Jump to content

ChrisD

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About ChrisD

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

ChrisD's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ειχα πετυχει ενα σετακι στο ebay γερμανιας το οποιο εκλεισε στα 500¤. Το θεμα απο οσο ξερω ειναι οτι δε μπαινουν αμεσα επανω στο αμαξι γιατι εχω δει και αναφορες για μια φυσα προσαρμογης. Κατι περισοτερο δε γνωρισω αλλα κανω μονο μια εικασια οτι θα ειναι για το μοτερακι που ρυθμιζει το υψος, μιας και τα xenon ρυθμιζουν αυτοματα αναλογα το φορτιο αποσκευων και την ταχυτητα του αυτοκινητου. Τουλαχιστον ετσι ειναι στο Α4 μου που εκανα αντιστοιχη μετατροπη
  2. Βαλε, βαλε και αν τις βαλεις μεσα σε ΣΚ και οχι καθημερινη να μου πεις να εμφανιστώ κι εγω
  3. Έχω βάλει τα Bilstein Sport σε Α4 quattro με μαμά ελατήρια (δυστυχώς όπως και με το Polo έτσι κι εκεί έχω το πρόβλημα ότι αν χαμηλώσω δε θα μπαίνει στο γκαράζ). Το αποτέλεσμα ήταν άψογο και το αμάξι έγινε αγνώριστο. Θυμάμαι όμως κατά την τοποθέτηση ότι εγραφε στα συνιδευτικά χαρτιά οτι το Sport ειναι για μαμά ελατήρια ή για ελατήρια χαμηλώματος στα πρότυπα κατασκευαστή (δηλαδή S-line για τα Audi ή Sportline για τα VW που είναι 1,5 πόντο πιο κοντά απο τα απλά μαμά). Ένας καλός συνδιασμός δηλαδή κατά τη γνώμη μου ειναι τα Bilistein Sport με ελατήρια Sportiline, για κατι τέτοιες περιπτώσεις που το χαμήλωμα προκαλεί προβληματα.
  4. Η πλαφονιέρα πως βγαίνει? Εμενα μου έχει καεί το κεντρικο λαμπάκι εμπρος και το δεξί πίσω, αλλα δε ξέρω πως να τις ανοίξω μηπως σπάσω τίποτε. Απλά τραβάω και βγαίνουν?
  5. Τα φαναράκια ειναι πολύ ωραία και εχω κι εγω καιρο που ψήνομαι να τα βαλώ. Μια απορία μονο εχω που ισως μπορει να τη λυσει καποιο απο τα παιδια που τα εχουν ηδη. Στο 9N υπαρχει φως οπισεν και στα 2 φαναρια, ενώ στο 9Ν3 μονο στο δεξι. Αυτα τα φαναρια κανουν και για το 9Ν και το 9Ν3. Αν μπει σε 9Ν εχουμε κανονικά φωτα οπισθεν και ομιχλης και στα 2 φαναρια ή θα δουλευει σαν 9Ν3 ???
  6. Κάτι βαφές καινούριες που στην ουσία είναι απομίμηση νίκελ και έχουν κατά 90% ίδια απόχρωση έχει βρει κανείς? Δεν αναφέρομαι σε φτηνά σπρέυ αλλά σε επαγκελματική βαφή, κυρίως για ζάντες αλουμινίου. Αυτή λογικά θα κρατήσει και θα δώσει το look που θέλεις!
  7. Εγώ το μόνο που ξέρω για φιμέ φανάρια ειναι ένα σπρέυ ειδικό για αυτή τη δουλεια που στην ουσία ειναι μαυρο βερνίκι. Έχω βάψει φανλαρια πίσω ενός φίλου και αντέχουν ακόμα εδώ και 2 χρόνια. Φαίνονται κανονικότατα υπο όλες τις συνθήκες μιας και δε γίνοντει κατευθείαν μαύρα απο το πρώτο χέρι αλλά σκουραίνουν σιγά σιγά ανάλογα το πόσα χέρια θα τα κάνεις.
  8. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα που κυμαίνοντε οι τιμές για μιά τέτια μετατροπή. Σίγουρα δε πιστεύω πως ειναι κατι που μπορει να γινει με 200€. Τέτοια κόλπα κάνω μόνο στο Fiatακι μου που στο κάτω κάτω ουτε ηλεκτρονικά έχει και το φτιάχνω και μόνος μου για να περνάω την ώρα μου. Το Polo το έχω για εντώς πόλης κυρίως και για ταξίδια ενα A4 20vT Quattro. Καμία σχέση σίγουρα το ένα με το άλλο, απλά είναι να μην έχει το μικρόβιο της βελτίωσης στο αίμα σου. Βάλε και οτι η αλλαγή απο το Α4 στο Polo ειναι σαν να σέρνω αναπηρικό καροτσάκι και σίγουρα θα καταλάβεις γιατι θέλω το λίγο παραπάνω. Με τα 100hp πάντως πιστεύω θα είμαι οκ. Αλλά και το 1,6 GTi που προαναφέρθηκε δε μου ακούγετε κακό.....παντα για μελλοντικές αλλαγές μιλάμε!!!
  9. Εγω σκέφτομαι να βάλω 2 οργανάκια στην κεντρική θήκη της κονσόλας. Polo 9N έχω, αλλά είδα ότι το 9Ν3 την συγκεκριμένη θήκη την έχει με καπάκι. Γιατι λοιπόν να μην βάλουμε μια διπλή θήκη πάνω στο καπάκι, έτσι ώστε και η θήκη να μείνει πρακτική και τα οργανάκια να μπουν σε μια θέση που θα φαίνονται πιο εύκολα?
  10. Αν φτάσει τόσο δε κάνω τίποτε. προτιμώ να τα δώσω για το 20vt που έχω για τα ταξίδια μου. Θα το ψάξω όμως μόλις βρω ευκαιρία να δούμε που φτάνει ακριβώς
  11. Αυτό ειναι σίγουρο, έτσι?! 'Αρα η αναβάθμιση στα 100hp γίνεται "εύκολα". Μένει να βρεθεί δότης τώρα
  12. Ειναι κι αυτη μια λύση αλλα δυστυχως ειναι και το οικονομικό θεμα μαζί οπότε λέω να περιοριστώ στα βασικά που χρειάζομαι κι όχι σε περιττά πράματα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.