Jump to content

viardon

Members
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

About viardon

  • Birthday 05/23/1979

Contact Methods

  • MSN
    viardon@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    GOLF GOLF GOLF GOLF GOLF :D

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

viardon's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Προχθες περασα γιατι και σε εμενα ξεκολλησε απο την θηκη για τα γυαλια. Το δειγμα ομως που μου εδειξε ηταν πιο σκουρο γκρι και δε μου αρεσε καθολου. Με λιγο ψαξιμο βρηκα αλλον με κοστος 120e και ιδιο ακριβως υφασμα με το εργοστασιακο. Το παλικαρι προτεινε να το επιδιορθωσει τοπικα (χωρις κολλα γιατι θα λεκιασει) χωρις κοστος και οταν προχωρησει αρκετα τοτε να κανουμε την αλλαγη ταπετσαριας.
  2. golfV TSI μου παρουσίασε πρώτη φορά αυτό το τακ τακ τακ.. στο ρελαντί στα 30.000χλμ Αλλάχτηκαν ρουλεμάν... όμως πάλι τα ίδια Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή σετ συμπλέκτη. Έλα όμως που έκανε την επανεμφάνισή του ξανά στα 65000 χλμ.... Ευτυχώς ήμουν εντός επέκτασης εγγύησης. Σετ συμπλέκτη και πάλι Την επόμενη φορά να μας δω #@%@$%^@#$%^@
  3. Παιδιά πάνε οι εποχές που έπαιρνες πχ τηλεόραση και ήξερες οτι θα σου βγάλει 30 χρόνια... πλέον δεν συμφέρει καμία βιομηχανία να βγάζει προϊόντα που να μήν χαλάνε. Το ίδιο γίνεται και με τα αυτοκίνητα. Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ή αιτιολογία για συμβιβασμό και μείωση απαιτήσεων και στάνταρ. Οσο χαλάνε τόσο θα έχουν αυτοί δουλειά και θα σου πουλάνε το επόμενο για... καλύτερο...
  4. Το θέμα με το AC έγινε και σε μένα... Αυτο που με έβαλε σε σκέψεις είναι οτι προέκυψε μετά απο σέρβις και συγκεκριμένα των 45.000 χλμ 2 μήνες πρίν το καλοκαίρι. Βέβαια όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία τους την είπα. Με κάλυψε η επέκταση εγγύησης. Σύνολο ήταν 140¤ αν θυμάμαι καλά. Βαλβίδες τούρμπο είχα και εγώ, όπως και σετ συμπλέκτη γιατί ακουγόταν ενα κρακ κρακ κρακ συνεχόμενο στο ρελαντι.
  5. Μάγος ήσουν μάλλον όταν το έγραψες.... 380¤ έλεγε η υποδοχή ... ενώ ο υπεύθυνος 430¤ χαρακτηρίζοντας άσχετο τον συνάδελφό του τηλεφωνικά !!!!!! Με τις κατάλληλες πιέσεις όμως και τον ελεύθερο ανταγωνισμό... κατέβηκε στα 325 ¤ Μιλάμε για επίσημο πάντα.
  6. Γιατί τόσο νωρίς;;;; 7.000 χλμ είναι μπόλικα Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη 7 φορές !!!!! Προσωπικά έκανα σερβις νωρίτερα κατα 1200 χλμ αλλα είχα μεγάλο ταξίδι μπροστά μου με κόσμο πολύ.
  7. Πολύ πιθανόν να σου πουν οτι χρειάζεσαι και τακάκια.... και αυτό ανεβάζει το κόστος Σύνολο 300€ ίσως και παραπάνω... σε επίσημο.
  8. Thanks folks... Τα τακάκια τα άλλαξα στα 45.000 χλμ Είχαν όντως φαγωθεί γιατί είχα κάνει αρκετά ταξιδάκια φορτωμένος και ετοιμαζόμουν να φύγω πάλι γεμάτος για πολλά χλμ. Ελπίζω να βολέψει να τα πούμε απο κοντά. Θα ενημερώσω.
  9. Ευχαριστώ... υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το οποίο πρέπει να ρωτήσω ή να επιμείνω για τα χιλιομετρα που έχω;;; πχ ιμάντες κάτι με τον κομπρέσορα;;;Πήρε διάφορα το μάτι μου σε προηγούμενες σελίδες. Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει σετ συμπλέκτη εντός κανονικής εγγύησης. Και βαλβίδα τούρμπο, μπαταρία :-Ρ υγρά βαλβίδες A/C με επέκταση εγγύησης.
  10. Golf TSI 140 service 60.000 τι να περιμένω παιδιά;;;; Μήπως να αρχίσω αποταμίευση και να αρχίσω να παίρνω το λεωφορείο; Δυστυχώς τα service γίνονται σε αντιπροσωπεία.
  11. Golf V TSI Sport 140 45.000χλμ και δε καίει τίποτα.... σε αντίθεση με το FSI που είχα πρίν και όλο έτρωγε λαδερά.. Πολύ λάδι όμως.
  12. Παιδιά ειλικρινά μή δεχτεί ποτέ κανείς σας να πληρώσει το παραμικρό € για να του αντικαταστήσουν το συγκεκριμένο σωληνάκι ή το φιλτροκούτι. Ερχεται ο τεχνικός να το περάσει. Αρχίζει να πιέζει το λαστιχάκι μέσα στο κούμπωμα. 1 2 3 είδε οτι δεν πήγαινε μέχρι κάτω και τον βλέπω ξαφνικά να βγάζει ένα πλακέ κατσαβίδι και να προσπαθεί να το πιέσει προς τα κάτω. Πράγμα που αποδεικνύει πως "σκίστηκε" για πρώτη φορά το λαστιχάκι. Του λέω πλάκα κάνεις με το κατσαβίδι... πάλι θα το σκίσεις... Το βάζει τελικά όλο τα λαστιχάκι και το στρίβει κατα 1/4 οπότε όποιο σκίσιμο και να έγινε δεν ήταν στο κενό..!!!!!!! Μισό λεπτό να βάλω μπρός του λέω... -ΟΧΙ ΟΧΙ .... -Τι όχι .... Ευτυχώς δεν ακούγεται τίποτα. Φεύγοντας του αναφέρω οτι μάλλον θα τα ξαναπούμε σύντομα μιας και το έβαλε με αυτό τον τρόπο το λαστιχάκι και αργά η γρήγορα θα ανοίξει. Πάντως διαφορά στην απόδοση του κινητήρα είχα αρκετή. Τώρα κατάλαβα αυτο το λίγο που έχανε. Υγ και μετά σου λένε οτι καλύπτει τη ζημιά η αντιπροσωπεία ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ
  13. Η επέκταση εγγύησης αν δεν κάνω λάθος είναι ανεξάρτητη απο την όποια αντιπροσωπία. Το γεγονός οτι θα το καλύψει η αντιπροσωπία εγω το βλέπω θετικά. Στον Μανδύλα πηγαίνω. Βέβαια το όλο θέμα είχε ξεκινήσει εντός κανονικής εγγύησης. "δέχτηκα" στην αρχή απλά να κόψουν λίγο το σωληνάκι αλλα φάνηκε οτι το πρόβλημα είναι στο καπάκι. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει επειδή το τραβάνε απότομα με πένσα οι τεχνικοί. Τους το ανέφερα οτι το γνωρίζω.... και δεν αντέδρασαν. Σα να το παραδέχονταν και οι ίδιοι.
  14. Λόγο τρεξίματος τώρα κατάφερα να το κοιτάξω. Παραδέχτηκαν οτι χάνει απο τη βαλβίδα και χρειάζομαι αντικατάσταση ολόκληρου του καπακιου - φιλτροκούτι. Το θέμα είναι οτι η επέκταση εγγύησης δεν το καλύπτει. Η αντιπροσωπεία όμως είπε οτι θα το καλύψει. Ισως κατάλαβαν οτι το προκάλεσαν οι ίδιοι απο τη στιγμή που αφαιρούν το σωληνάκι με άγαρμπο τρόπο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.