Jump to content

Geokorolis

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Geokorolis

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Μοσχάτου - Ταύρου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geokorolis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα, Κάτοχος passat b7 1.8tsi 160hp CDAA με 103.000χλμ. Τι έχω κάνει / αλλάξει μέχρι στιγμής. Ανακατασκεύη κινητήρα ( γνωστό πρόβλημα των CDAA ) ιμάντες / καδένες φωτοκύταρρο στροφάλου Αντλία νερού Δίσκο πλατό Κάτι σωλινάκια που εχαναν λάδια βαλβίδα αναθυμιάσεων παγούρι παραφλου Βάση μηχανής. Ανακατασκεύη του δυναμό 2 μπαταρίες τακάκια / δίσκους αισθητήρα MAF Και προσεχώς θα γίνει αλλαγή ένος από τα παρακάτω καθώς μου σβήνει στα καλά καθούμενα όταν είμαι σταματημένος ( άλλο ένα γνωστό πρόβλημα που έχουν τα b7 ) Αντλία υψηλής ή αισθητήρας πίεσης βενζίνης ή εγκέφαλος αντλίας ή όλα μαζί!! χαχαχαχααχχα!!! Παίζει να έχω ξεχάσει κι άλλα!! Γενικά δεν είμαι πολύ τυχερός με το αμαξί!! Βαθμό δεν του βάζω γιατί τα συναισθήματα είναι ανάμικτα!
  2. Έβγαλες κάποια άκρη? Τον ρυθμιστή πίεσης καυσίμου τον έχεις δει? έχω το ίδιο θέμα με εσένα!
  3. Μετά από δεύτερη ματιά του μηχανικού μάλλον την γλυτώσαμε την τουρμπίνα κάθως βρήκε ένα σωλήνάκι τρύπιο που έχανε λάδια. Θα του κάνω κάποια χλμ ώστε να δούμε την κατανάλωση λαδιού και ενημερώνω εκ νέου. Μετά πάμε στο 2ο πρόβλημα που σβήνει μόνο του όταν είμαι σταματημένος!! Μυρίζομαι αντλία υψηλής ή αισθητήρας πίεσης καυσίμου.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα, Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο internet στο οποίο αναφέρόνται πολλά συχνά προβλήματα και τα συμπτώματα αυτών για τα Passat b7 TSI-TDI. Είναι στα Αγγλικά. https://mlfree.com/en/vw-passat-b7-2010/
  5. Λοιπόν. Το αμάξι μπήκε συνεργείο και το πρόβλημα είναι στην τουρμπίνα!! Μου είπε για αρχή επείδη το κόστος είναι μεγάλο να μου αλλάξει κάποια σωληνάκια και να δούμε αν θα διορθωθει. Μετά πάμε σε επισκεύη ή αντικατάσταση της τουρμπίνας!! Το ερώτημα μου είναι: κάνεις επισκεύη ή την αλλάζεις με καινούργια?? Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη , αλλά δεν θέλω να γίνει επισκεύη και να την ξαναπάρω στο χέρι.
  6. Μπαίνει συνεργείο από εβδομάδα. Για να δούμε..
  7. Για το μόνο που μπορώ να απαντήσω με σιγουριά είναι για το στρώσιμο του κινητήρα ότι ήμουν προσεκτικός. Για τις τιμές των ανταλλακτικών μπορείς να δεις το επισυναπτόμενο στο παρακάτω Post. Αν δεν έχει κάνει καλή δουλειά φαντάζομαι μόνο ο ίδιος αν είναι σωστός μηχανικός μπορεί να το πει ή κάποιο άλλο συνεργείο έμπιστο, με τη έννοια ότι θα μου πει την αλήθεια και δεν θα με χρεώσει για επιπλέον επισκευή χωρίς να χρειάζεται.
  8. Καλημέρα σας, Έχω ένα Passat 1.8 160 του 2012 με κωδικό μηχανής cdaa. Τον Ιανουάριο είχα κάνει ανακατασκευή του κινήτηρα καθώς είχε χτυπήσει ο ένας κίλυνδρος. Μετά την ανακατασκευή, την πρώτη συμπλήρωση λαδιών την ζήτησε περίπου στα 4.500χλμ. Μετά από αυτό ομώς άρχισε πάλι να μου ζητάει 1-1.5 λιτρό συμπλήρωση κάθε 1.200-1.300χλμ. Έχω κάνει αλλαγή λαδιών μόλις συμπλήρωσα 6000χλμ μετά την ανακατασκευή. Είναι φυσιολογικό???
  9. Καλησπέρα, Θα το κοιτάξω κι αυτό! Απορώ πάντως γιατί όταν αναφέρουμε το πρόβλημα στο συνεργείο δεν τα κοιτάνε όλα αυτά και πρέπει να πηγαίνουμε κάθε φορά με ραβασάκι!! Στο κάτω κάτω πληρώνονται δεν το κάνουν τζάμπα! Είναι πρόβλημα 3 χρόνων και κάνεις δεν βρίσκει λύση, μάλλον κανείς δεν ασχολείται για να βρεί.
  10. To PCV το έχω αλλάξει γιατί μου το έβγαλε στο διαγνωστικό. Θα ελεγξω και τα άλλα 2 που μου αναφέρεις. Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται και σε αντλία βενζίνης η τα ignition wires?
  11. Καλημέρα παιδιά! Εχώ το Passat 1.8 160hp tsi cda του 2012 και θέλω να αναφέρω το παρακάτω πρόβλημα που με βασανίζει χρόνια και κανένας μηχανικός δεν έχει βγάλει άκρη. Μου σβήνει όταν είμαι σταματημένος!! Είτε σε φανάρι είτε παρκαρισμένος ξαφνίκα μου σβήνει! Νομίζω ότι με τον κλιματισμό ανοιχτό είναι πιο συχνό το φαινόμενο, Γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες νόμιζω ότι είναι πιο έντονο. Να σημειώσω ότι έρχομαι από ανακατασκευή κινητήρα διότι τον πήρα στο χέρι τα Χριστούγεννα! Έχω 97.000 χλμ. Ανεβάζω και φώτο από το τι αλλάχτηκε για να έχετε εικόνα. 20191212084703395(4).pdf
  12. Καλημέρα σας, Γνωρίζουμε κάποιο καλό συνεργείο προς Μοσχάτο-Καλλιθέα ή Λ. Αθηνών το οποίο να δίνει και αυτοκίνητο αντικατάστασης?
  13. Καλημέρα! Λοίπον μετά από καιρό κατάφερα να προχωρήσω λίγο το θέμα. Επειδή το πρόβλημα όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε, με αποτελέσμα με το που ζεστενόταν το αυτοκίνητο και άναβα και το clima αυτό έσβηνε.. Μια μέρα μου έσβησε εν κινήσει, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είχα νεκρά. Αφού απελπίστηκα και δεν έβρισκα άκρη με τα συνεργεία πήρα την προτοβουλία και άλλαξα τον MAF. Το αποτέλεσμα είναι να βελτιώθει κατά πάρα πολύ το πρόβλημα. Τώρα άναβω το clima και δεν σβήνει άλλα μου κάνει ακομά κάποια μικρορεταρίσματα / τρέμουλα όταν σταματάω. Τι άλλο μπορεί να φταίει? Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα που υπάρχει να μου χαλάσει και τον καινούργιο MAF? Ευχαριστώ
  14. Όχι δεν τους έχω αλλάξει οπότε προσθέτω κι αυτά!
  15. Καλησπέρα παιδία, Έχω ένα passat 1.8tsi του 2012 και πλησιάζω σιγά σιγά για το service των 60.000χλμ. Επειδή θέλω να το πάω εκτός αντιπροσωπείας γιατί έχω γνωστό που αγοράζω τα ανταλλακτικά σε πολύ καλές τιμές για τα Ελληνικά δεδομένα μπορείτε να μου πείτε τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο service? Από τα λίγα που γνωρίζω πρέπει να αλλάξω λάδια, φιλτρο λαδιού, φιλτρο καμπίνας, φίλτρο αέρα. Τα μπουζί τα άλλαξα στα 50.000 οπότε θεωρώ ότι δεν χρειάζεται ακόμα. Είναι κατί άλλο που θα πρέπει να αλλάξω η να ελεγξώ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.