Jump to content

drftoulis

Members
 • Content count

  715
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About drftoulis

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 06/23/1978

User Information

 • Gender
  Male

Other Info

 • Car Type
  Polo 9N
 1. ΠΟΛΥΧΡΌΝΟΣ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

 2. Και μία που θα έρθει o afterdark λέω να έρθω και εγώ.
 3. Σε κατάλαβα παιδί μου αλλά ήμουνα κωμμάτια χθές και δεν μπήκα να το γράψω. Και το έχω ξαναπεί δεν τρέχω εγώ, όλοι οι άλλοι πάνε πολύ αργά.
 4. Zdrasti.Tazi e edna mnogo hubava idea.Az biah student v bulgaria.Kakvoto iskas da pitas, nie sme tuk!Ste se radvam da se vidim v edin obst meeting.
 5. Να σας πώ να αρχίσεται να φοβάστε για τη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας?????Αν το σήμα του τηλεκοντρολ είναι τόσο δυνατό που δεν αλειώνεται μέσα από τό τηλέφωνο ,τότε είναι πολύ εύκολο να αντιγραφεί από κάποιον επίδοξο κλέφτη!!!Εμένα όχι απλά δεν δουλεύει μέσα από το τηλέφωνο αλλά δεν πιάνει και πέρα τών 2 μέτρων.¶σε που μέχρι τώρα δεν έχω βρεί τρόπο να κλειδωθώ έξω εκτώς από το να χάσω τα κλειδιά ενώ είναι κλειδωμένο το αμάξι.
 6. Πήγαμε στον Γιάννη χωρίς ρεύμα!!!! Και όμως φύγαμε με πεντακάθαρα αμάξια όπως πάντα!!!! Τί άλλο να πώ!!!!
 7. Εχθές το βράδυ(Σάββατο) κατά τις 11 το βράδυ συνάντισα στην εθνική οδό στο ήψος του ΣΕΙΡΙΟΥ πρός Αθήνα βρήκα ένα πόλο 6Ν λευκό με βαβουροεξάτμηση και πινακίδα ΥΡΙ**** Ήρθαμε μαζί Αθήνα αφού είπα να κόψω ρυθμό.Ποιά καλόπαιδα ήταν μέσα??? Ήμουνα με το σκούρω μπλέ 9Ν!!!!!!
 8. drftoulis

  απωλεια κλειδιου

  Και το 2ο κλειδί έχει immobilizer!!!!!!! Στην αντιπροσωπία να πάει, αν έχουν κλειδιά, 5 λεπτά δουλειά είναι να αντιγράψουν τον κωδικό. Κόστος 60€ για απλό κλειδί και 75€ αν έχει λαμπάκι.130€ έχει άν έχει τηλεχειρισμό. Εγώ που έτυχε να το αλάξω στο polo γιατί έσπασε μου το κάνανε αμμέσως!!!3 χρόνια πρίν 75€ τώρα μπορεί να είναι λίγο παραπάνω Να έχει μαζί του την άδεια κυκλοφορείας, ταυτότητα, το 2ο κλειδί και το βιβλίο του service.
 9. drftoulis

  Αλλαγή τιμών

  Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος για να είναι καλυμένος από την ημέρα παραγγελείας μέχρι την ημέρα παράδωσεις, είναι να κάνει αίτηση για το δάνειο την ίδια μέρα με την παραγγελεία και έτσι ουσιαστικά πλυρώνει το αμάξι, και δεν μπορεί να του πεί κανείς ότι αλλάξανε οι τιμές καθώς δεν υπάρχει περίπτωσει να τους δώσει παραπάνω λεφτά καμία τράπεζα από αυτά που λέει το αρχικό δάνειο και εσύ μετά πλυρώνεις μόνο το αρχικό δάνειο και τίποτα άλλο!!! Το κακό είναι ότι πλυρώνεις 3-4 μήνες δώσεις χωρίς να έχεις αμάξι.
 10. Στον προφυλακτήρα του CUP δεν μπαίνουν μαμά προβολάκια γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει CUP με προβολάκια. Η μόνη μόντα που μπορώ να σκευτώ είναι τα προβολάκια και τις βάσεις τους από το καινούριο BIZA που μπορεί με λίγη προσπάθεια και λίγη καλή θέληση να μπούν (οι σίτες στα προβολάκια του IBIZA εχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος και σχήμα με του CUP) ¶σχετο αν έχεις προφυλακτήρα CUP edition τί να τα κάνεις τα προβόλια ρε!!! Να το χαλάσεις προσπαθείς???
 11. drftoulis

  Silentblock (Σινεμπλόκ)

  Παιδιά οι τιμές που λέτε είναι μόνο για το ανταλακτικό γιατί μαζί με εργασία και ευθειγράμηση το κουστούμι πάει περίπου 120-130 € Εγώ τα άλλαξα πρίν 5-6 μήνες και μπορώ να πώ ότι το αμάξι μεταμορφώθηκε.ακρύβεια στο τιμόνι και δουλεύει καλύτερα και η ανάρτηση.Και φυσηκά δεν μπήκαν τα μαμά του 9N!!!!
 12. εσύ και μόνο λόγο του παιδιού δικαιολογίσαι.
 13. Περιτό να πώ ότι στην επιστροφή έπιασα φιλίες με όλους τους μπάτσους της περιοχής μου αφού μέχρι και συνοδία θέλανε να με πάνε σπίτι.Τελικά πήγα μόνος μου.Στον δρόμο αρκετό χιόνι και από το Ολυμπιακό χωριό και πάνω το χιόνι είναι πάνω από μισό μέτρο και περίπου 10-15 πόντους στον δρόμο.Στον δρόμο του σπιτιού μου 30 εκατοστά εύκολα.Έγινε γκρέιντερ το πολάκι.Καλά για το γκαράζ δεν το συζητώ...Με το ζόρι έβαλα το αμάξι μέσα.Θα αναιβάσω και φωτογραφίες αλλά αύριο για να δείτε πόσο άκυρες είναι οι δικαιολογίες ,"είχε ΄χιόνι και δεν μπορούσα να έρθω..... Γιάννη ετοίμασε ζεστά νερά και καθαριστικά για το αλάτι .Όταν με το καλό λιώσει το χιόνι θα έρθω!!!!!!!!!!
 14. Αν καταφέρω να ξεθάψω τα αμάξι από το χιόνι και περπατιέται λίγο ο δρόμος και εγώ μέσα
 15. Χα χα τελικά που λέγαμε να βάλεις φωτό και από το τερατάκι της γυναίκας μου-το έχεις πιάσει στην δεύτερη φωτό. Και λίγα λόγια για την "κόρη" μου!!!!!!!!!!!¶μα την δείς κουρεμένη την μικρή θα νομίζεις ότι είναι κουνέλι!!!!!!!!!!!!!

VWClub.gr. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός δικτυακός τόπος δεν ανήκει ούτε συσχετίζεται με τις εταιρείες VolksWagen (VW) ή Kosmocar Α.Ε.
Όλα τα σήματα, λογότυπα και κατατεθέντα σχέδια αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων νόμιμων δημιουργών τους.


VWClub.gr. This non commercial web site is not affiliated or related in any way with the VolksWagen (VW) company or Kosmocar S.A.
All signs, logos and trademarks are property of their respective owner.
×