Jump to content

LazGT

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About LazGT

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Έδεσσας
  • Νομός
    Πέλλας

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

965 profile views

LazGT's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Καλησπέρα είμαι σε συζήτηση για αγορά ενός passat b8 1.8 tsi με 180αλογα μοντελο 5/2016. Το αυτοκινητο ηρθε απο γερμανία και το πουλάνε εδω στη τσεχία οπου μένω. Εχει 55κ χιλιομετρα. Πως μπορώ να δω τα σερβις που εγιναν στην αντιπροσωπεια? Πρέπει να πάω το αμάξι σε αντιπροσωπεια η να τους δώσω το VIN? Ρωταω γιατι εχει ηλεκτρονικο βιβλιο σερβις? Επείσης θα μπορούν να μου δώσουν πληροφορίες η οχι επειδη το αμάξι ειναι γερμανικο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Τελικά το πρόβλημα ηταν πιο απλό. Το πηγα και το άφησα στο μηχανικό μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι ενα απο τα καλώδια πισω απο τις ασφάλιες ηταν κομένο. Το έφτιαξε και όλα κομπλέ. 30 ευρώ για την εργασία του.
  3. Βασικά το J519 δεν ειναι η πλακέτα για τα ρελέ κάτω απο το τιμόνι. Ειναι πίσω απο το ντουλαπάκι του συνοδηδού που καταληγουν κατι καλώδιο. ειναι υπεθυνο για πολλά. Το εψαξα λιγο περισσοτερο και το ειδα. το θεμα ειναι οτι το καινουργιο πρεπει να προγραματιστεί ξανά. Η να γράψεις τα δεδομένα απο το παλιό και να τα περάσεις στο καινουργιο και δεν έχω vcds. Μακάρι να ειναι ο ρελες
  4. Απο Έδεσσα είμαι απλά μένω Τσεχία. Τον Μάιο θα κατέβω με το αυτοκίνητο. Αλλά ελπίζω να το εχω λύσει μεχρι τότε το θέμα :P
  5. Εν το μεταξύ το κούμπωσε στο διαγνωστικό που έχει (Bosch) αλλα δεν βρηκε καποιο σφάλμα
  6. Δηλαδή αλλάζω κλειδαριά στον οδηγό? Η παει σετ? Ενοείες τον μηχανισμό που κινεί την κλειδαρια? υπάρχει καποιος κωδικός?
  7. Οχι ολα δουλευουν ρολοι! Οι Κλειδαρίες εχουν ενα θεματακι αλλα δεν εχει σχεση με τα ηλεκτρολογικα.
  8. Μετρήσαμε τον διακόπτη σήμερα και όλα ειναι κομπλέ. Από ότι βρηκα στο ιντερνετ υπάρχει ενα ρελε ο 460 που μπορεί να οφείλετε η μη παροχη ρευματος αλλιώς πιθανόν να ειναι όλη η μονάδα/πλακέτα με τα ρελέ που βρίσκεται κάτω απο το τιμόνι. Το όνομα της ειναι J519.
  9. Μηχανικα (με το κλειδι μέσα) κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν κανονικά και οι 2 πόρτες χωρίς κανένα πρόβλημα
  10. Σωστός! Θα πω στον μηχανικό μου να δοκιμάσουμε μια άλλη μπαταρία. Δεν είχα καποιο θέμα με τη μπαταρία γενικά οπότε θεωρώ οτι ειναι καλή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!
  11. Οταν βάλω το κλειδί κλειδώνουν και οι δυο κανονικά! Δηλαδή πρέπει να αλαχτούν τα μοτεράκια και απο τις δυο κλειδαριές? υπάρχει καποιος κωδικός να δω πως ειναι και πόσο κοστιζουν?
  12. Ναι ηταν το πρώτο πραγμα που άλαξα!
  13. Καλήσπέρα παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό έχω ενα χαζό πρόβλημα με το αυτοκίνητο Golf mk5 3θυρο. Όταν πατήσω να ξεκλειδώσει το αυτοκινητο απο μακρυά ξεκλειδώνει η πόρτα του συνοδηγού αλλα όχι του οδηγού. Αν βάλω κλειδι στην πόρτα ξεκλειδώνουν και οι 2. Οταν θα πάω να κλειδώσω με απο μακρυά με το control, θα κλειδώσει του οδηγου αλλά οχι του συνοδηγού. Ειναι λιγο αστείο αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι παιζει. Οπότε κλειδώνω και ξεκλειδώνω με το κλειδι.
  14. Θα το πάω να το μετρήσουμε, Μακάρι να ειναι τόσο απλό!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.