Jump to content

dhmhtrhs

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

About dhmhtrhs

  • Birthday 06/29/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

4,464 profile views

dhmhtrhs's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. αλλος ενας προστιθεται στον καταλογο με την καλη ποιοτητα οροφης του γκολφ. . το δικο μου ειναι 6/2006 και μου εχει ξεκολλησει μπροστα στη θηκη για τα γυαλια και δεν εχει γινει ποτε βιολογικος και γενικα ελαχιστες φορες καθαρισμος σε πλυντηριο ( ασχολιεμαι μονος). . μετα απο τοσες αναφορες για το ιδιο προβλημα, στο ιδιο σημειο προκειται για ελαττωμα του μοντελου. .
  2. μεσα επεσες. .
  3. καλησπερα παιδια. εχω ενα γκολφακι 1.4 fsi του 2006 με 133000 χλμ και οπως πηγαινα στην εθνικη αρχισε να ρεταρει , δηλ δε δουλευει καποιος κυλινδρος. Αυτο εμφανιζεται σε ολο το φασμα των στροφων και εχει χασει αποδοση. Κανα ηλεκτρολογικο προβλημα προβλεπετε ή μηχανικο? Ευχαριστω
  4. γεια χαρα παιδια!! ειμαι για αλλαγη αμορτισερ στο ατμοσφαιρικο γκολφακι μου (5) και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για την alko τη μαυρη και τη κιτρινη που μου προτεινουν στα συνεργεια, σαν αμορτισερ αντικαταστασης σε συνδυασμο με τα ελατηρια της sportline εκδοσης. ευχαριστω
  5. νομιζω τα performance φοραει
  6. αλλαξες μονο αμορτισερ ή και ελατηρια? ειδες διαφορα στο κρατημα?
  7. ισως και να λυθει.. δε χανεις κατι να το δοκιμασεις( αν φυσικα σου ξαναπερασει το προγραμμα). εμενα παντως μου ειπαν οτι εχει προκληθει ηδη προβλημα στη μνημη του εγκεφαλου και επιδιορθωνεται μονο με την αλλαγη του..
  8. ο προγραμματιστης που μου περασε το προγραμμα εβαλε το κομπιουτερ να διαβασει τον εγκεφαλο και μου πε πως φταιει κατι αλλο ενω στην αντιπροσωπεια μου ειπαν αλλαγη εγκεφαλου λογω βλαβης στη μνημη. γενικα κι απο αλλους που χω ψαξει γι αλλαγη ειμαι γιατι πλεον εχει γινει η ζημια και δε φτιαχνεται με επαναπρογραμματισμο..
  9. προς το παρον το εχω αφησει να λειτουργει με αναμμενο το λαμπακι, αλλα οι λυσεις που βρηκα ηταν αλλαγη εγκεφαλου, αλλιως βρηκα ενα ηλεκτρολογο που μου ειπε οτι με 300 ευρω θα βγαλει τον εγκεφαλο, θα τον στειλει καπου και θα σβησει την ενδειξη στο καντραν αλλα το αμαξι θα συνεχισει να εχει προβλημα στη μνημη. ψαχνω και μεσω ηλεκτρονικου καποια λυση αλλα δεν εχω καταφερει κατι μεχρι στιγμης. αν βρεις καποια πιο αποτελεσματικη λυση πεστο να τη μαθουμε..
  10. το δικο μου 1.4 fsi sportline με 120-130 καιει 6.8-8 lt/100klm αναλογα τις συνθηκες με 95αρα βενζινη, στην πολη καιει παραπανω αλλα σε ανεκτα επιπεδα ανταξια των κυβικων του. οσο για προβληματα, δε μου εχει παρουσιασει κατι στα 110000 χλμ (εκτος απο εγγεφαλο που κατα 99% εφταιξε το προγραμμα που ειχα βαλει). ελπιζω να σε βοηθησα.
  11. το προγραμμα ειναι της γερμανικης εταιριας digitech. . .
  12. dhmhtrhs

    Golf 1.4 Fsi

    σα κατοχος 1,4 fsi, μπορω να σου πω καποια πραγματα.. απο ταχυτητα μην εχεις πολλες απαιτησεις, κι αν εχεις καλυτερα να κοιταξεις κατι αλλο απο τωρα.. απο κει κ περα ειναι ενα οικονομικο αμαξι, με αρκετα καλη ποιοτητα κυλισης κ χωρις προβληματα.. αν σ ενδιαφερει πουλαω το δικο μου.
  13. εχοντας το αμαξι που σκεφτεσαι να αγορασεις, θα συμφωνησω με το κειμενο του φιλου. το αμαξι ειναι μια χαρα αν το θες απλα για να μετακινεισαι(εξαιρεση οταν ειναι με a/c και πανω απο 4 ατομα φορτωμενο). απ την αλλη, αν θες κοντρες και γενικα τρεξιματα καλο ειναι να σκεφτεις για κατι αλλο και μαλιστα παραπανω κι απ το 122αρι..
  14. πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και βγαλαμε συμπερασμα, αλλαγη εγκεφαλου.. υγεια και καλη χρονια να εχουμε ολοι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.