Jump to content

kostas6874

Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About kostas6874

  • Birthday 08/04/1984

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

kostas6874's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. και ανεβηκαν οι στροφες στις 1200;;; Και γιατι οταν πατησα ξερογκαζο ολα οκ;;; Εγω υποψιαζομαι βρωμικη πεταλουδα και κολλησε..
  2. Καλησπερα φιλοι μου. Κατ αρχας να αναφερω πως εχω ενα golf v tsi 2007 με προγραμμα και εχει 98.000χλμ Προχθες στα καλα καθουμενα μετα απο οδηγηση περιπου 20 λεπτων το αμαξι ανεβασε στροφες απο μονο του στις 1200 και ακουγοταν να δουλευει το βελντιλατερ σα τρελο! Με το που πατησα ενα ξερογκαζο οι στροφες πεσανε και το βεντιλατερ σταματησε... Τι μπορει να συμβαινει; Να αναφερω πως το ιδιο πραγμα μου το ξανακανε πριν απο 20 μερες... Απο λαμπακια και vag com δεν εδειξε κατι... Για πειτε καμια ιδεα..
  3. Κανενα νεο;;;; Γιατι εχω και γω το ιδιο προβλημα ρε παιδια!! Και τωρα επεκταθηκε και στη πορτα του οδηγου!! Δε κλειδωνει-ξεκλειδωνει απο το τηλεχειρισμο και δε φταιει το κλειδι γιατι και με το εφεδρικο το ιδιο γινεται!
  4. και εγω στο tsi μου φοραω φιλτρο bmc αλλα δεν εχω βγαλει το πνιχτη. αν το βγαλω θα δω διαφορα;; η μηπως μπορει να παιρνει και περισοτερες σκονες και να το παρω στο χερι;;
  5. τα έβαλα εγω προχθές στην autotechnica που ειναι πανω απο το Κριτωνα και το Στελιο. ουσιωδεις διαφορες δεν υπαρχουν εκτος αν δεν τις καταλαβα εγω!!!
  6. καλησπέρα club!!! ερωτηση: τελικα αυτα τα bosch platinum τα μπουζι τι λενε;;; αξιζουν για τα βελτιωμενα tsi μας;;; θα δουμε διαφορα;;; η μηπως το μονο που θα δουμε θα ναι το μοτερ μας στον ουρανο να κανει το πυροτεχνημα;; οχι τιποτα αλλο αλλα αργει και το πασχα!!!!
  7. e-tuners με κλειστα ματια.... φιλικα παντα... τα παιδια ειναι απιστευτα και με πολυ καλη πελατοκεντρικη προσεγγιση!!! εμενα με εχουν βοηθησει αρκετα και μπορω να πω πως το τουτου μου γαζωνει!!!
  8. που ακριβως βρισκεται αυτος ο τυπας ρε poelinio???να ξερουμε και εμεις...
  9. Καλημέρα παιδια!!!! Υπαρχει μηπως κανα καλοπαιδο να μου το κανει και μενα γιατι δεν εχω το καλωδιο για vagcom και δε το πολυκατεχω το αθλημα;;;; Ειναι ενα TSI του 06/2007....
  10. εμένα γιατι δεν το έκανε αυτο ρε παιδια το tsi μου??? μαλιστα το πρωτο service το εκανα στα 16.000χλμ και δεν μου επαιξε καμια κομπλα!!!
  11. thanx φιλε μου. λες να υπαρξει κανενα προβλημα εγγυησης επειδη το αμαξι φοραει catback και προγραμμα???
  12. παιδια καλησπέρα! αντιμετωπιζω και εγω αυτο το προβλημα εδω και δυο εβδομαδες στο tsi μου. το παω απο αντιπροσωπια σε αντιπροσωπια και μου σβηνουν τη βλαβη λεγοντας μου πως μπορει να ήταν τυχαιο γεγονος με αποτελεσμα να εχω τρελαθει. το αμαξι ειναι εντος εγγυησης αλλα ληγει 26 ιουνιου.εχω και την επεκταση αλλα φοβαμαι μη μου πουν πως η πολλαπλη δεν καλυπτεται απο την επεκταση. τι να κανω???? HELP MEEEE!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.