Jump to content

manos_72polo

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About manos_72polo

  • Birthday 06/04/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

manos_72polo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα το ειχε παθει και ενας φιλος μου αυτο και ειχε χαλασει ο εγκεφαλος και δεν κρατουσε της ρθθμισεις που του περνουσαν. αν σου πουν στην αντιπρωσωπεια οτι θελει αλλαγμα ψαξε για ανακατασκευης για να σου ερθει πιο φθηνα!!!!!!!!!!!
  2. μεταχειρισνενω εγκεφαλο που μπωρο να βρω?
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΜΑΠ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ (ECU) KAI OTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 1200EURO GIA NA MOΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ (ECU) ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΑΛΛΟΥ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ (ECU) ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ POLO ΜΟΥ ΤΟ 1000CC ΤΟΥ 1999 ? ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ !!!!!!!!!
  4. μπωρεισ να βρεισ τεμπελι στην εταιρεια κ. θεοδωριδης τηλ 2419400
  5. τα εχω αλλαξει ολα και συνεχιζει και κανει διακοπες τι αλλο να κανω σκεφτομαι να αλλαξω μοτερ που μπωρο να βρω κανενα καλο λιγα χιλιομετρα???????????
  6. φιλε τα λαμπακια του ταμπλο σου εχουν καει πηγενετω σε καποιον ηλεκτρολογο να σου τα αλλαξει!
  7. μου ειπανε οτι μπωρει να ειναι και εγκεφαλος πως μπωρο να συγουρευτο οτι εναι εγκεφαλοσ για να μην το πληρωσο τζαμπα
  8. το πολο το 1000 εχει τετοιο ασθητιρα θεσεισ του εκκεντροφορου ? ξερεις αμα ειναι να παο να το κοιταξω μπωρει να ειναι τιποτα αλλο καμια τρομπα βενζινης ?οι κανενας πολλπλασιαστης?
  9. φιλε τι ειναι το λουφτερ?
  10. ΦΙΛΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 4 ΣΥΝΕΓΡΕΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
  11. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ VW POLO

  12. που βρισκεται ο αισθητηρασ στροφων? ποιεσ γειωσεισ μπωρει να το κανουν αυτο ?
  13. ρε παιδεια εχω το polo6ν με 1000cc αερ κινητηρα και συνεχιζουν να πεζουν οι στροφες παρολο που αλλαξα την πεταλουδα και την βαλβιδα της ψυχρης τι αλλο μπωρει να ειναι ? καποιος μου ειπαι οτι μπωρει να ειναι ο εγκεφαλος ? τι αλλο μπωρει να φταιει? και αν ξερεται κανενα συνεργειο που να μπωρει να μου το φτιαξει ?
  14. ΠΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ Η ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
  15. Η ΠΑΤΑΛΟΥΔΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΥΑΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.