Jump to content

skitzis

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About skitzis

  • Birthday 08/08/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Σκι, windsurf, 5x5

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

skitzis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ¶μα συνδεθούν τα πίσω ιχεία τότε ενεργοποιείται και το fader. Το 2din εργοστασιακό RCD300 δε βγαίνει με τα πιαστράκια. Είναι βιδωμένο με 4 βίδες. Πρέπει να κσεκουμπωθούν τα πλαστικά τις κονσόλας και μετά έχεις πρόσβαση στις 4 αυτές βίδες.
  2. Λοιπόν, επειδή έχω ακριβώς το ίδιο αμάξι και έβαλα πρόσφατα ενισχυτή ισχύουν τα εξής: Το RCD300 δεν έχει RCA εξόδους για ενισχυτή και sub οπότε πρέπει να βάλεις ένα μαραφετάκι που λέγεται κλέφτης σήματος. Κάνει γύρω στα 25 euro. Επίσης χρειάζεσαι 12volt διακοπτόμενο σήμα για το remote του ενισχυτή. Στο RCD300 βγάζει 6volt διακοπτόμενο. Εγώ έχω βάλει προσωρινά ένα εξωτερικό διακοπτάκι που παίρνει σήμα 12 volt και ανοιγοκλείνω χειροκίνητα τον ενισχυτή . Μίλησα και με διάφορους ηλεκτρολόγους αλλά δεν έχουν ιδέα, οπότε αν ξέρετε τίποτα ρίχτε το. Προσωπικά θα την αλλάξω την πηγή μελλοντικά... Η παραμόρφωση που εισάγει η πηγή είναι πολύ μεγάλη οπότε δε μπορεί ο ενισχυτής να δουλέψει ψηλά. Blaupunkt ωραίο design αλλά από ποιότητα
  3. Πράσινη κάρτα είναι νομίζω για την ασφάλιση του τουτου στο εξωτερικό. Πάντως ρώτησα και υπάρχουν πάρκινγκ στο ξενοδοχείο 24ωρα οπότε θα δώσω κάτι παραπάνω αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
  4. Α ναι σωστά πως δε το σκέφτηκα.... Βουλγαρία θα πάω (μάλλον εκτός ΕΕ ε?)
  5. Επειδή πηγαίνω πολύ συχνά στα χιονοδρομικά, συνήθως δε βάζω αλυσίδα, προσπαθώ να ανέβω κατευθείαν. Βέβαια πάντα έχω τις μαζί μου για παν ενδεχόμενο. Για το Golf με βλέπω να αγοράζω κι εγώ τις weisenfels. Όντως με ένα 50¤ τις τσιμπάς και μπαίνουν και πανεύκολα (μάλλον σε λιγότερο από λεπτό τις έχεις βάλει). Αλλά άμα πατήσεις σε στεγνό δρόμο δε λέει... Βέβαια το GT έχει και το κουμπί "W" αλλά δε νομίζω να κάνει και πολλά.
  6. Επειδή πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό οδικώς, κάτι άκουσα πως χρειάζεται πράσινη κάρτα... Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό??? Thaks
  7. Νομίζω ότι πρέπει να τραβηχτεί ένα καινούριο καλώδιο για διακοπτόμενο επειδή από τη μάνα του στη φύσα επάνω βγάζει 6 volt και όχι 12 που χρειάζονται οι περισσότεροι ενισχυτές.
  8. Σωστός. Κι εγώ από εκεί βλέπω θερμοκρασία. Συνήθως γράφει 81-83 όταν πιάσει θερμοκρασία σωστή. Είχα ρωτήσει και για half meter apexi στυλό που μπαίνει κλασσικά πάνω από το διακόπτη των φώτων...
  9. Μπορείς να τους πας δικό σου λάδι αλλά θα πρέπει να πληροί ορισμένες προδιαγραφές (ανάλογα με το μοντέλο). Πχ τώρα έχει βγει η προδιαγραφή 507.00, πιο παλιά υπήρχε η 504.00 κοκ. Οπότε μπορείς να τους πας λάδι που να έχει αυτή την προδιαγραφή και δε θα έχεις πρόβλημα. Εγώ που κοίταζα σήμερα, τόσο το Castrol όσο και ένα της Valvoline γράφανε 507.00 και 504.00. Και από το συνεργείο που ρώτησα μου είπανε το service πάει κάπου 140¤ και άμα φέρω εγώ τα λάδια γλιτώνω 80¤. Στο λέω να το δεις αναλογικά πως πάει περίπου. Όσον αφορά στην εγγύηση, μπορείς να βάλεις ότι λάδι θες εσύ, αλλά τότε δε θα σου σφραγίσουν το βιβλιαράκι μάλλον. Ένας φίλος μου είπε ότι άμα πάθει κάτι το αμάξι και αποδειχτεί νομικά ότι δεν έφταιγε το λάδι για αυτή τη ζημιά, τότε είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν την εγγύηση. Τρέχα γύρευε βασικά... Ελπίζω να βοήθησα.
  10. skitzis

    Golf V Gt Owners

    Όντως πολύ όμορφο... Αν είχε σε ετοιμοπαράδοτο, κι εγώ άσπρο θα έπαιρνα
  11. Αν κρίνω από ένα Α4 που είχα κάπου εκεί χρεώνανε... Τώρα για το Golf θα δείξει... Πιστεύω πάνω κάτω ίδιες τιμές θα είναι.
  12. Πρόσφατα έγινα κι εγώ κάτοχος ενός Golf. Μένω Μαρούσι και παλιά είχα ένα Α4. Στην αρχή το πήγαινα Παζαρόπουλο ο οποίος αποδείχτηκε αναξιόπιστος τουλάχιστον (μου έχασε και το service book). Μετά το πήγαινα στο Χαλάνδρι στο Χωριανόπουλο και ήμουνα αρκετά ευχαριστημένος. Το καινούριο λέω να το πηγαίνω στο Ραπτόπουλο στην Ερυθραία. Ένας γνωστός μου πήγαινε το δικό του αρχικά στο Ρώρρη και τον χρεώνανε κάτι τρελά ποσά επειδή του το κρατούσανε επίτηδες, όπως μου είπε, πολλές μέρες στο συνεργείο. Και μια ερώτηση: εφόσον πάω για αλλαγή λαδιών σε μη εξουσιοδοτημένο, με εγγύηση τι παίζει? Το βρίσκω κλεψιά να δίνω 150 μόνο για λάδι, τη στιγμή που μπορώ να αγοράσω ότι λάδι θέλω εγώ με 50 euros...
  13. Παλιότερα είχα ένα JVC mp3 player το οποίο μου κλέψανε. Μετά έβαλα το pioneer MP80 που είναι κορυφή! Θα έβαζα alpine αλλά το design με χαλάει λίγο... Οπότε δαγκωτό pioneer.
  14. skitzis

    Golf V Gt Owners

    Ki apo mena ena 58uro mauro sta 1500km twra... Ebala kai sprint booster kai exei diafora. Nomizw omws oti auksanei kapws tin katanalwsi. Kamia idea gia endeiksi 8ermokrasias?? Ti ladi proteinete gia 1i allagi?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.