Jump to content

phantom

Members
  • Posts

    1,102
  • Joined

  • Last visited

About phantom

  • Birthday 06/14/1977

Contact Methods

  • MSN
    georgephantom@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3
  • Car's nickname
    polyvolo

Recent Profile Visitors

8,402 profile views

phantom's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Οκ, εγώ θα το δώσω το τηλέφωνο του Δημήτρη αλλά απο εκεί και πέρα άν θα πάρει ο Ιαβέρης ή όχι δέ μπορώ να το ξέρω.
  2. Το είπα και πρίν, το τηλέφωνο άλλου ανθρώπου δέ μπορώ να το δώσω εγώ ( πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για ένα δημόσιο πρόσωπο ) . Άν θέλετε να κανονίσετε κάτι και να συνεννοηθούμε ώστε να έρθει έχει καλώς. Αυτό μπορώ να κάνω και με αυτόν τον τρόπο μπορώ να προσφέρω κάτι σε αυτή τη λέσχη. Το τηλέφωνο του το δίνει εκείνος σε όποιον θέλει, εγώ δέ μπορώ να το δώσω σε κανέναν.
  3. Το τηλέφωνο που μου έχει δώσει είναι το προσωπικό του και όπως καταλαβαίνετε δέν είναι δυνατόν να το δίνω εγώ χωρίς να το γνωρίζει. Μπορεί να κανονίσετε ότι θέλετε και όποτε θέλετε και να τον ενημερώσω εγώ όπως μου είπε. Προσοχή, δέ το κάνω με κάποιο σκοπό ή για να προβληθώ, απλά είχα την ευκαιρία και πιστεύω ότι είναι κάτι καλό για όλους και παράλληλα και διαφορετικό απο τα συνηθισμένα γι αυτό και το πρότεινα.
  4. Μετά απο μερικά χρόνια απουσίας στην επαρχία και αφού επέστρεψα στην Αθήνα και οργανώθηκα κάνω πάλι την εμφάνισή μου και εδώ! Δέν έχω πλέον το πολάκι στην κατοχή μου, το πούλησα πρίν 2,5 χρόνια αλλά και πάλι παραμένω στο group vag με ένα Leon 1,8tsi. Άν με αφήσει η δουλειά και το παιδί ( ναί, πλέον έχω και παιδί... ) ίσως εμφανιστώ και σε καμία συνάντηση. Προς το παρόν έχω να σας κάνω μία πρόταση : Στο φαρμακείο μου έχω πελάτη τον γνωστό σε πολλούς Τάσο Ιαβέρη, ύστερα απο μία απο τις συζητήσεις που έχουμε κάθε φορά που θα έρθει ( έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έρχεται για την κουβέντα τελικά και όχι για το depon... ) τον ρώτησα άν θα μπορούσε να μας κάνει ένα prive σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης ( αυτά τα γνωστά που κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ) και η απάντησή του ήταν γήγορη ( όπως και η οδήγησή του ) και λιτή... Κανόνισέ το και πάρε με τηλέφωνο όποτε θές!!! Ο άνθρωπος δέν έχει καμία απολύτως απαίτηση ούτε απο το club ούτε απο τα μέλη του, το μόνο που ζητάει είναι να τον ενημερώσω μερικές μέρες νωρίτερα μήν τυχών και έχει άλλες υποχρεώσεις. Τί λέτε? Το βρίσκετε αρκετά ενδιαφέρον??
  5. Σκούρο μπλε ( μπορεί να ήταν και μαύρο ) 6Ν με αυτολητο κάτω απο το τρίτο στοπ και έγραφε gikas στο πίσω πλαινο παράθυρο εθεαθη μεγάλο Σάββατο το απόγευμα και κυριακή του Πάσχα το πρωί να περνάει δίπλα απο την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Γεώργιο λιχαδος στη βόρεια Εύβοια. Ότι γνωριζόμαστε είναι σίγουρο, έλα όμως που δε θυμάμαι το όνομα σου για να σε φωνάξω.....
  6. Όχι ακριβώς Αιδηψο, λίγο πιο έξω, στον Άγιο Γεώργιο μετακομισα εδώ και μερικές μέρες. Οπότε βρεθείς προς τα εκεί ενημέρωσε με να τα πούμε. Και οποίος βρεθεί απο εκεί δηλαδή ας με πάρει τηλέφωνο, δεν κάνω διακρίσεις, με όλους πινω καφέ!!
  7. Δυστυχώς δεν ερχομουν μαζί σας, πήγαινα να κλείσω Σπιτι στο νέο τόπο κατοικίας μου μιας και φεύγω μόνιμα από την Αθήνα... Καλή η πόλη αλλά η επαρχία καλύτερη!!! Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κανείς εκδρομή στην αιδηψο για να τα πουμε...
  8. Κι όπως πήγαινα ήσυχα και αμέριμνα μιά μίνι εκδρομούλα προς βόρεια μεριά βλέπω αρκετά μπροστά μου ένα μαύρο πεντάρι να γυαλίζει... Εδώ είμαστε λέω, θα αποκτήσει ενδιαφέρον η βόλτα.... ΠΛησιάζω λίγο, βλέπω αυτοκόλητο... Ώπα λέω, να είναι κανένας γνωστός άραγε???? Πλησιάζω λίγο ακόμα και βλέπω κι άλλο VW με αυτοκόλητο και μετά κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο... Ώπα, αυτό το ξέρω, είναι ένα "γνωστό" τριάρι με έξι παράξενους κύλινδρους..... Ε, εκεί κατα τη διάρκεια της χαιρετούρας ενημερώθηκα απο τον Πάνο για την εκδρομή, λίγο πιό κάτω τα είπαμε λιγάκι και με τον μικρό Πετράκη και την έκανα με ελαφρά. Καλά να περάσετε παίδες!!! Άντε και του χρόνου να έρθετε στα μέρη μας!
  9. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Αυτές τις μέρες έχω κάτι τρεχάματα όμως και δυστυχώς δέ θα μπορέσω να έρθω....... Σίγουρα όμως μόλις ξεμπερδέψω θα ήθελα να το δώ αυτό το project οπότε θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm να το κανονίσουμε!
  10. Με τόση δουλειά που ρίχνει δέν προλαβαίνει να φάει τίποτα άλλο και τρώει κανένα γράμμα μπάς και ρίξει λίγο την πίεση της όρεξης..... Ωραίο το project!!!!! Καλές επιτυχίες!!!!!!!!!!
  11. Δυστυχώς φίλε μου το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ, δέν υπάρχουν aftermarket καθαριστήρες για τα polo 9N3 και golf 5 - 6. Όσο κι άν έψαξα δέ βρήκα πουθενά, μόνο ένα βενζινάδικο είχε αλλά τους χρέωνε 45¤..... Τελικά πήγα αντιπροσωπεία και άκουσον άκουσον: για να τους αλλάξεις κανονικά θέλουν 40¤ αλλά μπορείς να αλλάξεις μόνο τα λάστιχα με 13¤. Εγώ έκανα το δεύτερο μιάς και δέν είχαν ετοιμοπαράδοτους τους κανονικούς κι αφού τους είδα σήμερα με τη βροχούλα χαίρομαι που επέλεξα αυτή τη λύση γιατί αποδίδουν ακριβώς όπως και αυτοί που είχε όταν το παρέλαβα.
  12. Μα καλά, κανείς δέν παρατήρησε ότι στο site που έβαλες η μετρήσεις δείχνουν για δύναμη στον τροχό ενώ οι εργοστασιακές μετρήσεις μιλάνε για στρόφαλο???????????????????????????????????????????????????????????????? Και μή μου πείτε τώρα ότι δέν ξέρατε πως τα rototest μετράει τροχό και όχι στρόφαλο..... Αλλά και ακόμα κι άν δέ το ξέρατε, δέ το διαβάσατε???? Αφού το γράφει ξεκάθαρα.....
  13. Περίπου μούφα.... Σε ένα 20vt άν βάλεις μία καλή φιλτροχοάνη και πρόγραμμα για να σηκώνεις 1,5 over τότε και η κλειστού τύπου σκάστρα κάπως έτσι ακούγεται! Δέ συζητάμε δέ τί γίνεται άν κάνεις μεγαλύτερες αλλαγές με καμία τουρμπίνα που να σηκώνει δίμπαρα...... εκεί θα ξυπνάει και νεκρούς....
  14. Κι έφαγες κολώνα στο χιλιόμετρο???????????? Στάση ή ρόλλ?????? Πόσα ρημαδοάλογα ήταν δηλαδή το ρημαδοR32????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.