Jump to content

PGK

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About PGK

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Κορυδαλλού
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    PASSAT B8.5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PGK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα. Φαντάζομαι έχει το Discover Media 8" (με τους περιστροφικούς αριστερά, δεξιά) κι όχι το Pro (που είναι όλο touch). First things first... Η samsung έχει σταματήσει τη συνεργασία με τη Mirror Link. Δε μπορείς να κατεβάσεις το πιστοποιητικό που χρειάζεται στο κινητό σου και άρα είναι ως να μην υπάρχει. Τώρα, αυτό που μπορείς να κάνει είναι να χρησιμοποιήσεις Android Auto, https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/car Σημειωτέον πως πρέπει να κατεβάσεις τη version που ταιριάζει ακριβώς στην αρχιτεκτονική του επεξεργαστή του κινητού σου. Δεν υπάρχει εφαρμογή σε Android Auto ή MirrorLink με την οποία να μπορείς να προβάλεις βίντεο στο αμάξι (κανονισμοί ασφαλείας).
  2. Ειλικρινά τι θέλει να πει ο ποιητής..??? τι εννούμε "σταθμούς"?? Τολμώ να εικάσω τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Infotainment... Το Polo Tdi από μόνο του δε λέει κάτι... Πρέπει να βρείς ποιο Infotainment System έχεις και μετά να μπεις κάπου εδώ φαντάζομαι https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/car/ και να κατεβάσεις τα logos...
  3. Geopro σε ευχαριστώ! Μάλλον στοιχειοθετείται ο προβληματισμός μου...
  4. Βασική μου απορία-προβληματισμός, είναι για τις προδιαγραφές του 0w20. Δεν το έχω ξανασυναντήσει σε άλλο αμάξι, χωρίς βέβαια να είχα και ποτέ VW με Tsi κινητήρα. Μου φάνηκε αρκετά χαμηλό το "20"... αλλά είμαι υπέρ του κατασκευαστή, ως γενική θεώρηση... Άλλωστε, από εμένα που θα έλεγα ότι είμαι μάλλον γιδοβοσκός σε αυτά, τουλάχιστον σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω!!! Ευχαριστώ θερμά όλους σας για την απόκριση!
  5. Θα το κάνω και θα επανέλθω προς ενημέρωση. Ευχαριστώ και πάλι!
  6. PGK

    android auto

    Καλησπέρα. Κάτοχος Passat Β8.5, με Infotainment Discover Media 8", MIB3. Το πρόβλημα είναι όντως του κινητού. Αν έχεις Android, η Google εδώ και λίγο καιρό έχει ενσωματώσει το Android Auto, στις εφαρμογές της συσκευής. Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις το Android Auto, θα συνεχίσεις να το βλέπεις ως εφαρμογή στις εγκατεστημένες του PlayStore. Χρησιμοποιώ 2 κινητά. Samsung S9+ και Xiaomi RedMi 9. Στο Samsung παίζει με εγκατάσταση από το apkmirror.com ενώ στο Xiaomi παίζει με την προεγκατεστημένη έκδοση. Λάβε σοβαρά υπ'όψην την σωστή έκδοση του Android Auto ως προς την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή του τηλεφώνου σου! Ελπίζω να βοήθησα και να μην λέω αρλούμπες...!!!!
  7. Ευχαριστώ κατ' αρχάς για την απόκριση. Το manual τα αναφέρει λίγακι γενικόλογα και συγκεγχυμένα, επισυνάπτω φωτό..... Λέει δηλαδή πως αν έχεις φίλτρο σωματιδίων και σταθερό service, όντως αναφέρει 508 και εναλλακτικά 504.Το θέμα είναι ότι επειδή ήμουν ουσιαστικά ο πρώτος ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος-έκδοσης και από τους πρώτους στην Ευρώπη αν όχι ο πρώτος (μεγάλη ιστορία..), πασχίζω να βρω αν το μοτέρ είναι τελικά το DADA ή το DPCA και τι τελικά προτείνει η VW για την Ελλάδα... ???Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να έχει το μοτέρ αυτό σε άλλο αμάξι κι αν έχει εμπειρία. Ευχαριστώ και πάλι.
  8. Καλημέρα στην ομάδα. Είμαι νέος σχετικά ιδιοκτήτης VW και ψάχνομαι. Προσπαθώ να καταλάβω τι λάδι χρησιμοποιεί η VW για τον 1.5 Tsi. Σύμφωνα με το βιβλίο του οχήματος και με το configurator της Castrol, προτείνεται 0w20 και εναλλακτικά 5w30. Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί και να μου πει τι βάζουν? Ευχαριστώ για την φιλοξενία και το χρόνο όλων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.