Black Widow Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Προς όλους τους κατόχους RNS-MFD2/CD-DVD... Κυκλοφορεί νέα αναβαθμισμένη έκδοση για τις πηγές σας! Είναι η 5.11R και ενεργοποιεί πλέον ΚΑΙ την φωνητική πλοήγηση!! Σύντομα θα ποστάρω το λινκ για να μπορείτε να κατεβάζετε. Δουλεύει με πηγές MFD2 CD Version A, B, C, και MFD2 DVD Version B, C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Αυτά είναι!!!! ¶ντε να βγάλουν και μια αναβάθμιση με 3D χάρτες όπως το RNS-E! Ευχαριστούμε και περιμένουμε με ανυπομονησία το link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 ΤΟ ΛΙΝΚ: http://users.forthnet.gr/the/latousakis/navi.zip Κατεβάζετε, αποσυμπιέζετε, ανοίγετε το Nero και το γράφετε απ'ευθείας. Η διαδικασία παίρνει περίπου 40 λεπτά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Thank you so much! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 Κανονικά ΝΑΙ, Δημήτρη. Είναι αρχείο .nrg, οπότε το βάζεις στο nero και κάνει μόνο του δουλειά! ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: μέχρι 16x καλύτερα... ΑΝ δεν δουλέψει στα DVD ενημερώστε με. Παρεπιπτόντως.. Πηγή προγράμματος: www.vwnavi.com για παραπάνω info! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 το εβαλα εγινε η εγκατασταση κανονικα (ευχαριστω κιολας!) αλλα το cd εχει γρατζουνιστει και δεν το διαβαζει... πως μπορω να εχω δυο τρεις κοπιες να υπαρχουν? αρη παιζει να κατεβεις αθηνα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω σε MFD2 DVD version C. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν πάιζει για MFD2 DVD αλλά μόνο για εκείνα με CD. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 DIS ναι βρε το νεο firmwire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ούτε καινούριους χάρτες για το version c ούτε updated firmware το ξεσταύρι μου.Europa V3 έχεις S8N ? Teleatlas 4.0 αλλά έχει κυκλοφορήσει και το 5.0... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Πήγα και του έριξα μια ματιά, όντως το V3 είναι και έκανα λάθος... NEED... MORE... COFFEE... Το αγόρασα από e-bay μαζί με το DVD και το sharkfin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Σε version c ? Έβαλες το cd και το έκανε μόνο του? Ποιές οι αλλαγές? σε version D αλλα αλλαγες δεν εχω δει γιατι τα εφτυσε το cd που με προμηθευσε ο Αρης η @@ ειναι οτι ολα πλεον ειναι στα γερμανικα παντως το update το κανει σε κανενα μισαωρο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 απο που αλλαζει? ελα ντε? για πες μου το path... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 το sprache ειναι αγγλικα και ειναι κλειδωμενο (δεν μπορω να το αλλαξω)οπως κλειδωμενη ειναι και η ωρα. για να ακουσω τωρα μια καλη ιδεα....!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Το δικό μου έχει τον μεγάλο υπολογιστή ταξιδίου με το μενού στον πίνακα οργάνων. Εκεί, ρυθμίζοντας τη γλώσσα, αλλά ζει και στο NAVI. Το δοκίμασα πριν λίγο. Αν δεν έχεις τον υπολογιστή ταξιδίου Plus τότε ρίξε μια ματιά στο manual για το πως αλλάζεις γλώσσα, ίσως έτσι να τα καταφέρεις γιατι το Navi προφανώς επικοινωνεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 Για να αλλάξει η γλώσσα, πρέπει να είναι λειτουργικό το CD ME TA MAPS!!! Από εκεί διαλέγεις γλώσσα... Δοκίμασε να καθαρίσεις ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΑ το δισκάκι ρε Χρήστο μέχρι να στο στείλω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 ΛΟΙΠΟΝ! http://users.forthnet.gr/the/latousakis/navi.zip <--- ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ CD ΜΟΝΟ http://users.forthnet.gr/the/latousakis/dvdnavi.rar <--- ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ DVD ΜΟΝΟ Και τα 2, τα τρέχετε με το nero (open iso file), και τα γράφετε σε CD, και ειδικά για την έκδοση για DVD, αν θέλετε κάνετε και ένα αντίγραφο ακόμα σε DVD (αν και λέει πως θέλει CD), just in case! ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 16Χ ΓΙΑ CD ΚΑΙ 2Χ ΓΙΑ DVD Καλές αναβαθμίσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Αρη θα περιμενω το δισκακι σου....αν και τωρα που ειπες υπολογιστη ταξιδιου ισως να εχεις δικιο...μπορει να παιρνει απευθειας απο το αυτοκινητο τις ρυθμισεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 Δοκίμασες όπως έγραφα τις οδηγίες; Δοκίμασε και με το Alcohol 120% (είναι μέσα στο DVD με τα iso που σου είχα στείλει τις προάλλες), μπας και... Αν θες και με το Roxio Easy cd creator. ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ISO..... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Έκανα αποσυμπίεση στο ZIP αρχείο, στο Nero Burning ROM επέλεξα ISO, μετά OPEN και διάλεξα τύπο αρχείων 'all image files'. Μετά το έκαψα σε CD και όχι DVD, το έβαλα στο NAVI και μου έγραψε 'Wrong DVD'. Μόλις πάτησα το κουμπί 'DEST' άρχισε να δουλέυει αλλά... ...η έκδοση που είχα ήταν ίδια με αυτή προς εγκατάσταση και έτσι πάτησα CANCEL. Δε βαριέσαι, τουλάχιστον ξέρουμε ότι δουλεέυει! DIS, δοκίμασέ το έτσι και πες μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 Δημήτρη δοκίμασε και χαμηλότερες ταχύτητες (1Χ, 2Χ με το CloneDVD, 4X με το Nero) και ξαναπές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zouperman Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 με τα cd που μου εστειλε ο Αρης ολα οκ...και το update και η γλωσσα οκ ευχαριστω Αρη! τωρα αν βρουμε και ενα update να παιζει mp3 η μοναδα θα ειναι οτι καλυτερο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefpatras Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 τωρα αν βρουμε και ενα update να παιζει mp3 η μοναδα θα ειναι οτι καλυτερο Aμην και ποτε!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_t_g Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 με τα cd που μου εστειλε ο Αρης ολα οκ...και το update και η γλωσσα οκευχαριστω Αρη! τωρα αν βρουμε και ενα update να παιζει mp3 η μοναδα θα ειναι οτι καλυτερο Και δεν του βάζεις ένα καλώδιο για iPod να βρεις την υγειά σου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Widow Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 Στο Athens Tuning Show, μίλησα με την Κοσμοκάρ στο περίπτερό τους. Μου είπανε πως ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως η ΚΑΡΕΝΤΑ κάνει αναβαθμίσεις για να παίζουν τα εργοστασιακά ΜΡ3, αλλά επειδή είναι σπασμένος κώδικας, λένε πως δεν έχουν καμιά ανάμιξη, και πως "δεν το έχουν ακούσει αλλά ισχύει".. Κοινώς ο εισαγωγέας ενώ το ξέρει, κάνει τα στραβά μάτια, και επιτρέπει στην ΚΑΡΕΝΤΑ να κάνει τις αναβαθμίσεις. Ομως μετά ακυρώνει την εγγύηση για την πηγή αν πάθει κάτι (το ίδιο και η ΚΑΡΕΝΤΑ: βέβαια, που περνάει το firmware για τα ΜΡ3)!!!!!!!! Συνεπώς, όντως το πιο καλό είναι να δώσεις 130 ευρώ και να περάσεις τον αντάπτορα του iPod, όπως κι εγώ, και να είσαι μια χαρά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_t_g Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Ομως μετά ακυρώνει την εγγύηση για την πηγή αν πάθει κάτι (το ίδιο και η ΚΑΡΕΝΤΑ: βέβαια, που περνάει το firmware για τα ΜΡ3)!!!!!!!!Έχω βαρεθεί να ακούω τις αντιπροσωπείες με τη μόνιμη καραμέλα - απειλή της εγγύησης! ΕΛΕΟΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...