Jump to content

Mitsaras...

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About Mitsaras...

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Mitsaras...'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ρε παιδια αυτο το site εχει φοβερες τιμες, εδω ζητανε τα διπλασια ! Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το μαγαζι ? Ειναι ενταξει ?
  2. Καλησπερα φιλε μου... Ειμαι και εγω στο τσακ να παραγγειλω το golfaki σε λευκο αλλά με άλλα εξτρα. Εγω μαλλον θα βαλω ηλιοροφη, το πακετο με τους καθρεπτες(plb), το rcd-510 και το media in !!! Τωρα, κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι εχεις βαλει πολλα εξτρα και η τιμη του εχει ξεπερασει και το 160αρι r-line . Υπαρχουν καποια πραγματα που μπορεις να τα βαλεις και εκ των υστέρων χωρίς μεγαλη διαφορα στο κοστος. Αν δεν σε απασχολει η αρχική τιμη του car(εμενα με περιμενει στην γωνια η εφορια αμα βαλω εστω και ενα εξτρα παραπανω )τοτε τα βαζεις απο την αρχη και δεν μπλεκεις μετα. Πιστευω οτι αξιζουν και με το παραπανω οι αισθητηρες παρκαρισματος μπρος-πισω και θα σου προτεινα να τους βαλεις.Φυσικά η αποφαση ειναι δικη σου... Σου ευχομαι να το χαρεις οσο μπορεις και με το καλο να το παραγγειλεις και να το παραλαβεις ..!! Α, και πιεσε τους να σου κανουν δωρα σε εξτρα τουλαχιστον κανα χιλιαρικο γιατι ειναι δυσκολοι καιροι και για αυτους...
  3. Καλορίζικο και καλα χιλιόμετρα φίλε μου... Καλό στρώσιμο !!
  4. Μου φαίνεται οτι τελικά θα το πάρω το polaki και θα τρελαθώ τελείως !! Είχα ξαναπάει σήμερα στην karenta και το ξανά είδα και το ερωτεύτηκα..!Έκλεισα και ραντεβού για test drive... Μου βγαίνει το τρίθυρο με τα extra που θέλω στα 21925€ με τελική τιμή με αποσυρση και έκπτωση μέσο γνωστού στην kosmokar 20300 με το κλειδί στο χέρι ! Η τιμή είναι πολύ δελεαστική μπορώ να πω. Α και κάτι άλλο, γνωρίζει κανεις, γιατί ο πωλητής δεν ήξερε, τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακέτο PLA ? Και αν το βγάζει με ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπτες ?
  5. Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Το ξέρω ότι το κροτάλισμα είναι φυσιολογικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ακούγεται και κατά πόσο είναι ενοχλητικό... Οδηγώ πολύ συχνά Α3 με dsg6 και το σαζμαν είναι φοβερό , για αυτό και έχω κολλήσει και θέλω και εγώ dsg αλλά φοβάμαι μην ξενερώνω με τον θόρυβο και μου χαλάει όλη την κάλη εικόνα του αυτοκινήτου...
  6. Καλησπερα σε ολους... Ειμαι στην αναζητηση αυτοκινητου και εχω σχεδον καταληξει στο polo gti ! Μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο αλλα και σαν συνδιασμος μοτερ(TSI)-σαζμαν(DSG){ΚΟΡΥΦΗ}! Επειδη εχω διαβασει πολλα προβληματα περι dsg7 (κροταλισμα,σκορτσαρισματα,αλλαγη δισκων) θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας εσεις που εχετε το αυτοκινητο και το γνωριζετε καλυτερα ! Ισχυουν οντως ολα αυτα ? Ευχαριστω εκ των προτερων... Δημητρης
  7. Χθες το βραδυ golf v GTI λευκο με πινακιδα ΙΚΝ....(δεν προλαβα να την δω ολη) με περασε σαν σταματημενο στην ευθεια της βαρκιζας! Ειναι κανενος απο 'δω μεσα αυτο το τερας ?
  8. Εγω ημουν φιλε μου , νεα σμυρνη μενω !
  9. Οι ζαντουλες θα κουμπωθουν πανω στο αυτοκινητο μεσα στη βδομαδα και ελπιζω να πανε ολα καλα ! Σας ευχαριστω ολους !!!
  10. O ζαντολαστιχας ισχυριζεται οτι κανει και δεν θα εχω κανενα προβλημα αλλα δεν τον πολυ εμπιστευομαι γιατι αυτος να μου πουλησει θελει οποτε ... τεσπα θα δουμε , ελπιζω να μην εχω προβλημα ! Ευχαριστω
  11. Δευτερα βραδυ στην παραλιακη λιγο πριν τη γλυφαδα παιζαμε με ενα golf 4 μαυρο με ημισλικ λαστιχο πιθανοτατα 1.6 ! Ειναι κανεις απο δω ?
  12. Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου ! Μου αρεσει η ταχυτητα αλλα περισσοτερο μου αρεσει να ειναι ωραιο το golfaki μου ! Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το οφσετ ! Αν θα εχω προβλημα ή οχι ! Οποιος γνωριζει ας απαντησει γιατι τα λεφτα ειναι πολλα και αμα κανω λαθος επιλογη ζαντας γ@@@σε τα ! Ευχαριστω
  13. Καλησπερα παιδια ! Θα ηθελα τη βοηθεια σας , μου εχει κολλησει να βαλω 18αρα ζαντα στο golfaki μου το οποιο ειναι 1.6 ! Θελω να μου πειτε αν θα μου 'κοψει' πολυ και γενικα ολα τα αρνητικα καθως και τα θετικα ! Επισης το golf iv εχει οφσετ 35 σωστα ? Μια ζαντουλα που εχω βρει εχει οφσετ 42 , θα εχω μεγαλο προβλημα ? Ευχαριστω εκ των προτερων ! Ολες οι γνωμες δεκτες !
  14. Για την καταναλωση δεν ξερω παντως οι επιδοσεις ειναι καλυτερες απο το χειροκινητο με πολυ μικρη διαφορα !
  15. Εγω εχω βαλει angel eyes και xenon μονο στη μεσαια σκαλα χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα . Σκεφτομουν να βαλω και στη μεγαλη αλλα με αυτα που ακουω μαλλον δεν θα το επιχειρησω !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.