Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

jsk

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by jsk

 1. Μετά από 3 χρονια αντικατέστησα την μεμβράνη! Μια χαρά είναι!
 2. Φίλε μου κάνει εντύπωση... στη sport ρύθμιση και να πλέει? Δηλαδή τι κάνει στο comfort? ή μήπως δεν είναι μεγάλη η διαφορά? εγώ με τα kyb ultra sr πήγα στο άλλο άκρο... η απόσβεση είναι πολύ δυνατή. Τάσεις πλεύσης ούτε για πλάκα. Στην εθνική το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. Μέσα στη πόλη τώρα... να το συζητήσουμε... Σίγουρα έχουν εξαληφθεί αυτές οι ενοχλητικές ταλαντώσεις όπως για παράδειγμα όταν περνάς μια διαγώνια ανωμαλία. Το αυτοκίνητο ΔΕΝ κοπανάει αλλά πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο βάρος και τα σινεμπλόκ του. Επειδή όμως θέλω να είμαι αντικειμενικός πιστεύω ότι μέσα στη πόλη έχει χάσει το χαρακτήρα του. Φευγω την άλλη εβδομάδα και θα ταξιδέψω σχετικά φορτωμένος. Αυτό θα είναι και το τελικό τεστ για το αν θα κρατήσω ή όχι την ανάρτηση αυτή. Αν θες να δεις πως είναι κατέβα να σε πάω βόλτα!
 3. Λοιπόν... σήμερα αλλάχτηκαν τα αμορτισέρ. KYB ULTRA SR Αλλαξα και τα top mounts εμπρός για να μην έχουμε παρατράγουδα. Η γεύση είναι γλυκόπικρη αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται από τα γούστα του καθενός. Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου αφού κάνω κάποια χιλιομετρα τόσο για να πατήσουν οι αναρτήσεις όσο και για να είμαι πιο αντικειμενικός. Η πρώτη αίσθηση χωρίς κανέναν ενδοιασμό είναι ότι η ανάρτηση είναι πολύ πιο σφικτή από την εργοστασιακή.
 4. Λοιπόν παρήγγειλα τελικά τα p zero pz4 αυτά με το δείκτη ταχύτητας W και τη τεχνολογία seal inside. Tο λέω γιατί υπαρχουν και με δείκτη ταχύτητας Υ χωρίς τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Άντε να δούμε και τα pirelli ! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
 5. Καλημέρα. Εχει βάλει κανείς τα michelin pilot sport 4 ή τα pirelli pzero sealinside για να μας πει καμμία γνώμη?
 6. Όχι φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά. Εχει android 9 , 4GB μνήμη και είναι octacore όπως και η δική σου νομίζω. Από τη στιγμή που έχει εγγύηση μην ανησυχείς. Ο προμηθευτής είναι σωστός. Επικοινώνησε μαζί του ή με το μαγαζί που την αγόρασες.
 7. Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Έφταιγε η γείωση της κεραίας. Τέλος καλό όλα καλά!
 8. Χαιρετώ τη παρέα και χρόνια πολλά εύχομαι λόγω των ημερών. Λοιπόν έβαλα κι εγώ μια οθόνη digital IQ AN8804 από ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση και εργοστασιακό look. Όλα καλά σε γενικές γραμμές εκτός από ένα πράγμα! Αν ανοίξω τα φώτα με ανοιχτή την οθόνη ακούω έναν χαμηλό ηλεκτρικό θόρυβο από τα ηχεία ο οποίος δεν αυξομειώνεται βέβαια σε ένταση αλλά είναι εκνευριστικός. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πατάω το πενταλ του φρένου!!! Φυσικά εν κινήση δεν μπορείς να αντιληφθείς κάτι αφού καλύτεται εύκολα από το θόρυβο κίλησης αλλά γιατί βρε παιδιά???? το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό??? μιλησα με τον εγκααστάτη και μου είπε ότι θα έρθει να το φτιάξει από εβδομάδα. https://digitaliq.gr/product/iq-an8804_gps/
 9. Ok κορυφαία τιμή. Οι υαλοκαθαριστήρες ήρθαν από Γερμανία πάντως...
 10. Το μόνο που έχω αγοράσει από το autofoc είναι υαλοκαθαριστήρες swf γιατί δεν τους ευρισκα εδώ. Όλα άψογα.
 11. Μαζί με τα μεταφορικά;
 12. Το τρελό είναι ότι τα δίνουν με κάτω από 70 db!!!
 13. +1 Εγώ με τα assymetric 3 μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά ανάλογα με το οδόστρωμα. Και που να δεις τι γίνεται με τα ίδια λάστιχα στο altea!
 14. βέβαια πρέπει να πω ότι από τους 10 που ρώτησα μόνο δύο αναλάμβαναν το αυτοκίνητο.
 15. Εντάξει πολύ ωραίο. Δεν θα το έκανα στο δικό μου ομολογώ. Είμαι πιο συντηριτικός. Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο πήγα υποτίθεται στους καλύτερους... carrera.gr. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Η επένδυση είναι μεν από το ίδιο ύφασμα αλλά το χρώμα λίγο πιο κίτρινο από το εργοστασιακό, μια διαφορά που εγώ τη παρατηρώ και μου τι δίνει ελαφρώς. Εφαρμογή ικανοποιητική χωρίς τσακίσματα παρόλο που φυσικά δεν βγήκε παρμπρίζ. Οι αθεόφοβοι δεν έβαλαν κάποιο προστατευτικό στο τιμόνι και το γρατζούνισαν από την πίσω πλευρά! προφανώς μετακίνησαν το αυτοκίνητο με σβηστή μηχανή. Δεν τους προτείνω...
 16. Το έχουμε ξανασυζητήσει... 99% τα σινεμπλοκ και μάλιστα τα μικρά (οι κουβαρίστρες) στα ψαλίδια. Τόσο δύσκολο ήταν να τα φτιάξουν να μην τρίζουν? έλεος.
 17. Επανέρχομαι με τα πειράματα μου! Με την αλλάγή των μεγάλων σινεμπλοκ ο θόρυβος μειώθηκε περίπου 20-25%! έτσι τελικά κατέβηκαν τελείως τα ψαλίδια και αλάξαμε και τις κουβαρίστρες οι οποίες και ήταν τελικά η κύρια πηγή του θορύβου! Αποτέλεσμα? εχθές το πρωι με 6 βαθμούς δεν ακουγόταν ούτε τσικ! επιτέλους passat! επίσης έχω την εντύπωση ότι το μπροστινό μέρος είναι λίγο πιο δεμένο αλλά μάλλον φταει η παντελής έλλειψη θορύβων. Μετά από 2 χρόνια ησύχασε το κεφάλι μου...
 18. Το γράσσο αποδείχτηκε άχρηστο. Σήμερα άλλαξα τα δύο μεγάλα αλουμινένια σινεμπλοκ των ψαλιδιών. Κόστος 40 ευρώ μαζί με τα εργατικά. Φυσικά έκανε ζέστη και δεν κατάλαβα τίποτα! Άντε να δούμε...
 19. Το δικό μου πάντως ανάβηκε και κατέβηκε από το φορτηγό χωρίς τη μηχανή αναμμένη και χωρίς άνθρωπο μέσα! Δούλεψε μόνο τον εργάτη του φορτηγού δεμένο στον γάντζο του πίσω προφυλακτήρα!
 20. R1der φίλε την πήρες 45 ευρώ από την αντιπροσωπεία? Ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...