Jump to content
BATMAN

Bora 1.6 Metatroph 1.8t?

Recommended Posts

θα ηθελα καποιες γνωμες γεια την μετατροπι απο 1.6 8ν σε 1.8τ απο α3?εχω βρει 1 μαντρα και μου εχει πει με 3200ε του αφηνω το αμαξι μου γεια 2 μερες και το περνω 1.8τ με τα δισκοφρενα κ.τ.λ(μοτερ+μετατροπη ο ιδιος) και κραταει τα δικα μου. :):lol::thumbsup: τη λετε αξιζει? :thumbsup::unsure: ριξτε τα φωτα σας σε αυτο το θεμα.καποιες συμβουλες πριν κανω την αρχη ευχαριστο :)

Link to comment
Share on other sites

γεια σου φίλε νόμιζα πως έχω απομείνει ο μόνος με bora εδώ!εχω ακριβως το ιδιο μοτέρ με εσένα ;) απλα νομιζω πως θα πρεπε να επέμβεις και σε ανάρτηση μετά χωρίς ομως να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα και ο ποιο κατάλληλος για να σου απαντήσει

Link to comment
Share on other sites

Φιλε η τιμη που σου ειπε ειναι παρα πολυ καλη αν το μοτερ ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχει τρελα χιλιομετρα.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε η τιμη που σου ειπε ειναι παρα πολυ καλη αν το μοτερ ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχει τρελα χιλιομετρα.

Συμφωνώ απόλυτα. Εξαρταται από τη κατάσταση του κινητήρα. Πριν το 2000 εβγαινε ο 1.8Τ ντιζάτος, ενώ πιο μετά με ηλεκτρόγκαζο. Εγω παντως εδωσα 5 χιλιάρικα με 4.000 χιλιόμετρα, τον 5V, του 2003, παρμένος μέσα από την Audi τσίλικος. Έχω ενα Bora, 1.4 ήταν και πέταξα τον 1.8Τ. Κομπλέ. Μέχρι και ψαλίδια, βάσεις μηχανής, φρένα, κομπλέ, τα πάντα. Ρώτα και αλλού, κάνε όσο το δυνατόν μία καλή έρευνα, βάλτα κάτω και δες τι σε συμφέρει. όχι τίποτα απλά μετά να μην μπαινοβγαίνεις σε συνεργεία, να χαρείς το αμάξι σου. Και να πας να μιλήσεις από κοντά με οποιονδήποτε επιλέξεις για να τσεκάρεις τις μηχανές από κοντα.

Πάντως ναι, είναι νορμαλ τιμή.

Ότι χρεαστείς πες μου αν μπορέσω να βοηθήσω.

-----------------------------------------------------------------------------------

γεια σου φίλε νόμιζα πως έχω απομείνει ο μόνος με bora εδώ!εχω ακριβως το ιδιο μοτέρ με εσένα :huh: απλα νομιζω πως θα πρεπε να επέμβεις και σε ανάρτηση μετά χωρίς ομως να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα και ο ποιο κατάλληλος για να σου απαντήσει

Συμφωνώ και εδώ. Ελατήρια θα χρειαστεί σχεδόν σίγουρα να βάλεις, γιατί ο 1.8Τ είναι βαρύτερος και για να έρθει σωστά το αμάξι μπροστά θα πρέπει να βάλεις τα σωστά ελατήρια για 1.8Τ μπροστά. Αναρτήσεις εγώ έβαλα Bilstein τις κίτρινες. Μου το πρόιτειναν και από το μαγαζί που έκανα τη μετατροπή, όχι συγκεκριμένα για Bilstein απλώς για κάτι παραπάνω από τις μανίσιες, και πίστεψε με τις χρειάστηκα. Καλό είναι όταν ανεβάζεις το αμάξι σε έναν τομέα (κινητήρα) να κάνεις και βήματα στην παθητική ασφάλεια (αναρτήσεις, λάστιχα, ελατήρια, φρένα).

Εγινε συγχωνευση των δημοσιευσεων

Edited by konstantinos passat
Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ BILSTIEN ΚΊΤΡΙΝΑ ΜΕ EIBACH ΕΛΑΤΉΡΙΑ ;) ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΟΤΈΡ K ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ.ΘΑ ΜΕΙΝΏ ΤΌΤΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΈΤΕ.ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟ ΜΟΤΈΡ ΑΥΤΌ ΜΕ ΠΌΛΥ ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΠΑΝΩ ;) ΤΑ ΦΡΈΝΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΎΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΕΑΝ ΈΧΕΤΕ ΝΈΑ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΜΟΤΈΡ ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΜΟΥ :wacko:

@Το post εχει μεταφραστει στα Ελληνικα.

Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες.

Edited by konstantinos passat
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.