mic_parauno Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Θέλω να αλλάξω τα silent block σε polo 16v μοντέλο 2000 (facelift).Να βάλω τα μαμά ?Μου έχουν πεί ότι μπαίνουν και από το s3 , τα οποία είναι με μπίλια.Ισχύει κάτι τέτοιο.Πάντως σε golf μπαίνουνε.Ψάχνω για κάτι νορμάλ και όχι του τύπου powerflex.Ευχαριστώ. Quote
doggy Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 καλή λύση είναι από ASTRA (τέτοια φοράω εγώ) Quote
DarthVader Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Υπάρχουν Poewrflex πολυουρεθάνης για το αυτοκίνητό σου! Αλλά να ξέρεις, η οδική συμπεριφορά γίνεται απόλυτη! Και μεταφέρονται οι κραδασμοί στην καμπίνα! Πάντως το κράτημα βελτιώνεται πολύ! Αλλά προσοχή! Πρέπει όλη η ανάρτησή σου να βρίσκεται σε καλή κατάσταση! Quote
DarthVader Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς τίποτα για τα σινεμπλόκ τύπου μασίφ, που φορούν τα ΤΤ! Τέτοιου τύπου διαθέτει ο Μπουλέκος για Ιμπίθα και Πόλο , δεν είναι τόσο σκληρά όσο τα πολυουρεθάνης και ισχυρίζεται, ότι είναι αποτελεσματικά! Ξέρει κανένας τίποτα για να τα αλλάξω στο Πόλο μου που είναι σαν νερό?Ευχαριστώ Quote