Jump to content

Themis83

Members
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Themis83

  1. https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/12311907-suspension-steering-sensors-vw-flasiera-egkefalos-timoniou Ακριβως αυτο που περιεγραψες εκανα. Γι αυτο σου λεω ειναι πολλα τα χρηματα που θα δωσεις-εδωσες;!!
  2. Ειναι αυτη που ΕΒΓΑΛΑ(την εχω για πουλημα),η φλασιερα που πηρα δεν το εχει το reset γιατι πλεον εχω χειριστήρια στο τιμονι και ειναι περιττό το ρεσετ.
  3. Ιδιο εχουμε,αυτο ειναι που εβγαλα εγω
  4. Νομιζω ειναι υπερβολικα πολλα τα χρηματα.Θα μπορουσες να το κανεις οικονομικότερα πιστευω. Εγω ειχα cc αλλα δεν ειχα πολυλειτουργικο τιμονι οποτε αναγκαστικα ναναλλαξω την φλασιερα και πηρα αλλη ωστε να καλυπτει και cc και χειριστήρια. Την πηρα απο ebay 120 ευρω.Και τα εκανα ολα μονος μου.Βεβαια εσενα που δεν ειχε απο μαμα cc χρειαζεται και 2καλωδια απο τον εγκεφαλο του τιμονιου προς το εγκεφαλο της μηχανης. Υπαρχουν παιδια που κανουν ολες αυτες της μοντιφες εκτος vw και με πολυ λιγοτερα χρηματα. Με το καλο η τοποθετηση.
  5. Καθρεφτες ανακλινωμενοι.....Done!!! Γνησιοι,με εγκεφαλακια απο Β7 και ετοιμοι.
  6. Τι εννοεις τραβαει αριστερα,αφηνεις το τιμονι και παει αριστερα ή το κρατας ευθεια και παει αριστερα? Πριν δεν πηγαινε? Πολυ περιεργο αυτο που λες. Εκανες το "καλιμπρεισον" για τον αισθητηρα γωνιας μετα?
  7. Ναι και εμενα ετσι εκανε ακριβως!! Μην το αφησεις.
  8. καπως ετσι εκανε και εμενα και την αλλαξα,στην αντιπροσωπεια. δεν εχω ακουσει παλι τιποτα.
  9. σωστα σου ειπε φιλε. στους αισθητηρες λογικα ΑΝ γινεται αυτο. το κουμπι ειναι μονο για reset απ οσο ξερω,αρα λογικα η ενδειξη θα σβηνει μονο απο το κουμπι και οχι οταν βαλεις παλι αερα.
  10. Οχι μην παρεις απο γκολφ,ειναι στενομακρο και δεν μπαινει.Απο passat b7 πηρα εγω και μπηκε κουτι,αφου πρωτα την πατησα.
  11. Δυστηχως δεν εχω κωδικους. 30 κατι ευρω απο ebay.
  12. οι καθρεφτες ειναι προβλημα,θα ερθω να τους παρω να σε απαλλάξω?
  13. ε ψαξε στο καρ φιλε και παρτην ολοκληρη και θα ξεμπερδεψεις!! ουτε στοκους ουτε τιποτα,ολοκληρη,μαυρη,βγαζεις βαζεις τελειωσες!!!αυτο θα εκανα εγω.
  14. κατσε γιατι μπερδευτηκα,αυτο εχει γινει πριν ενα χρονο και τωρα ειναι φτιαγμενο το αμαξι?μονο τον καθρεφτη φτιαξατε?με ποιου την ασφαλεια? δεν βαζεις κομματα και τελειες και μπερδευομαι.χαχα
  15. δεν ριχνεις μια ματια στο car μπας και βρεις πορτα ολοκληρη και την αλλαξεις οπως ειναι,ισως πετυχεις και το χρωμα και δεν χρειαστεις ουτε βαψιμο.Ενα γυαλισμα ολο μετα και ισως την βολεψεις "οικονομικα" την ζημια. καλα τοσο γαιδουρια ειναι ρε παιδια μερικοι?αν ειχε ασφαλεια και δεν αφησε σημειωμα ειναι μεγαλος μα@#$#κας. πριν λιγο διαβαζα στο facebook ενα παλικαρι που ειχα παθει το ιδιο και ζητησε απο την ασφαλεια του να τον καλυψει γιατι ειχε καλυψη στο συμβολαιο του ¨"ζημια απο ανασφάλιστο οχημα".Βεβαια δεν τον καλυψε και ειναι στα δικαστηρια με την ασφαλεια του.Δες το λιγο φιλε. κουραγιο και μην μασας,σιδερα ειναι. σε καταλαβαινω γιατι το περασα και εγω οταν μου το χτυπησε το χαλαζι,αλλα τωρα λαμπει ο τοπος!!
  16. Χτυπας μια κινεζια με android και εχεις τα παντα ολα.Οπως θα κάνουμε οι περισσοτεροι.
  17. Τιποτε φιλε Σιμο. Κι εμενα καποιος με βοηθησε γιατι δεν ήξερα που πανε τα τεσσερα,οποτε μην με ευχαριστεις,ετσι πανε αυτα. Αν μπορω να βοηθησω πολυ ευχαρίστως!!
  18. Θα βγαλεις την φυσα β οπως βλεπεις απο κατω το γραφει πια ειναι,και μολις την βγαλεις θα βαλεις το πινακι σου στην θεση 7 της φυσας(γραφει επανω με πολυ μικρα νουμενα). Η δευτερη φυσα δειχνει πως ανοιγεις την φυσα για να βαλεις το πινακι.Τραβας εξω το ροζ κομματι για να σε αφησει να βαλεις το πινακι και μετα το κλεινεις παλι. Μην βλεπεις τι γραφει,απλα πως τραβας το ροζ κομματι θελουμε απο την φωτο. Αν ειναι διαφορετικα στο Passat b7 δεν ξερω.Εγω γραφω πως το εκανα στο δικο μου β6.
  19. Βγαζεις μια φυσα την B7 και βαζεις το πινακι σου στην θεση 7.Και την γειωση σε μια θεση που εχει αριστερα πισω απο χερουλι που ανοιγει το καπο.
  20. Α συγνωμη,αυτο το βιντεο ειναι για τις πορτες. Για τα footwell δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο. Τα footwell ειναι λιγο πολυπλοκα στο να "κρυψεις" τα καλωδια,στην συνδεση ειναι πανευκολα.Εγω βεβαια ειχα βγαλει το σαλονι ολο εξω(εβαλα του r-line) και μου ηταν πιο ευκολο.
  21. Θελει πολυ διαβασμα και ψαξιμο. Εγω το εχω 18 μηνες και εχω αλλαξει τιμονι σε πολυλειτουργικο απο golf 6(και το καλιμπραρισμα που ηθελε),εγκεφαλακι με την φλασιερα τιμονιου,περασα footwell και φωτα στις πορτες,και τελος σαλονι απο r-line με αλλαγη και πανελ στις πορτες και τεμπελη.Και αλλαγη ολους τους διακοπτες παραθυρων και φωτος με τους ινοχ.Ολα μονος μου και με την απομακρυσμενη βοηθεια ενος καλο φιλου.Και ολες τι κωδικοποιησεις που χρειάστηκαν.Ολα αυτα πριν μου φαινοντουσαν κινεζικα.Αλλα τα καταφερα.Διαβασε και ψαξε καλα το youtube.
  22. Εγω δεν εχω αισθητηρα βροχης στο τζαμι. Θεωρητικα θα εχεις απλα ισως θελει ενεργοποιηση απο το vcds αν δεν σου δουλευει.Εκτος αν εχεις στο μενου στο καντραν ρυθμιση. Θυμαμε παντως μεσα στο vcds εχει επιλογη ενεργοποιησης αν εχεις αισθητηρες βροχης και φωτων(rain & light). Πρεπει να βρεις καποιον που εχει το προγραμμα να μπειτε να το δειτε.Οχι στην αντιπροσωπεια παντως γιατι εμενα μου έλεγαν δεν το υποστηριζει το coming home το αμαξι μου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.