Jump to content

petritis

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About petritis

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

petritis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Και πριν απο λίγο ξανα άναψε με τον ίδιο κωδικο.....
  2. Επιστρέφω στο θέμα μιας και άλλαξα τον 2 αισθητήρα λ. Με το που έγινε η αλλαγή και ο τεχνικός μου έσβησε το check engine light. Μετά από 5 λεπτά μου άναψε πάλι βγάζοντας τον ίδιο κωδικό 17513. Το ξανα έβαλε στο διαγνωστικό έκανε κάτι, (δεν ξερω τι). και οδήγησα 5 χλμ χωρίς να μου ανάψει . Υπάρχει η περίπτωση να είναι κάτι άλλο έκτος από αισθητήρας λ?
  3. Καλησπέρα το διαγνωστικού μου βγάζει την εξής βλάβη. 1753 17513 -Αισθητήρας λάμδα 2 συστοιχία 1. Θέρμανση αισθητήρα λάμδα βραχυκύκλωμα στο+-Μόνιμη. Το polo μου του 2003, 110,000χλμ και πριν από λίγες μέρες εγκατέστησα αέριο. Με έχει αφήσει χρόνους ο Λάμδα ή είναι κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλημέρα, πήρα την απόγαση να βάλω υγραέριο στο polaki μου. Εχω παρει αρκετές προσφορές και είμαι ανάμεσα σε δύο εταιρίες. Zavoli ή BRC. Η διαφορά στα χρήματα είναι στα 300 ευρώ. Με ποιό ακριβή πρόταση της BRC. Οποιος φίλος έχει κάνει εγκατάσταση και εχει άποψη ας ρίξει μία βοήθεια. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν του έχει παρουσιάσει προβλήμτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  5. Στα ίδια χλμ μου άναψε και μένα αλλά ακόμα δεν το άλλαξα. Κακώς βέβαια. Κόστος μου είπαν 200 κάτι ευρώ. Δες ποιός από τους δύο είναι. Σε μένα ο πίσω στον καταλήτη .
  6. Σε εμένα το ίδιο πρόβλημα ήταν σερπατίνα τιμονιού. Τσέκαρε το και αυτό.
  7. petritis

    Epc sos

    Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε polo 9n. Αρχικά νέκρωνε το γκάζι και έσβηνε το αμάξι. Μου αλλάξαν αυτόματο στον δυναμό και σταμάτησε να σβήνει το αμάξι ωστόσο ξαφνικά άναβε το λαμπάκι EPC και τρεμόπαιζε το ρελαντί. Πήγα σε ένα συνεργείο και μου καθαρισαν πεταλούδα γκαζιού και reset. Από τότε το αμαξί δουλεύει άψογα. Λαμπάκι κινητήρα ανάβει και σε μένα αλλά ξέρω πως είναι από τον λ. Κάποια στιγμή πρέπει να το αλλάξω και αυτό.
  8. Λοιπόν με μια απλή αναζήτηση στο google το βρήκα, απλά αν θυμάμαι καλά ήταν το μόνο που μου έλεγε πως έχει εικόνες στην βάση δεδομένων. www. autodna .com
  9. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παραθέτω άλλα site οπότε στο στέλνω με pm, Αν δεν υπάρχει θέμα με την διαχείριση θα το γράψω κανονικά.
  10. Οτι αρχικά είχε 155.000χλμ. Χρησιμοποίησα ένα site έβαλα το VIN και πληρώνοντας 10 δολάρια μου έδωσε πάρα πολλές πληροφορίες για το Αυτοκίνητο. Ακόμα και φωτογραφίες...
  11. Επανέρχομαι παιδιά στο θέμα, δεν το πήρα το αμαξι.(ευτυχώς). Προσοχή σε όλους όπως έχουν γράψει και άλλοι φίλοι, τα χιλιόμετρα γυρίζουν πολύ εύκολα.
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μόλις έχω περισσότερες λεπτομέριες για το αυτοκίνητο θα σας ενημέρωσω, Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά και πονηροί γι αυτό και το ψηρίζω τόσο.
  13. Η τιμή είναι στα 16.500, έχει πάρα πολλά έξτρα το αυτοκίνητο. Δυστηχώς δεν μπορώ να μάθω και πολλά για τον ιδιοκτήτη μιας και το αμάξι ειναι από Γαλλία. Υποθέτω πώς είναι από leasing. Εχω όμως αριθμό πλαισίου. Δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει αυτό .
  14. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, ήρθε ώρα επιτέλους να αλλάξω αυτοκίνητο. Εχω βρει ένα Golf 7 TDI DSG του 2014 το οποίο μου φάνηκε αρκετά προσεγμένο. Το μόνο που με προβληματίζει έιναι τα χιλιόμετρα του, έχει 90000 χλμ και είναι του 2014. Λένε πως για πετρέλαιο δεν είναι πολλά αλλά από την άλλη έχουν γίνει μέσα σε 2 χρόνια. Το δεύτερο που με απασχολει είναι το DSG, τι προβλήματα θα μπορόυσε να μου βγάλει και τι θα πρέπει να προσέξω στον έλεγχο πρίν την αγορά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.