Jump to content

giorgos123

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by giorgos123

  1. καλησπέρα, έχω το polo 1.4 tdi 90hp του 2015, χθές είχε υγρασία το τζάμι μέσα κ έβαλα τον αέρα να φύγει.. αποτέλεσμα δεν βγάζει αέρα μπροστά στο τζάμι, ενώ πάνω σου, πόδια κλπ βγάζει κανονικά. απ' ότι διάβασα μάλλον φταίει το κλαπετο, είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα κ αν το άλλαξε περίπου πόσο κόστισε?
  2. καλησπέρα, χθές είχε υγρασία το τζάμι μέσα κ έβαλα τον αέρα να φύγει.. αποτέλεσμα δεν βγάζει αέρα μπροστά στο τζάμι, ενώ πάνω σου, πόδια κλπ βγάζει κανονικά. πριν κάποιες μέρες άκουγα αυτά τα "τακ" που αναφέρουν τα υπόλοιπα παιδιά, από μπροστά αλλά δεν είχε χρειαστεί να το ανοίξω κ δεν είχα δώσει πολλή σημασία.
  3. επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα, σκέφτομαι να βγάλω dpf egr. έχω το polo 1.4 tdi 90hp 2015. το έχει κάνει κάποιος στο συγκεκριμένο αμάξι? η ερώτηση είναι αν είχε θέμα με το ΚΤΕΟ. παρακαλώ όσοι είναι να πουν να το ξανασκεφτώ κλπ να μην σχολιάσουν, είναι το χειρότερο εξάρτημα στο αμάξι κ επηρεάζει προς το χειρότερο την λειτουργία του. δεν γίνεται να μην μπορείς να ανέβεις μια ανηφόρα από στάση επειδή δεν τραβάει από χαμηλά (γνωστός μου με opel corsa 1.3 diesel είχε το ίδιο θέμα κ μετά την αφαίρεση του το αμάξι τράβαγε από χαμηλα κ δεν ειχε πρόβλημα)
  4. αν μπεις κάτω από τα σχόλια στο βίντεο που ανέβασες έχουν γράψει κάποιοι τι μπορεί να φταίει.
  5. το 115 θα έπαιρνα και θα του έβαζα ένα πρόγραμμα με 350€ και θα έφτανε περίπου 140 άλογα (πάνω, κάτω).
  6. είναι χειροποίητη, τέρμα καθαρή για ήχο κλπ. δεν κάνει ήχο να ξέρεις. οι ολόσωμες κάνουν θόρυβο, βάλτου καλύτερα μια μπούκα να έχεις μόνο εμφάνιση και μην δώσεις λεφτά τσάμπα κι εμένα μ είχε πει θα κάνει ήχο ελάχιστο, αλλά δεν κάνει καθόλου. έτσι είναι τα diesel.
  7. Καλησπέρα φίλε, έχω το 1.4 tdi με πρόγραμμα και του έχω βάλει τελικό στην αργυρουπολεως στην Καλλιθέα (δεν ξέρω αν μπορώ να πω όνομα) λόγω φόρουμ. τσάμπα λεφτά. 80€ το έβαλα μ λέει θα κάνει ήχο λίγο, δεν κάνει καθόλου, μόνο ελάχιστο μόλις κάνει αναγέννηση το dpf. κατά τα άλλα δεν κερδίζεις πουθενά.
  8. αι να το εξηγήσω πιο πολύ γτ δεν. λοιπόν όταν είχα πάρει το αυτοκίνητο καινούργιο, 1.4 tdi, 90hp το προβληματικό με το βολάν κλπ είχε μια χαρά μαλακό πεντάλ συμπλέκτη, αμπραγιάζ, το τέρμα αριστερά πεντάλ από τα 3. μόλις κάνανε την μετατροπή, καθώς άλλαξαν κ δίσκο πλατό, ο συμπλεκτης είναι πιο σκληρός σε σημείο μέσα στην Αθήνα 1η-2α να μην παλεύεται καθόλου. ρώτησα στην αντιπροσωπεία μήπως πάω για δίσκο πλατό, το αμάξι έχει 55.000 χλμ κ μ είπε όχι είναι μια χαρά κ όταν είχαν κάνει την μετατροπή μάλλον έγινε πιο σκληρός. στα polo με τις αλλαγές βολάν κλπ έχετε κι εσείς σκληρό συμπλέκτη ή μόνο εγώ?
  9. άλλος μετά την μετατροπή έχει σκληρό συμπλέκτη? αυτό ρωτάω εν ολίγοις.
  10. τι ακριβώς δεν κατάλαβες? το λέει κ ο τίτλος
  11. μετά την μετατροπή δίσκος - βολάν κλπ είχα παρατηρήσει ότι έχει πολύ σκληρό συμπλέκτη, πήγα ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μ είπαν ότι έχει, αλλά δεν θέλει αλλαγή γτ δεν πατιναρει λογικά έβαλαν σκληρό στην μετατροπή και να περιμένω να βγει off για να μ βάλουν πιο μαλακό. έχει άλλος παρόμοιο θέμα?
  12. ναι έχει δίκιο ο Βασίλης γτ μπήκα στο σάιτ και το είδα 100 περίπου φτάνει, εμένα έτσι μ είχε πει όμως και στην revlimit που είχα ρωτήσει αλλά μπορεί να μην κατάλαβαν ποιο μοντέλο έχω ή δεν κατάλαβα εγώ καλά...αλλά γενικά μην το σκεφτεσαι βάλτο γτ τα 75hp είναι πολύ λίγα.
  13. εγώ έχω με τα 90hp και μ πήγε 116hp και 29 κιλά ροπής. απ ότι μ ειπε όμως ότι είναι ίδιοι οι κινητήρες, έχουν αλλάξει χαρτογράφηση και το έχουν κάνει για λόγω μάρκετινγκ, άρα κι εσένα κάπου εκεί θα πάει λογικά. ειδικά εσύ από 75 άμα φτάσεις τόσο θα δεις χαοτική διαφορά.
  14. βάλτο χωρίς δεύτερη σκέψη, άλλο αμάξι, ειδικά σε ταξίδια θα δεις διαφορά...στην microchips tuning στο Μοσχάτο πήγα εγώ 350€ με δυναμομετρηση πριν κ μετά.
  15. ποιας χρονολογίας είναι το δικό σου? κ είναι σίγουρο ότι δεν έκανε την ανάκληση ο προηγούμενος? γτ λίγο δύσκολο να έβγαλε 146χιλ χιλιόμετρα με το προηγούμενο βολάν.
  16. φίλε, κάντο ένα test drive και τεσταρετο στις χαμηλές.. στροφές, στενά κλπ και δες το πιο πολύ στην 1η και 2α...εμένα δεν ξέρω μόλις αφήσω το γκάζι δεν έχει ομαλή λειτουργία, φρενάρει σχετικά απότομα ο κινητήρας και απότομα μόλις φτάσει στο σημείο που κρατάει ρελαντί σε τινάζει απότομα μπροστά σαν να πατάς γκάζι...το μόνο παράπονο που έχω από το αυτοκίνητο είναι αυτό..κατά τα άλλα είναι οικονομικό, έχει γκάζι και είναι ότι πρέπει για μικρό αμάξι πόλης αλλά και για ταξίδι...εγώ έχω το highline και άλλο ένα παράπονο που έχω είναι τα καθίσματα (τύπου bucket) είναι τα χειρότερα καθίσματα που έχω κάτσει ποτέ. πολύ σκληρά στα πλάγια και δεν βολεύουν καθόλου.
  17. παρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία στην Πειραιώς, θα σ ζητήσουν αριθμό κινητήρα (και στην κοσμοκαρ, αν δεν κάνω λάθος) και θα στο αλλάξουν τσάμπα. είχα πάει για την ανάκληση και τους είπα πως κρατάει ψηλά ρελαντί και με ρώτησαν για να μ κάνουν την αλλαγή βολάν, τσάμπα, αν δεν την έχω κάνει.
  18. φίλε, αν είσαι από Αθήνα, πήγαινε στην Πειραιώς στην vw, θα κοιτάξουν αν έχεις κάνει την ανάκληση για το βολάν και αν δεν την έχεις κάνει στην κάνουν αυτοί τσάμπα...πάρε τους τηλέφωνο
  19. εγώ έχω το polo tdi του 15, θα σ πρότεινα microchips tuning...350€ με δυναμομετρηση πριν κ μετά. εμένα πήγε 116hp με 29 κιλά ροπή απο 90hp που ηταν και 23 κιλά ροπή.
  20. εγώ που έκανα πρόσφατα την ενημέρωση, πριν 2 εβδομάδες, μ είπαν ότι δεν θα δεις διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα (που πράγματι δεν είδα) και δεν θα χαθεί το πρόγραμμα (που δεν έχω δει να έχει χαθει). έχει να κάνει η ενημέρωση με την πίεση του καυσίμου μου είχε πει, δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις-λειτουργια του κινητήρα.
  21. ήρθα στην vw για την τελευταία ενημέρωση γιατί δεν την είχα κάνει και τους είπα και για το θέμα που μου κάνει και δεν μπορεί να στρίψω με 2α σε στενό και πρέπει να κατεβάσω 1η. απάντηση: λόγω του καινούργιου βολάν έχουν περάσει ένα πρόγραμμα ώστε να ωθεί τον κινητήρα όταν πέφτουν χαμηλά οι στροφές για να μην πάθει τπτ το καινούργιο βολάν. δεν μπορεί να αλλάξει μου είπαν.
  22. ακριβώς. κι εγώ άλλο αυτοκίνητο οδήγησα και άλλο έχω τώρα. με το πρόγραμμα σε θέμα ταχύτητας και τιναγματος είναι μια χαρά, σε ευθείες ευχαριστιεσαι να το οδηγείς και στα ανοίγματα τραβάει. μέσα στην πόλη όμως και στις χαμηλές κλωτσαει παρά πολυ και δεν έχει ομαλή ροή ο κινητήρας. +ότι μου κρατάει ψηλά το ρελαντί. αφήστε παιδιά οδήγησα το φιέστα του αδερφού μου. αμαξαρα! ομαλή ροή κινητήρα, ούτε περίεργα ούτε τπτ. όπως πρέπει δηλαδή.
  23. εμένα στο ρελαντί σταματημένο κρατάει στις 900 και εν κίνηση βάζοντας ταχύτητα μέσα χωρίς γκάζι κρατάει στις 950. μου είχαν πει ότι είχαν κάνει την αναβάθμιση. θα πάρω τηλ αύριο στην vw να δω τι θα γίνει. εάν δεν φτιαχτεί θα φάει πούλημα το κωλοαμαξο και δεν ξανά ασχολούμαι με αυτήν την εταιρεία.
  24. εμένα μ είπαν ότι μ έκαναν ενημέρωση, αλλά κρατάει στροφές στις 950 και έχει θέμα στην 1η-2α. κλωτσαει και δεν είναι καθόλου σταθερό. στις χαμηλές δεν οδηγείται.την τελευταία ενημέρωση που εβγαλαν την κάνατε? πριν κάνα 2 μήνες περίπου.
  25. να ρωτησω γενικότερα κιόλας να απαντήσουν κ άλλοι. ρελαντί στις πόσες στροφές κραταει όταν είναι εν κίνηση το αμαξι? και κάτι ακόμα σε στροφή βάζετε 1η ή μπαίνει κανονικά με 2α? εγώ για να στρίψω σε στενό αν δεν βάλω 1η θα αρχίσει να τρανταζεται ολόκληρο γτ δεν την σηκώνει την 2α
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.