Jump to content
Guest Grouper_8L

New Fabia Rs

Recommended Posts

Guest Grouper_8L

Η υπάρχουσα γενιά της Skoda Fabia θα αποκτήσει και αυτή κορυφαία έκδοση «RS», όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, όμως η μεγάλη διαφορά θα είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον θα εφοδιάζεται με μια ισχυρή έκδοση του 1,4 TSI του VW Group και όχι με diesel μοτέρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της τσέχικης εταιρείας, δεν αποκλείεται η ισχύς σε αυτή την έκδοση του μοτέρ να ανέβει στους 174 ίππους, κάτι που πάντως προς το παρόν βρίσκεται σε στάδιο διερεύνησης. Εάν πάντως τελικά συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε την ισχυρότερη εφαρμογή του εν λόγω κινητήρα σε αυτοκίνητο παραγωγής. Ολοκληρώνοντας, να σημειώσουμε ότι η παρουσίαση της νέας Skoda Fabia RS προσδιορίζεται χρονικά για τέλος του τρέχοντος έτους.

Πηγή Αuto Τρίτη

Να δούμε που θα φτάσουν.

¶ντε και καλά σπασίματα, πόσα θα βρούμε με αναμένα αλάρμ στην δεξιά :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Grouper_8L

Πριν 5 μήνες που το είχα γράψει, τέτοια άποψη είχα για τους TSi και δεν θα απολογηθώ B) .

Ακόμα, τότε νομίζω ο μόνος που είχε TSi αρκετά πάνω από 170 άλογα ήταν ο Αποστόλης και μόλις είχε ανοίξει το topic με τα 200άρια κάτι που εγώ δεν πίστευα με τίποτα. Κι ακόμα, ήδη θεωρούσα για το εργοστασιακό GT ότι ήταν πολύ πιεσμένο και δεν θα το έπαιρνα.

Πρόσφατα αναθεώρησα. (Αν και συνεχίζω να έχω ενδοιασμούς για τα σασμάν τους)

Έχουν αλλάξει τα πράγματα και οι απόψεις μου σε αυτό το θέμα. Γι'αυτό είμαι και στο forum για να μαθαίνω και να προγραμματίζω τις επόμενες κινήσεις μου σε ότι αφορά το αυτοκίνητο.

Link to comment
Share on other sites

Scoda Fabia RS vs Seat Ibiza Cupra vs Golf GT? σκληρή μάχη αναμένετε... λέτε και στο παιχνίδι να μπεί η Mito 150PS και το Punto T-Jet 150PS? :D άντε να ανάψουνε τα αίματα!!!! :whistling::D :D :mellow::lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.