Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

GioT

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About GioT

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Gender
  Male
 • Δήμος
  Δεν έχει οριστεί
 • Νομός
  Καβάλας

Other Info

 • Car Type
  Other VW car
 1. Προς το παρόν δε μου έχει εμφανίσει κάποιο από τα προβλήματα που είχα αναφέρει και εύχομαι να παραμείνει έτσι! Καλή ευκολία και καλό ξεμπέρδεμα Polakia, μακάρι να βγάλεις άκρη με τα παραπάνω χιλιόμετρα!
 2. Polakia TDI, τι έγινε με το αυτοκίνητο? Προχώρησες στις αλλαγές?? Ταλαιπωρία??
 3. Φίλε μου μέχρι και σμρ δεν έχω αντιμετωπίσει ΕΥΤΥΧΩΣ ξανά το πρόβλημα με την αποτυχία εκκίνησης του κινητήρα! Σχετικά με τη διάρκεια της όλης αντικατάστασης είναι περίπου τόσο... τόσο έκανα κι εγώ.. Από ποια περιοχή το πήρες? Εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε!
 4. Καλησπέρα φίλοι και καλή χρονιά με υγεία και χωρίς προβλήματα στα Polo μας. Προχώρησα στις αλλαγές του σετ συμπλέκτη, του βολάν και της αναβάθμισης του λογισμικού στις 21/12/2015.. Μέχρι στιγμής δε μου έχει εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα.. Το αυτοκίνητο μου φαίνεται ότι παίρνει μπροστά πιο άνετα, πιο εύκολα και σχετικά πιο γρήγορα.. Όσοι έχετε προχωρήσει στις αλλαγές αυτές, έχετε παρόμοια εντύπωση?? Το κουδούνισμα που είχα είναι μάλλον από τον αερόσακο διότι αφαιρέσαμε τον αερόσακο και το κουδούνισμα σταμάτησε οπότε θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του αερόσακου! Φυσίκα και το Polo μου είναι μέσα στη Recall με τα περίφημα σωληνάκια και θα πρoχωρήσουμε στις αλλαγές που προτείνει το εργοστάσιο. gianniskom84 έχω την εντύπωση ότι είσαι ο πρώτος που του συμβαίνει ξανά και πραγματικά είναι τραγικό αν συνεχιστεί το πρόβλημα.. Το ανέφερες στην αντιπροωπεία??? Μακάρι να επιλυθεί! Κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ!
 5. Polakia TDI, απλά συμβαίνει.. Έχω ραντεβού για να αλλαχθεί το πακέτο βολάν-δίσκο πλατό-ημιαξόνιο-αναβάθμιση τη Δευτέρα! Επιπλέον, θα αλλαχθούν και αυτά τα καλωδιάκα που έχουν αναφέρει άλλα μέλη του forum μας! Άντε να δούμε.. Με το κουδούνισμα που ακούγεται από την περιοχή του τιμονιού ακόμη τίποτα.. Κουδουνάει κανονικά και με το νομό!
 6. Γεια σας παιδιά, Έχω ένα Polo TDI 90 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο.. Έχω φυσικά το πρόβλημα με την αποτυχία του να πάρει μπροστά το αυτοκίνητο και περιμένω για τις αλλαγές βολάν κλπ.. Όσο αφορά τους ρύπους, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρει ρίξτε μία ματιά στη λίστα με τα αυτοκίνητα του VW Group με πειραγμένες προς τα κάτω τις εκπομπές CO2, που υπάρχει μέσα στο παρακάτω link.. Υπάρχουν Polo που όμως δεν πορώ να καταλάβω αν είναι το δικό μου/δικά μας... Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, πρώτη και τελευταία φορά VWgroup.. http://epitrohon.gr/vw-co2-emissions-list-1/
 7. Φίλε blo4vw ευχαριστούμε για την ενημέρωση.. Κάνε μας ένα update για το πως ρολάρει το αυτοκίνητο σε λίγο καιρό! Εγώ ακόμη περιμένω τον αντιπρόσωπο να με πάρει τηλέφωνο για να πάω το αυτοκίνητο.. Προβλέπω να δημιουργώ φασαρία γιατί με έχει στο περίμενε 3 εβδομάδες!
 8. Όταν ρώτησα τον αντιπρόσωπο γιατί δεν προχωρούν σε ανάκληση των polo που έχουν το πρόβλημα εκκίνησης του κινητήρα μου απάντησε ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας ώστε να προχωρήσουν σε ανάκληση.. K@TRINA, όταν λες ότι θα προχωρήσουν σε ανάκληση των polo, τι εννοείς?? Σου είπαν ότι θα μας καλέσουν για να αλλάξουν το σωληνάκι - βίδα ή θα πάρουν τα αυτοκίνητα πίσω?? (Λίγο απίθανο μου φαίνεται το να πάρουν τ' αυτοκίνητα πίσω..) Επίσης, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη σε παρακαλώ σε σχέση με το πρόβλημα του λαδιού.. Επιπροσθέτως, δε γνωρίζω πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας...
 9. Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, μίλησα με αντιπρόσωπο για να παραγγείλει τα ανταλλακτικά ώστε να προχωρήσω στις αλλαγές καθώς το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί.. Περιμένω ειδοποίηση για να πάω το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία.. Νεότερα μόλις έχω..
 10. Δε ρώτησα αν μου καλύπτουν με την εγγύηση το θέμα της ευθυγράμμισης.. Πήρα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο και συνεννοήθηκα για να προχωρήσω στις αλλαγές.. Περιμένω ειδοποίηση για να πάω το αυτοκίνητο.. Νεότερα μόλις έχω.. Αυτά τα hankook τα είχα δει φορεμένα στο εκθεσιακό μοντέλο και μου είχαν προκαλέσει εντύπωση.. Μα hankook...???????
 11. Θα στο εμφανίζει φίλε μου... Είναι συνέχεια του προβλήματος εκκίνησης του κινητήρα...
 12. Για να δω αν διορθώθηκε το πρόβλημα και γενικά τι συμπεριφορά είχαν τα αυτοκίνητα με τις αλλάγες που λέει η VW..
 13. Δες το link του Polakia TDI και τσέκαρε και το δικό μου πρόβλημα στο παρακάτω link http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=60516 Περιγράφω αναλυτικά το πρόβλημα μου!
 14. Vassilis 63 και Jorgi έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα... Οδηγώ ένα Polo 1.4 TDI το όποιο πήρα στα χέρια μου τον Ιανουάριο του 2015 και έχει 11.500 km.. Στην τεχνική οδηγία της VW που μου έδειξε ο αντιπρόσωπος αναφέρει ότι πρέπει να αλλάξουν 4 πράγματα: 1) αναβάθμιση λογισμικού 2) σετ συμπλέκτη 3) το βολάν από διπλής μάζας σε βολάν μονής μάζας 4) δεξί ημιαξόνιο Vassilis 63 σε σένα άλλαξαν μόνο το βολάν?? Μετά τις αλλαγές το αυτοκίνητο εμφανίζει κάποιο πρόβλημα? Jorgi τελικά άλλαξες κάτι και αν ναι τι??? Εϊμαι στο σημείο που πρέπει να πάρω την απόφαση για να δω τι θα κάνω οπότε θα εκτιμούσα τις απαντήσεις και τις εμπειρίες σας! Σας ευχαριστώ θερμά! (Βέβαια έχω και ένα κουδούνισμα από την περιοχή του τιμονιού ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΠΑΣΤΙΚΟ που δεν ξέρουν από που είναι.. και συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια ότι δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να μην ασχολείσαι με συνεργεία και ξεκινάς να ασχολείσαι με αυτά από τόσο νωρίς!!)
 15. Φίλε μου ακόμη δεν προχώρησα στις αλλαγές που αναφέρω παραπάνω, οπότε δεν άλλαξα ημιαξόνιο.. Απ' ότι μου λένε το θέμα είναι απλό και λύνεται με μία ευθυγράμμιση αλλά όλα απλά τα παρουσιάζουν.. Το αποτέλεσμα μετράει όμως...
×
×
 • Create New...