Jump to content

jgoros

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About jgoros

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

jgoros's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τα τακακια τα εχω αλλάξει απλά θα ήθελα να ξέρω αν κανουν checκ και σε κατι αλλο (ιμαντες, πεταλουδα, κλπ.) Είδες διαφορά με τα μπουζί ; Ποια έβαλες;
  2. Καλημερα σας Έχω το TSI 122 και είμαι στα 60,000 χλμ καποιος απο εσας εχει κανει το αντιστοιχο service να με ενημερωσει σχετικα με το τι γινεται ελεγχοσ και αλλαγη σε αυτα τα χλμ?
  3. ok οτι χρειαστεις πες μας
  4. καλησπερα σου ευχομαι ποτε να μην σου ξανασυμβει. Αν ενδιαφέρεσαι πουλάω μάσκα gt sport επειδή εγώ έβαλα του GTI. Aν θέλεις στείλε μου pm ή e-mail στο : oustgoros@gmail.com
  5. Thanks boys για τις απαντησεις σας. προχθες το απογευμα κοιταξα τα λαδια ηταν στη μεση ο δεικτης εχω κανει 13000 με αυτα κοντευω στην αλλαγη τους συμπληρωσα και τωρα δεν ακουγεται το πρωι εδω και 2 μερες λετε να εφταιγε αυτο? (ακουγοταν ας πηγαινεσ με το αυτι σου πανω στη μηχανη σαν να μν ειχε ανεβει ολο το λαδι, οχι δυνατα να χτυπανε βαλβιδες. Πολυ λιγο ισα που το ακουγες οταν εφτανα στον προορισμο μου 5 χλμ μετα δλδ δεν ακουγοταν τιποτα)
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ μιλαω για τον ηχο που κανει στο cold start που ανεβαζει στροφες για μερικα δευτερολεπτα και μετα πεφτουν, μετα απο αυτο μπορει καποιεσ μερες στο ρελαντι να ακουγεται λιγο μεταλικος ηχος. Οταν ζεσταθει μετα δεν ακουγεται τιποτα!
  7. φανταζομαι με καταλαβες μονο οταν ειναι κρυα οταν ειναι ζεστα δεν ακουγεται κιχ παντως thanks για την απαντηση
  8. Ναι αυτο ακριβως λεω ειναι φυσιολογικο?
  9. οχι δεν εννοω σε αυτον εννοωώ μεταλικο ηχο στη μηχανη αφου εχουν πεσει οι στροφες στο ρελαντι κανονικα
  10. Παιδια κανεις δεν γνωρίζει??
  11. παιδια καλημερα εχω το GOLF TSI 122 το πρωι τις τελευταιες ημερες οταν βαζω μπρος στη μηχανη ακουγεται ενας ηχος σαν να χτυπανε βαλβιδες (ακουγεται ρυθμικα και μετα σταματαει μετα ξεκιναει μετα σταματει) πολυ μικρος ηχος. Οταν ζεσταθει δεν ακουγεται καθολου. Μπορει να το ακουγα και παλαιοτερα και να μν ειχα σωσει σημασια. Οποιος εχει παρομοια εμπειρια ή γνωρίζει ας μου πει γιατι θέλω να ξέρω αν ειναι πρόβλημα ή όχι
  12. o ήχος ειναι κατα 85% ίδιος με τον ηχο χωρις καπακι στο φιλτροκουτι. Απλα για να ακουστει και ο "αγριος" ηχος της μηχανής πρεπει απο την πλευρα που εχω βαλει το σωληνα να τον βγαλω. Ακουγεται πιο ωραια απο πριν γιατι το βαρελακι δημιουργει τελειο αντιλαλο αλλα δεν παιρνει κρυο αερα. Οποτε το αγηνω με τον σωληνα που και παλι ακουγεται ωραια και "βεβαιως" η σκαστρα δινει και παιρνει κανονικα ε?
  13. Εγώ έβαλα αυτό http://www.bmcairfilters.com/VisDetailCDA.asp?ID=391 στο δικό μου και κάθεται τέλεια. Έφυγε το φιλτροκούτι και τέριαξε κατευθείαν και πανω στην εισαγωγή και από την άλλη άκρη έβαλα σωλήνα που τον οδήγησα προς τα κάτω στην άκρη αριστερά και πέρνει φρέσκο αέρα. έχω tsi 122 !! ktm δεν ξέρω αν με θυμάσαι. Σου χα στείλει και πιο παλιά pm για την εισαγωγή και ψαχνόμουνα..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.