαιρα και η καταναλωση απο καλαματα-θεσσαλονικη με ενα ρεζερβουαρ 100αρα..!! και για να σας προλαβω πηγαινα την μεγαλυτερη διαρκεια του ταξιδιου με 140 χλμ (και εκανα και μια ψιλοκοντρουλα με ενα audi a3)!! Oσο για αυτους που το σκεφτονται να το βαλουν οσον αφορα ζημιες και φθορες θα σας πω αυτο που μου ειπε ο μηχανικος μου...οτι ειναι να παθει θα το παθει ειτε φοραει προγραμμα ειτε δεν φοραει το θεμα ειναι η συντηρηση και το πως το πας!!!
  7. εγω αδερφε εχω 140αρι jetta το πηρα το 2008 και ετσι ειναι ο κινητηρας μου
  8. αδερφια και γω ειχα το jetta 140 και εβαλα το προγραμα της revo...το αυτοκινητο παει σαφως πιο γρηγορα...δεν ξερω αν τα αλογα ειναι 205 που υπερυφανευονται αλλα σαφως παει πιο γρηγορα....4η 190χμ 5η 220χμ 6η 250χμ και ολα αυτα χωρις τρεμουλα..δεν ξερω τι ειναι πραγματικα και τι οχι αλλα μονο την βελονα να βλεπεις να γεμιζει ολο το κοντερ η ψυχολογια σου ειναι στα υψη!!το μονο που θα πω ειναι οτι κριμα που δεν το εκανα νωριτερα!! αα και το σημαντικοτερο το προγραμμα το εβαλα στα 400 ευρω μαζι με ενα φιλτρο αερα pipercross
  9. αδερφε δεν ξερω αν εχεις αγορασει το ατοκινητο αλλα επειδη εχω το jetta απο το 2008 θα σου πω την προσωπικη μου εμπειρια..εχω το tsi 140 ιππων το οποιο το πηρα καινουργιο.δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα ουτε σε ηλεκτρολογικα ουτε σε μηχανικα μερη αλλα το προσεχω παρα πολυ...φαντασου οτι ακομα και σημερα τα service γινονται στην αντιπροσωπεια..το μονο που εχω αλλαξει ειναι τα αμορτισερ του πορτ μπαγκαζ τα οποια δεν ανοιγαν με το πατημα του κουμπιου απο το κλειδι.μαλιστα πρινα απο ενα χρονο εβαλα το stage 1 της ρεβο στους 205 ιππους πραγμα που στο συστεινω ανεπιφυλακτα μιας και το αυτοκινητο παει σφαιρα!οχι βεβαια πως ηταν αργο πριν το κανω αυτο.ειναι αρκετα οικονομικο στο ταξιδι εκτος πολης αλλα μεσα στην πολη ανεβαινει λιγο η καταναλωση. θα το επαιρνα ξανα αν γυρναγα στο 2008 λογο του πολυ δυνατου κινητηρα του...το καινουργιο προσωπικα μαρεσει πιο πολυ σε ομορφια αλλα το γεγονος οτι κατεβηκε στα 122 αλογα με χαλαει και αυτο γιατι το αυτοκινητο ειναι βαρη και πιστευω οτι τα αλογα που εχασε θα φαινονται ειτε σε επιδοσεις ειτε σε καταναλωση...μακαρι να σε βοηθησα και οτι αλλο θες ρωτησε με!!
  10. Αδερφέ αυτήν την οικονομική λύση την σκέφτηκα και γω οπότε αφού το έψαξα το έκανα...λοιπόν πήγα σε ένα εξατμισα-μαγκακο και του έδειξα την φώτο που έχω παρακάτω και του λεω θα μου το κάνεις έτσι?μπορεις?...λοπον 45λεπτα εκανε να το φτιαξει πηρε 40 ευρωπουλα και το αποτέλεσμα μαρεσει...δες στο στην 2η φωτο...η καρεντα ηθελε 200ευρω φιλικη τιμη!!
  11. απο καλαματα 170ευρω με παζαρι τις 3Μ νουμερο 2 σκουροτητα περναει και απο κτεο...καλη φαση
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.