Jump to content

anaisthitos

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About anaisthitos

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

anaisthitos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια στο GT 170ps θελω να βαλω τον προφυλακτηρα του GTI και να τον βαψω στο χρωμα του αμαξωματος εκτος απο το κατω κοψιματακι που θα το αφησω μαυρο. Αυτο το βαψιμο εχει καποια διαδικασια φανταζομαι...εχει παει κανεις για την ιδια δουλεια στον κ.Δημο ? Περα απο τον κατω προφυλακτηρα του GTI και την ταπα του γαντζου δεν παραγγελνω κατι αλλο ετσι? Απ' οτι καταλαβα κουμπωνει κανονικα εκτος απο την τελευταια βιδα στους θολους, ειναι προβλημα αυτο? Φαινεται τιποτα δηλαδη ? Ευχαριστω!
  2. Εχω μπερδευτει λιγο με τις πιεσεις του GT...Μπορει καποιος να μου πει τι πιεσεις δουλευει εργοστασιακα το GT σε κομπρεσσορα και τουρμπινα, και τι πιεσεις με aftermarket προγραμμα π.χ. των etuners ? Επισης, κερδιζει τιποτα ενα νορμαλ GT μονο με τοποθετηση intercooler S3 ?
  3. Εμενα το προβλημα μου το εκανε σπανια αλλα πηγα στην αντιπροσωπεια και μολις τους ειπα οτι μου γρατζουναει την 2α και ειδαν την ημερομηνια 1ης κυκλοφοριας στην αδεια (6/2006) μου κλεισανε ραντεβου κατευθειαν χωρις καν να το οδηγησουν το αμαξι. Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο, και αν τυχον σου πουν οτι το οδηγησαν και δεν γρατζουναει πες τους οτι το δεν το κανει παντα και πιστευω δεν θα επιμεινουν και θα στο αλλαξουν.
  4. Χρονια πολλα σε ολους. Αν και κατοχος GT -οποτε δεν εχω αμεσο ενδιαφερον για το θεμα (περιμενω λεπτομερειες για το προγραμμα των etuners για τα TSI στο site btw...)- ειδα οτι στο τελευταιο τευχος του Power Techniques (Μαίου) παρουσιαζεται ενα Octavia 5 RS by APR με δυναμομετρηση στα 292ps (Dynomet 4x4). Περιληπτικα να πω οτι το αμαξι εχει: - Κιτ εισαγωγης αερα ΑΕΜ - Ολοσωμη εξατμιση της APR, 76mm με καταλυτη HJS 100cpsi - Προγραμμα APR Stage II με EMCS - APR front mount intercooler kit - APR TFSI High Pressure Fuel Pump - Defi BF οργανο πιεσης εισαγωγης Επισης εχει και μια μικρη συνεντευξη με τον προεδρο της APR που ειχε ερθει στην Ελλαδα μαζι με εναν προγραμματιστη.
  5. Φιλε μου αν αναφερεσαι στο δικο μου post θα δεις οτι εχω βαλει link απο το επισημο site της VW, δεν νομιζω οτι το γραφουν ετσι απλα και μετα να πουνε 'α τελικα εννοουσαμε τον TFSI 160 στα 1.8. Το λεει καθαρα, TSI 1.4 160ps. Και ολα αυτα απο την επισημη σελιδα της VW και οχι καποιο blog κλπ. Τωρα να εννοουν 1.4 μονο με τουρμπο και χωρις κομπρεσσορα στα 160 αλογα λιγο υπερβολικο μου φαινεται. Φιλικα, Δημητρης.
  6. Παντως απ' οτι ειδα στο γερμανικο site της VW (LINK) το νεο Scirocco θα εχει κινητηρα TSI 1400 κ.ε. στα 160 αλογα, οποτε μιλαμε για τον γνωστο Twincharger που φοραει το Golf GT μειον 10 αλογα.
  7. Και μια απλη ερωτηση...ποσα λιτρα βαλβολινης παιρνει το κιβωτιο του GT ???
  8. Ενα μικρο και λακωνικο review του επετειακου GTI απο το αγγλικο περιοδικο Car. Εχει και φωτογραφιες...Ειναι 7-8 σχολια χωρισμενα σε αντιστοιχες σελιδες - πατηστε το next στα δεξια για να τις δειτε ολες. GTI 30 Edition LINK
  9. To Castrol Formula SLX Longlife III 5W30 εχει προδιαγραφες VW 504 00/507 00 αν δεν κανω λαθος. Παντως και η ιδια η VW συνιστα λαδια Castrol. Εγω θα κοιταζα για αυτα που λες ή τα αντιστοιχα 5W30 της ARAL.
  10. Puck το φιλτρο που εχεις στο link δεν ειναι αυτο που φοραει το GT, ειναι ενα με το μισο υψος οπως λεει και ο -Doctor-. Μολις σημερα το αλλαξα στο δικο μου GT, και το αγορασα απο επισημη αντιπροσωπεια. Δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν, παντως στο κουτακι του γραφει Volkswagen AG και εχει κωδικο 03C 115 562. Κοστιζει 17 ευρω (με ΦΠΑ).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.