Jump to content

Giorgos 4

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Giorgos 4 last won the day on June 18 2023

Giorgos 4 had the most liked content!

1 Follower

About Giorgos 4

  • Birthday 06/01/1989

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

2,645 profile views

Giorgos 4's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

7

Reputation

  1. Καλησπέρα σας, Θέλω να τοποθετήσω κινητηρα 2.0 tdi στο αυτοκίνητο, το οποίο φοράει 1.6 tdi 105ps με κωδικό κινητηρα CAYC. Έχω δει ότι έβγαζε έναν με 140 άλογα και έναν με 170.Μπορει να γίνει; Έχει κάνει κάποιος παρόμοια αλλαγή για να μου δώσει πληροφορίες; (κωδικός κινητήρα, θα χρειαστεί αλλαγή και σε άλλα εξαρτηματα)
  2. Πανε να τσεκάρεις διαρροές λαδιού από κάποιο σημείο του κινητήρα και μέτρα και τη συμπίεση.
  3. Κάθε πόσο αλλάζεις λάδια? Πόσο λάδι σου καίει στο διαστημα αυτό? Ποσα χλμ έχει το αυτοκινητο?
  4. Σας ευχαριστω ολους για τη βοήθεια!!
  5. Αλλάξαμε αισθητήρα Λ ngk στα 150 ευρώ. Επίσης ρύθμισε το ρελαντί στις 750 γιατί δούλευε στις 620 στροφές και μου είπε ότι έκανε επαναφορά του εγκεφάλου στις αρχικές εργοστασιακες ρυθμισεις. Το αυτοκίνητο μοιάζει να δουλεύει καλύτερα. Μου είπε να το κυκλοφορησω να πάρει τις παραμέτρους και αν δω κάτι περίεργο να περάσω πάλι.
  6. Πήγα, διάβασε το σφάλμα και μου είπε Λ. Επειδή δεν είχε κάνει πάνω από 10 χιλιόμετρα το αμάξι μετα την αλλαγη είπαμε να το περπατήσω λίγο να δούμε αν το ξαναβγάλει. Έκανα ταξίδι 150 χιλιόμετρα, δεν άναψε και το επόμενο πρωί δυσκολεύτηκε στην εκκίνηση. Θα το ξαναπάω Δευτέρα να το δουν. Με προβληματίζει το ότι δεν είχε ξαναβγάλει παρόμοιο μήνυμα πριν την αλλαγή κινητήρα. Αν είναι θέμα των καλωδίων και όχι του ίδιου του αισθητηρα γνωρίζεις αν θα το έβγαζε συνέχεια το σφάλμα ή όπως τώρα μερικές φορες;
  7. Καλησπέρα σας, άλλαξα κινητηρα πριν από μια εβδομάδα, σε Golf 1.6 105 ps AUS (μπήκε ο ίδιος τύπος, με περιφερειακά ολα απο το παλιο μοτέρ εκτος από αισθητήρα εκκεντροφορου) και από τότε βγάζει σφάλμα πρώτου αισθητήρα Λ (P0130 το κυκλωμα του αισθητηρα και P0135 ο θερμαντηρας του αισθητηρα). Αρχικά υποπτεύομουν αισθητήρα ψυχρής, γιατί όταν παιρνει κρύο αν δε βοηθήσεις με γκάζι δουλεύει 500 στροφές και σβήνει. Μετά έσβησε στο ρελαντί ζεστό. Υπάρχει πιθανότητα από το βάλε βγάλε να είναι απ τα καλωδια του πρωτου Λ ή καποια άλλη αιτια; είχε κάποιος παρόμοιο προβλημα;
  8. Θυμάται κανείς τι τύπο λάμπας φοράει το golf iv σε κοντινή-μακρινη-πορείας;
  9. Τώρα μου ειναι λίγο δύσκολο.. με την πρώτη ευκαιρία θα σου πω..σε passat 2011 1.6 TDI 105ps με κωδικό κινητήρα CAYC άλλαξα στα 7 χρόνια και 165.000χλμ. Η εταιρία μου ελεγε όντως 210.000 αλλά θα πήγαινα στα 9 χρόνια και ήδη από αυτά που έχουμε συνηθίσει ειναι παρά πολλά και τα χλμ και τα χρονια..Στο GOLF 4 αλλάζω ιμάντα και αντλία καθε 60.000.
  10. Στο βιβλίο αναφέρει 210.000 χλμ, όχι όμως έτη..
  11. Σ' αυτο το αυτοκινητο εγω θα εβαζα ή τα primancy 4 ή τα dunlop sport bluresponse.
  12. Ο αισθητήρας καταλαβαίνει διαφορά πίεσης ελαστικού και όχι αν είναι φουσκωμένο ή ξεφουσκωτο. Αν π.χ. ξεκινήσεις και εχεις ήδη λάστιχο πίτα δε θα καταλάβει διαφορά πίεσης οπότε και δε θα ανάψει. Από όσο ξέρω δεν έχει επιλογή για να το σβήσεις από το καντράν.
  13. Τι πρόσθετα περιέχει αυτό το καθαριστικό και είναι τόσο δυνατό? Δεν έχουν κίνδυνο φλατζες και τσιμουχακια ώστε να δημιουργήσει διαρροές?
  14. Συνάντησα ένα ποντικι golf 4 στη θεσσαλονικη δυτικα σημερα με φιμε που το δινε με ένα civic με χαλκιδικιωτικες πινακίδες.???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.