Jump to content

psilosoc

Members
  • Posts

    242
  • Joined

  • Last visited

About psilosoc

  • Birthday 02/07/1990

Contact Methods

  • MSN
    psilosgeorg@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αλίμου
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    White Demon

Recent Profile Visitors

4,810 profile views

psilosoc's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Παιδιά Καλησπέρα!! Τα φώτα σας!! Έχω ενα golf tsi Gt sport 140ps με 18άρες. Μου δίνει φίλος που πήγε σε ρυθμιζόμενη, την bilstein b8 που βγάζει με ούτε 20000 χιλιόμετρα απο audi A3 8 P Όπου απο οτι εψαξα είναι ιδια με αυτα που φοράει το golf. (Σωστά;;) αν την βάλω με τα μαμά ελατήρια θα είναι οκ;; απο θεμα ανεσης με ενδιαφέρει πιο πολύ! Ή να βάλω κάποιο σετ eibach??
  2. Καλησπέρα σε όλους! εχω ένα golf 5 2008 tsi 140 gt sport με την απλή οθόνη και έχω βρει το cruise 1K0953513G. Κάνει; Θα χρειαστώ κάτι άλλο ;;
  3. Για το 140/170 δύσκολα θα βρείς καινούρια ακόμα και αντιπροσωπία. Είναι όλες ανακατασκευασμένες και δεν είναι μείων αυτό καθώς έχουν περάσει απο το εργοστάσιο και έχουν επισκευαστεί και γίνει καινούριες ξανά. (ενα πράγμα όπως με τα iphone αν ξέρει κανείς). Σαν κόστος έχει απο 250+ που ρώτησα. Εμένα μου έτυχε πρόσφατα αλλά είχα εγγύηση.
  4. Επιτέλους μετά απο ένα δίμηνο έλυσα το πρόβλημά μου. Ήταν η αντλία νερού η οποία ξεκίνησε να κάνει θόρυβο τις τελευταίες μέρες ενώ τόσο καιρό έκανε μόνο διακοπές κατα την λειτουργία του κομπρέσσορα ο κινητήρας. Είχα αλλάξει πριν 1,5 χρόνο επειδή είχε τρυπήσει και πήγα και μου την άλλαξαν στην εγγύηση. Όλα καλά πλέον αλλάχτηκε. Αν δεν ήταν το συνεργείο που το πήγα τελευταία δεν θα είχα βγάλει άκρη ακόμη και τον ευχαριστώ πολύ καθώς αλλού μου λέγανε κάθε φορά ότι νά'ναι!
  5. 99% είναι ο μαγνητικός συμπλέκτης του κομπρέσσορα. Διάβασα εδώ οτί πάει μαζί με την αντλία νερού την οποία όμως άλλαξα πριν 1,5 χρόνο στην αντιπροσωπια λογω προβληματος. Άρα άλλαξαν κ αυτο; Και κράτησε τόσο λίγο;
  6. Δεν τους γουστάρω ούτε εγώ. Τελευταία φορά που το πήγα τσακωθήκαμε πολύ άσχημα γιατί δεν ξέρουν τι ζητάνε και στο συγκεκριμένο πρόβλημα ύστερα απο τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι πρέπει να το κρατήσουν μία εβδομάδα μέσα να το ελέγξουν για να μου πούν με ακρίβεια τι έχει. Επειδή όμως έχω εμπειρία πάνω σε αυτό να το έχουν εκεί μια εβδομάδα και να μην του έχουν βάλει χέρι και να με δουλεύουν είπα να μην το πάω. Το πήγα έξω σε εξειδικευμένο VW/AUDI για το οποίο άκουσα πολύ καλά λόγια και από την μέχρι τώρα συμπεριφορά δεν έχω παράπονο. Αναμένω αύριο τα ηλεκτρολογικά. Τι μπορεί να είναι ηλεκτρολογικό που δεν το βγάζει σφάλμα; Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα ο εγκέφαλος; (έχουν αρχίσει και με ζώνουν φίδια ότι δεν θα την βγάλω φθηνά) Μία άκυρη ερώτηση αλλά υπάρχει περίπτωση να τα κάνει η μπαταρία; Μετρήθηκε και είναι οκ αλλά πριν λίγο καιρό μου έκανε κάτι νερά δεν έπαιρνε με την μία μπροστά και τέτοια αν και έστρωσε. (δεν είναι κάποια επώνυμη και γιαυτό το φοβάμαι)
  7. Παιδιά τα φώτα σας θα τρελαθώ... Όπως έγραψα και εδώ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=41060&p=575435 έχω το παραπάνω πρόβλημα. Απο εχθές είμαι σε συνεργείο έχουμε αλλάξει τα πάντα και τίποτα. Όταν πήγα το σφάλμα ήταν στην εισαγωγή αέρα. Το σβήσαμε και κάναμε μια βόλτα να το δεί ο μηχανικός και το ξανακάνει. Βγάζει σφάλμα Ν75 και την αλλάζουμε επι τόπου με καινούρια. Το παίρνω και φεύγω όλα καλά. Μετά απο λίγη ώρα διαδρομή να το πάλι το ίδιο πρόβλημα. Παίρνω τηλέφωνο το παλικάρι που το είχα πάει και μου λέει να το ξαναπάω. Πάω το φυσώνουμε και βγάζει σφάλμα G31 (Map sensor), N249 ( φοράω την καινούρια όμως) και G71 (γιαυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος). Όλα σποραδικά. Ευτυχώς ο μάστορας έχει ίδιο αμάξι και αρχίζουμε το ξύλωνε απο το δικό του και δοκιμή στο δικό μου. G31,N249 όλα και πάλι τα ίδια. Κοιτάξαμε καλωδιάκια στις φίσες μήπως κάτι έχει κοπεί και γιαυτό όλα αυτά αλλά όλα καλά. Ένα προς ένα και τίποτα. Το μόνο που έμεινε είναι αύριο θα φέρει ηλεκτρολόγο το παιδί εξειδικευμένο να το δούμε. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Του έχει τύχει πάλι σε κανέναν;; Υπόψιν δεν ρετάρει είναι διακοπή κυριολεκτικά σαν να παγώνει ο κινητήρας στιγμιαία. Πάντα απο 1500 έως 2500 σαλ ποτέ πάνω απο 3000. Αναμένω τα φώτα σας!!!
  8. Μια φωτό και απο εμένα μετά την αλλαγή! Από rs8 18" πήγα σε BBS 18". Αν και δεν είναι τόσο καλή η φωτό... Σύντομα θα ανεβάσω καλύτερη.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Αρχίσαμε πάλι τα ίδια.. Διακοπές συνεχώς σε σπαστικό ρυθμό που σου έρχεται να το καρφώσεις στον τοίχο. Άναψε και το λαμπάκι κανα 2-3 φορές στην εκκίνηση και τώρα 2 ημέρες έμεινε μόνιμα αναμμένο απο ένα ζόρισμα που του έκανα. Συνήθως στα χαμηλά 1500-2500 στροφές αλλά μερικές φορές και πιο ψηλά και κατα βάση με 1η-2α-3η όχι με μεγαλύτερη σχέση. Υπάρχει κανείς να το βάλουμε σε διαγνωστικό αν μπορεί να με εξυπηρετήσει (νότια προάστια, άλιμος) για να δούμε τι έχει; Καθώς πρωινά χρόνος μηδέν και ο φίλος έχει χαθεί με το πρόγραμμα.
  10. Καλησπέρα σε όλους, εδώ και κάτι μέρες μου κάνει κάτι μικροδιακοπές σαν να ρετάρει. Υπάρχει περίπτωση να είναι πολλαπλασιαστής; Άναψα και λαμπάκι αλλά πριν ανάψει το έκανε μια εβδομάδα. Χρόνος μηδέν για να το πάω αντιπροσωπία αλλά εξάλλου είμαι εκτός εγγύησης έχω 155000 km. Υπάρχει κανείς νότια προάστια (μένω Άλιμο) που να προσφέρεται να βοηθήσει να το φισώσουμε κάποιο απόγευμα να δούμε το σφάλμα; (είχα καλώδιο αλλά το δάνεισα κάπου και απο τότε δεν το ξαναπήρα ποτέ πίσω!) Αν κάποιος έχει όρεξη και λίγο χρόνο ας μου στείλει πμ.
  11. Καλησπέρα σε όλους, μετα την αλλαγή τωρα 3-4 μερες δεν το ξαναεκανε. Αλλά εχθες και σημερα οταν το εβαλα μπροστα αναψαν τα αλαρμ. Εχει ιδέα κανείς σε τι μπορει να οφειλεται; Δεν εχω και pc να το βαλω πανω λειπει εκτος ο φιλος με το προγραμμα.
  12. Μόλις το άλλαξα το συγκεκριμένο. TSI 140 Μαμά. Η μόνη αλλαγή που έχει είναι φίλτρο ΚΝ. Εχω κάνει 155.000km άρχισαν αυτά τα κοψίματα που αναφέρεται ένα μήνα τώρα αλλά όχι στα ψηλά περισσότερο απο 1500-3500 στροφές. Το πήγα σε συνεργείο έξω και μου λέει έχεις τινάξει την αντλία βενζίνης απο κακό καύσιμο και μπορεί να έχει ζημιά και ο εκκεντροφόρος (1000€+ ζητούσε). Δεν έκανα κάτι το πήγα αλλού σε φίλο να το βάλουμε σε διαγνωστικό και εμφανίζει ότι το κλαπέτο αυτό κολλάει συνεχώς κλειστό. Σε έλεγχο για όλα τα υπόλοιπα επί ώρες δεν έβγαλε τίποτα άλλο το αμάξι. Τώρα που τα είδε τα άλλα ο άλλος δεν έχω ιδέα!!! 195€ Ανταλλακτικό (03C128063B) -Περαστικά απο έξω γιατί 2 αντιπροσωπίες μου ζήτησαν 260 και 370 και όλα οκ αλλά μετά απο λίγα χιλιόμετρα συνέχιζε να το κάνει σε πολύ μικρό βαθμό όμως. (Να αναφέρω ότι το παλιό ήταν διαλλυμένο.. έκανε λες και ήταν τσίγκινο κουτάκι με πέτρες μέσα).. Μετά απο έλεγχο την είχε ακούσει και η βαλβίδα που δίνει την εντολή στο κλαπέτο και αλλάχθηκε και αυτή σήμερα με κόστος 50€ (03C906283 χωρίς γράμμα στο τέλος). Σε μια γρήγορη βόλτα που έκανα δεν το έκανε ούτε έγραψε το διαγνωστικό κάτι αλλά θα το ξαναδώ τις επόμενες ημέρες.
  13. Σε 225/40 - 18 είχα 2 φορές Conti SP 3 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος τα πρώτα έκανα ~52000km και τα άλλαξα και είχαν ακόμα σχετικά ψωμί.. Ήταν να βάλω τα 5 όταν τα άλλαξα αλλά λόγω μη άμμεσης διαθεσιμότητας έβαλα πάλι τα 3. Πάλι με έβγαλαν ασπροπρόσωπο και έχω διανύσει τώρα περίπου 55000km και πάω για αλλαγή. Έχω ακούσει μέτρια σχόλια για τα 5άρια ισχύουν; Απο ένα γνωστό που έχει την ίδια διάσταση μου πρότεινε να βάλω τα petlas PT 741 φθηνή λύση αλλά αντέχει 35-40k και είναι στα 330€ περίπου σημαντική διαφορά 200€ λιγότερο απο τα conti. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος τα petlas;
  14. Ένας μικρο φόβος θα το έλεγα για το ότι έρχεται από έξω και αν πάει κάτι λάθος τι κάνουμε μετά! Άντε στείλτες πίσω και πάλι τα ίδια.... Είμαι υπερβολικός θα μου πείτε απλά δεν ξέρω το σκέφτομαι και αυτό το γεγονός!
  15. Απο wheelbase που τις έχω βρει και τους έστειλα ερώτηση μου πρότειναν μονόδρομο τις 8.5 στο σχέδιο που έχω βρει καθώς πίσω θα βρίσκουν αρκετά οι 9.5. Και μάλλον με βλέπω για σύνολο ίδιες. Έχει βρει κανείς σε ελληνικό μαγαζί ζάντες της 3sdm?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.